2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
دوستان دو روز هست که به اندازه ی بک دایره کف پای چپم، چند لار در روز به شدت دااااغ میشه و یک دقیقه ...

عزیزم احتمالا گرگرفتگی داری.....

شما آب زیاد بخور....

توکل به خدا.....

هر روز یه جامون بامبول در میاره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من اولین باره میام تاپیک!میخوام این ماه برم دکتر تا برم توسیکل خیلی استرس دارم میشه راه ...

عزیزم توکلت باید به خدا باشه و به خودت بگو اینجا کلی مامان داشتیم به زودی منم یکی از اون مامانها خواهم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیدونم عقب میندازن یا نه اما به نظرت به تاخیر انداختن انتقالت بهتر نیست تا اینکه تجربه منف ...

سلام انا جان خوبی عزیرم؟

امروز اولین سونو انجام داد روز 7 پریودی.

تخمدان راستم 1دونه فولی 13 یه دونه12 و 2تا زیر 10داشتم

تخمدان چپم 1دونه 12 یه دونه 11 دوتا زیر 10 داشتم.

بهم گفت امروز و فردا سینال اف رو ادامه بدم و دوتاهم اچ ام جی خارجی یکی امروز یکی فردا بزنم.

بنظرت وضعیتم چطوره؟

میدونم هنوز زوده

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام انا جان خوبی عزیرم؟ امروز اولین سونو انجام داد روز 7 پریودی. تخمدان راستم 1دونه فولی 13 یه دو ...

سلام ببخشید میشه ازتون چندتا سوال بپرسم

چه داروهایی بهتون داده دکترتون؟

کجا انجام میدیدن؟

هزینه امپول ها روهم لطف میکنید بگید من میخوام تازه اقدام کنم !

عزیزم توکلت باید به خدا باشه و به خودت بگو اینجا کلی مامان داشتیم به زودی منم یکی از اون مامانها خوا ...

سلام روزت بخير عزيزم 

آنا جان من امروز بعد از زدن آمپول دكا ك نصفش امروز تزريق شد يكم احساس سنگيني كردم تا الان ك رفتم منوپيور بزنم بدتر شدم حس ميكردم فشارم افتاده 

اينا طبيعيه ؟؟

خودم ميگم شايد ب خاطر استفاده از آسپرين خونم رقيقتر شده 

و خونريزي بيشتر 

ميتونه علتش باشه 

احساس ميكنم چشام سنگين شده 

حالا اگه بعد از تزريق منوپيور بود ميگفتم شايد برا اونه اما درست قبلش اينجوري شدم 

نميدونم شايد استرس گرفتم 

عزیزم والا ظاهرا عسل که نه خصوصا اگه طبیعی باشه..... شیره انگور خوبه.... ارده من میخوردم اما شنیدم ...

ای واااای ، عسل خوب واقعا بده برا بارداری ؟🙄 چرا آخه ؟ من اصلا نمیدونستم چند بار عسل خوب خوردم 

چرا بده و چه مشکلی ایجاد میکنه؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

سلام به همگی 

دوستانی که دیفرلین 3/75زدین 

دکتر بهم.گفته یک سومش رو تزریق کن ...

به تزریقاتی ها اعتماد ندارم ...یک سومش بر چه اساسی تعیین میشه نمیدونم چقد میشه ؟

دریادل عزیز 

فکر کنم شما هم.این امپولو داشتین ..

سلام بچه ها من اولین باره میام تاپیک!میخوام این ماه برم دکتر تا برم توسیکل خیلی استرس دارم میشه راه ...

سلام عزیزم ، ان شالله به سلامتی و با موفقیت باشه . اولین نکته که باید بدونی اینه که اومدن تو این مسیر و طی کردنش اگرچه سخت هست اما چون هدف و اون چیزی که آدم براش این کارو میکنه از عشق و وجودش منشا میگیره باعث میشه که سختی هاش هم برای آدم شیرین بشه و حتی وقتی آدم شکست میخوره بازم امیدو انگیزه داره که ادامه بده تا بالاخره به یه ووروجک جیگرِ خوشگل برسه 😍😁 

دومین نکته اینه که تو این راه فقط باید آرامش داشته باشی و صبر . بی طاقتی و کم تحملی ممنوع . رابطه ی قلبی ت رو با خدا قوی کن که فقط اونه که به آدم آرامش میده .

نکته ی سوم. اینه که باید بدونی تنها نیستی تو این مسیر و هزاران زوج مثل شما هستن، پس بازم میگم باید امیدوار بود ❤🙏. 

نکته ی آخرم اینکه مطمین باش ان شالله و به امید خدا بعد از تلاش کامل نتیجه میگیری و به خواسته ی دلت میرسی 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

سلامممممممم دوستان ..مامانای جدید و قدیم....خوبین..

آنا جون دختر گلت بهتر شده.؟

بچه ها من خیلی کلافه و خسته شدم...دیگه واقعاااااااااااااااا کم آوردممم سه ساله درگیریم....نمیدونم تو کلام چطور بگم که دیگه از صبر وانتظار خستمممم.....مگه من چی میخام     ..فقط شوهرم خوب شه  بتونم وارد سیکل شم و خدا یه بچه بهم بده....

20 روز دیگه باید دوباره آز بده..که بینیم بهترشده یا نه....توروخدااا از ته قلبتون واسه منه گناهکار دعا کنینن...خدا از سر تقصیرات و گناهام بگذره ..از این برزخییییییی که توش افتادم نجاتم بده  

سلام به همگی  دوستانی که دیفرلین 3/75زدین  دکتر بهم.گفته یک سومش رو تزریق کن ... به تزر ...

تزریقاتی کل آمپول دیفرلین میکشه تو سرنگ بعد دو سومش را میریزه بیرون اون یک سوم باقیمانده برات تزریق میکنه...من وقتی میرفتم درمانگاه بهش میگفتم یک سوم باید تزریق بشه و کامل نگاهش میکردم ک ی وقت یادش نره