2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684646 پست
اتفاقا لاله جون اون هفته كه سونو داشتم نهايت سعيمو كردم كه اين دفعه برام دو تا جنين انتقال بدن (چون ...

اره هانا جان
این کار خارج از کشور بیشتر جدی گرفته میشه تا داخل ایران
الان خیلی از مراکز رو اوردن به بلاست و تعداد کمتر انتقال دادن
شما که کلا سیکلت هم نچرال هست و دارو هم مصرف نمیکنی همین یکی خیلی خوبه

من ته دلم دوست داشتم یه دونه اش فقط بگیره ، چون حس میکردم توان خودم بیشتر از یه دونه نیست
اما میگفتم خدایا هر چی خودت صلاح میدونی
وقتی هم یه دونه ساک دیده شد خیلی خوشحال شدم راستش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره براى بالا رفتن پروژسترن.بدنمو با آزاد شدن فوليكولها آماده باردارى كردن شياف هم ايندفعه ندارم گف ...

این ور دکترا تو سیکل نچرال هم یه دونه شیاف رو میدن
میگن برا محکم کاری

اما خب اون ور کلا خیلی دخالت پزشکی بعد از انتقال رو قبول ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واقعا موافقم..... منم یه زمانی آرزوم دو قلویی بود اما با تجربه بارداری قبلیم روزی هزار بار خدارو شک ...

دو قلویی همین جوریشم سخته
با میکرو که واقعا ریسکه
و در نهایت اینکه خداوند صلاح هر کسی رو بهتر میدونه

لاله جون آسپرین خوردم از صبح هم دارم آب می خورم. یکم بهترم. انگار ریه م یه ذره باز شد. ولی پشت شونه ...

خدا رو شکر
منم دکتری که پیشش میکرو کرده بودم بهم اسپرین نداده بود
دیگه از روز سوم دیدم خیلی سر درد و تنگی نفس دارم
خودم اسپرین شروع کردم و دیدم خوب شدم
واقعا این داروها خیلی رو شرایط خون تاثیر میذارن

این ور دکترا تو سیکل نچرال هم یه دونه شیاف رو میدن میگن برا محکم کاری اما خب اون ور کلا خیلی دخال ...

گفتم بهشون گفتن نيازى نيست اگه حس كرديم نيازه بهت مى گيم كه شروع كنى

البته سرى قبل بعد از قطع كردن پروژسترن خيلى ريزش مو پيدا كردم

واقعا همینطوره من از همین الان پدرم درومده استرسش هم بیشتره توکل به خدا خودش داده خودش حفظشون کنه ...

اخی حق داری عزیزم
اما بعد از هفته 12 بهتر میشی
منم اوائل خیلی ضعف داشتم
فشارم هم کلا بعد از بارداری شده 10 رو 6
ولی کم کم خوب میشی

شما برای جبرانش همیشه کنارت توت و مویز باشه
شاید قندت میوفته
پسته شور هم خوبه
فعلا تا هفته 12 بخور بعدش که بهتر شدی دیگه بی نمک بخور

سلام خانوما خوبین سلامتین🤞😊😊نی نی هاتون سالمه بچه ها فکرم یکم مشغوله اطرافیانم میگن دکتر بندرعبا ...

عزیزم کلا هر جا بخوای میکرو کنی پول نیازه
اما یزد رو توصیه میکنم اصلا سراغش نری
درست میگن بندر متاسفانه کارشون خیلی ضعیفه
مرکز خشاوی دیگه!!

به نظرم فکر وامی چیزی باش که سودش هم کم باشه و بعدش به فکر انتخاب مرکز باش

اخی حق داری عزیزم اما بعد از هفته 12 بهتر میشی منم اوائل خیلی ضعف داشتم فشارم هم کلا بعد از باردا ...

سلام لاله جون منو یادتون هست؟؟؟

حداقل از رو عکس کاربریم😆

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
عزیزم حالا به نظرت از لحاظ تغذیه چه چیزایی رو رعایت کنم و اینکه چه مکمل هایی باید بخورم؟؟

والا من نمیتونم بگم چی بخورین
اما تا جایی که میدونم یه مکمل ویتامینه + اینوفولیک برای همه لازمه
تو مکمل ها هم اکثرا دکترا اووابوست یا فرتیل اید یا ول وومن رو توصیه میکنن که دو تای اولی قوی تر هستن

[QUOTE=67401745]عزیزم حالا به نظرت از لحاظ تغذیه چه چیزایی رو رعایت کنم و اینکه سلام عزیزم من یه ماه ...

پودر رو چطور باید مصرف کرد بعد غذا ؟موقع پریودی هم میشه خورد؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
و ارامش کار سنگین اصلا نکن عزیزم 

ممنون گلم.خدا دلت شاد کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
منم ذخیرم کم بود داروم پرگوورسی بود  دکترم میگفت داروی قوی و خوبیه و البته گرون

هزینه اش چقدر بود؟؟

[QUOTE= 67394906 ]بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر ای ...

میدونم بانو جان متوجه شدم
منظورم اون قسمت بود که گفتین دعا میکنین هر سه تا بچه اتون سالم باشن
البته من این جور متوجه شدم
شایدم بد فهمیدم