2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم قطعا با لاپرا مشخص میشد، اصلا قطعی ترین راه تشخیص آندومتریوز لاپاراسکوپی هست، مال شما هم حتم ...

ممنونم عزیزم من یکم زیاد  حساس شدم همش سوالای عجیب میاد ذهنم ولی خیلی سعی میکنم ذهنمو اروم کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هیچی نمی شه گلم فقط خنک نگه داشتن رو رعایت و کن و در مورد ال کارنیتین هم از دکتر همسرت بپرس آناجون ه ...

الكارنتين تقويتي محسوب نميشه؟ 

چه تقويتي هايي دادن كه بدتر كرد؟

...
مهربونا من دیروز پانکچر داشتم چهارشنبه انتقال دارم خیلی خیلی التماس دعا دارم

عزيزم انشاالله به سلامتي

استرس نداشته باش و همش انرژي مثبت به خودت بده و به اين فكر كن كه حتما نتيجه ميگيري و انشاالله جواب ازمايشت هم مثبت ميشه

من هم واست دعا ميكنم به زودي دامنت سبز بشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیزجان چه حرفا زدن بهتون از تعجب بیشتر خندم گرفت گلم منم قبل میکرو همش اسم اینکه قراره عمل بشم ...

خيلي ممنونم عزيزمممم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیزم دمت گرم با ذره ذره حرفات موافقم و بارها تجربش کردم هر موقع از هر چی ترسیدم سرم اومده..... هر ...

😍💜💚💙💛

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم خوب ظاهرا فقط دو تا سی دی مارکر بود و یه چند تا آز دیگه.... یکیش پایینتر از رنج بود که فکر نک ...

اخه شهرستان برام نوشت گفت اینا مهمه.اینا خوب باشه یعنی بقیه خوبن.اگه مشکل داشته باشه ....چیکار کنم حرف حرف خودشونه....

الان مشکلم چیه اگه میکرو کنم دوباره منفی میشه.

عزیزم سیکلت نچرال بود؟ راستی خدارو شکر بابت آندومتریوزت......

ممنون آنا جون راستش نمیدونم نچرال بود یا نه از روز دوم بهم دارو میدادن تا روز مثلا پانزدهم میگفتن آزمایش بده و بعد کنسل میشد

خدایا شکرت😙