2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
عزیزم والا من دوماه طول کشید تا دکترمو راضی کنم به میکرو اصلا حوصله بقیه مراحلو نداشتم میگفتم هم وق ...

صباحون عاخه شما بحمدالله شرایطتون عالی بوده و‌سالم کامل بودید هردو، من الان نگرانم که یعنی چه وضعیه که مستقیم پرید اونجا

...
نه عزیزجان چه حرفا زدن بهتون از تعجب بیشتر خندم گرفت گلم منم قبل میکرو همش اسم اینکه قراره عمل بشم ...

ممنونم از توضیحت🌺🌺🌺 صباجون داروهای تحریک تخمک گذاری اذیت نمیکنه؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صباحون عاخه شما بحمدالله شرایطتون عالی بوده و‌سالم کامل بودید هردو، من الان نگرانم که یعنی چه وضعیه ...

خب من اصلا ازمایشاتی که شماها انجام دادین رو انجام ندادم

اصلا نگران نباش عزیزم رفتن برای میکرو دلیلش این نیست که بقیه روشها جواب نمیده. چون دکترا استغفرالله خدا نیستن. خدا بخاد همین الانش میتونه طبیعی برات انتقال بده دیدی که برای خیلی دوستامون این طور شد

بنظرم توکل کن به خودش و برو جلو و از نظر من بهتر شد که ازمایشات کاملو انجام دادی و با اطمینان برو سمت میکرو که ذخیرت هم هدر نره

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

نه گلم اصلا

قوی باش با روحیه عالی جلو برو 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

دوستای خوبم سلام.

من با اجازه تون میخوام چند لحظه وقت با ارزش تون رو بگیرم شایدکمکی کنم به دوستای خوبی که اینجا پیدا کردم

میخوام یه چیزی رو براتون تعریف کنم درباره طرز فکرم درگذشته و حال

همیشه وقتی به بارداری فکر میکردم منفی ترین قسمتها رو در نظر میگرفتم چون کیست داشتم و گاهی عفونت (که البته پیگیر میشدم و رفع شون میکردم) اما همیشه با خودم میگفتم من یه حاملگی سخت رو تجربه میکنم میدونم که اینجوری میشه چون هی جاهای مختلف میخوندم ، اونایی که کیست و عفونت دارن باردار نمیشن و اِل و بِل...

و نتیجه اون همه فکر منفی چی بود!؟

بله نتیجه گرفت ....باردارنشدم و تقریبا میتونم بگم اوضاع خرابی رو هم کائنات برام در نظر گرفتن که شرمندم نباشن😉

فکر کنید ...دکتر هنوز عکس رنگیم رو ندیده بود گفتم حتما باید ای وی اف بشم من عادی مثل بقیه باردار نمیشم حتما لوله هام بسته و خرابن

آزمایش تخمک ها اومد دیدم اووووو تخمک هام هم دارن تموم میشن

وااای خدااااا چیکار کنم...

داغون و خسته بودم که یکی از نزدیک ترین کسانم بهم گفت اگرخودت رو جمع وجور نکنی واز شر این افکاربد خلاص نشی سرطان هم میگیری

دور ازذهن نبود واقعا یه جایی به خودم گفتم چقدرررر منفی چقدررررر فکر خراب چرا

با این همه استرس و غصه چی گیرت اومده جز آرزوی مادر شدن و گرفتاری و پرولاکتین بالا و ضعف تو تخمک و جفت لوله ها بسته و... 

از اول شروع سیکلم که فهمیدم حتما باید با ای وی اف مادربشم به خودم قول دادم دیگه منفی بسه.

با اینکه من تو سونو آخر ۳ تا تخمک خوب داشتم که ۲تاش حسابی رشد کرده بودن ولی متاسفانه قبل از پانکچر آزاد شده بودن و اون تخمک کوچولو رو خدا نخواست و جنین اصلا تشکیل نشد که بره تو دل مامانش ... فقط یک ساعت ناراحت بودم خدا شاهدِ فقط یک ساعت 

آرزو میکنم یاد بگیرید خشم و استرس و افکارمنفی تون رو کم کنید تا نتیجه مثبت بودن رو تو تمام حال و احوال زندگیتون تجربه کنید

من تو تایپ هاتون میخونم

مثلا نوشتید این ازمایش منه ببینید چیز بدی ندارم...

خوب چرا اینجوری ...

بگید این آزمایش منه ببینید همه چی ردیفِ انشالله

یا من چرا لک دارم وای پس دارم پ ر ی و د میشم

بگو بچه ها به امید خدا نی نی ها دارن لانه گزینی میکنن و این لک ها رو به فال نیک میگیرم

خدا به سر شاهدِ همه ی این انرژی ها وجود دارن و تو تک تک لحظه هاتون اثر میزارن.

موفق باشید مامان خوشگلا👍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدات انا جون راستي موقع انتقال درد داره اخه امپول واينا ك ميگي ميخوام همچيش بدونم

نه عزیزم موفع انتقال فقط مثل معاینست دقیقا.....

اگه تا حالا معاینه شدی دقیقا همونه.....

یا مثل پاپسمیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان ممنون از توضيحاتت راستي در مورد اينكه گفتي تقويت اسپرم و خنك نگه داشتن بيضه و ....براي بهبو ...

خوب عزیزم صادق باشم نه تاثیر نمیذاره اما خوب اسپرمی که از طریق بیوپسی میگیرن احتمالا کیفیتش بالاتر باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون یعنی من فکر کردم از بس شرایطمون اورژانسیه حتی دکتر جرات نکرد ای یو ای پیشنهاد کنه، حالا به نظ ...

عزیزم خوب دکترت وجدان داشته نخواسته با آی یو آی سر کارت بذاره و ذخیره تخمدانتو هدر بده وگرنه برا میکرو شرایطتون خوبه اصلا نگران نباش.....

برا ما و خیلیای دیگه خیلی شرایط بدتر بود.....

نه عزیزم اذیت نمیکنن فقط باید با شروعش دولا راست نشی ....

کار سنگین نکنی.....

جارو برقی و دستی نکشی.....

آبم زیاد بخوری.....

دوستای خوبم سلام. من با اجازه تون میخوام چند لحظه وقت با ارزش تون رو بگیرم شایدکمکی کنم به دوستای خ ...

عزیزم دمت گرم با ذره ذره حرفات موافقم و بارها تجربش کردم هر موقع از هر چی ترسیدم سرم اومده.....

هر وقت با حس خوب پیش رفتم اتفاق خوب واسم افتاده..... 

انا جان و همه دوستاني كه وقت ميذارين و جواب سوالها و كلي انرژي مثبت ميدين

ميخوام بگم خير ببينين عزيزاي دل

خيلي از ماها كه اينجاييم خانواده هامون خبر ندارن كه ميخوايم با ميكرو ني ني دار بشيم و چه بسا افردادي مثل خود من بيشتر از هزار كيلومتر دور از خانواده داريم زندگي ميكنيم و در حال حاضر سنگ صبوري جز شماها نداريم ،دوستتون دارم دوستاي خوبم

اميدوارم تك تك تون به آرزوهاتون برسين و متشكر از وجود پرخير و بركتتون

پايدار باشيد در پناه حق

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام اره واقعاپست بالاتروخوندم موافقم من منتظرسونوهستم ک برم براقلب جنین اماامروزتوتاپیکاهمش خوندم ک رفتن تشکیل نشه وهزارتاچیزدیگ چنان روحیم خراب شده واسترس گرفتم دست خودم نیس همش باخدارازونیازمیکنم اماواقعااسترس اذیتم میکنه

وایییی جدی؟ همش دوسه تا خوردم تاحالا اخه همیشه که اذیت نیستم گاهی وقتا درد زیاد میشه :(

ببین باید مرتب یه مدت بخوری بعدا که بهتر شدی میتونی کمش کنی
مثلا بکنی یه روز در میون یا دو روز درمیون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو