دوستای خوبم سلام.
من با اجازه تون میخوام چند لحظه وقت با ارزش تون رو بگیرم شایدکمکی کنم به دوستای خوبی که اینجا پیدا کردم
میخوام یه چیزی رو براتون تعریف کنم درباره طرز فکرم درگذشته و حال
همیشه وقتی به بارداری فکر میکردم منفی ترین قسمتها رو در نظر میگرفتم چون کیست داشتم و گاهی عفونت (که البته پیگیر میشدم و رفع شون میکردم) اما همیشه با خودم میگفتم من یه حاملگی سخت رو تجربه میکنم میدونم که اینجوری میشه چون هی جاهای مختلف میخوندم ، اونایی که کیست و عفونت دارن باردار نمیشن و اِل و بِل...
و نتیجه اون همه فکر منفی چی بود!؟
بله نتیجه گرفت ....باردارنشدم و تقریبا میتونم بگم اوضاع خرابی رو هم کائنات برام در نظر گرفتن که شرمندم نباشن😉
فکر کنید ...دکتر هنوز عکس رنگیم رو ندیده بود گفتم حتما باید ای وی اف بشم من عادی مثل بقیه باردار نمیشم حتما لوله هام بسته و خرابن
آزمایش تخمک ها اومد دیدم اووووو تخمک هام هم دارن تموم میشن
وااای خدااااا چیکار کنم...
داغون و خسته بودم که یکی از نزدیک ترین کسانم بهم گفت اگرخودت رو جمع وجور نکنی واز شر این افکاربد خلاص نشی سرطان هم میگیری
دور ازذهن نبود واقعا یه جایی به خودم گفتم چقدرررر منفی چقدررررر فکر خراب چرا
با این همه استرس و غصه چی گیرت اومده جز آرزوی مادر شدن و گرفتاری و پرولاکتین بالا و ضعف تو تخمک و جفت لوله ها بسته و...
از اول شروع سیکلم که فهمیدم حتما باید با ای وی اف مادربشم به خودم قول دادم دیگه منفی بسه.
با اینکه من تو سونو آخر ۳ تا تخمک خوب داشتم که ۲تاش حسابی رشد کرده بودن ولی متاسفانه قبل از پانکچر آزاد شده بودن و اون تخمک کوچولو رو خدا نخواست و جنین اصلا تشکیل نشد که بره تو دل مامانش ... فقط یک ساعت ناراحت بودم خدا شاهدِ فقط یک ساعت
آرزو میکنم یاد بگیرید خشم و استرس و افکارمنفی تون رو کم کنید تا نتیجه مثبت بودن رو تو تمام حال و احوال زندگیتون تجربه کنید
من تو تایپ هاتون میخونم
مثلا نوشتید این ازمایش منه ببینید چیز بدی ندارم...
خوب چرا اینجوری ...
بگید این آزمایش منه ببینید همه چی ردیفِ انشالله
یا من چرا لک دارم وای پس دارم پ ر ی و د میشم
بگو بچه ها به امید خدا نی نی ها دارن لانه گزینی میکنن و این لک ها رو به فال نیک میگیرم
خدا به سر شاهدِ همه ی این انرژی ها وجود دارن و تو تک تک لحظه هاتون اثر میزارن.
موفق باشید مامان خوشگلا👍😍