2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک ...

واقعا همینطوره

من از همین الان پدرم درومده

استرسش هم بیشتره

توکل به خدا خودش داده خودش حفظشون کنه

اما من همیشه از بارداری میترسیدم :( درسته چندسال منتظر بودم اما ته دلم میترسیدم و دوسال واقعا دوری کردم میگفتم توان بارداری ندارم

اما خدا همین اول دوتاشو داد

نمیدونم واقعا خدا خودش کمکم کنه بتونم

لاله جون از تهوع و مشکلات معده و این چیزا اصلا ناراحت نیستم چون همه دارن

اما افت فشار دائمی پدرمو دراورده فقط میتونم دراز بکشم :( افسرده م کرده واقعا اما میگن طبیعیه

هیچکسی ندیدم اوایل بارداری مث من شده باشه انقد داغون که نتونم دوتا قدم برم :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام خانوما خوبین سلامتین🤞😊😊نی نی هاتون سالمه

بچه ها فکرم یکم مشغوله اطرافیانم میگن دکتر بندرعباس و ازمایشگاه خوب نیست درست تشخیص ندادن همشون نفمهمن اینن اونن برو یزد دکترای خوبی برا ناباروری هست اونجا انتقال بده فلان کن 

منم میگم خوب ما هزینشو نداریم هزینه دکترو دادیم‌ازمایشو دادیم من ۱۰ ۱۵ میلیون ندارم هردفعه برا میکرو یا ای وی اف برم اونجا میگن نه فکر پول نباش برو خوب اخه به اوما نیست پول جمع کنن به من و شوهرمه نمیدونم چیکار کنم دودلم بنطرتون برم یزد درحالی که هزینشو ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذخیره ات کم بوده اما داروهات هم مناسب نبودن برای شما که عدد ذخیره کم داری که اصلا سینال مناسب ...

مرسی از راهنماییت...گلم من دکتر نقشینه بیمارستان شهید بهشتی میرم.البته اون سری میگفت گونال بگیر ولی اصلا گیرمون نیومد برا همین سینال زدم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم ذخیره ات کم بوده اما داروهات هم مناسب نبودن برای شما که عدد ذخیره کم داری که اصلا سینال مناسب ...

عزیزم حالا به نظرت از لحاظ تغذیه چه چیزایی رو رعایت کنم و اینکه چه مکمل هایی باید بخورم؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

[QUOTE=67401745]عزیزم حالا به نظرت از لحاظ تغذیه چه چیزایی رو رعایت کنم و اینکه سلام عزیزم من یه ماه قبلش کلی قرص ویتانین خوردم و به شوهرمم میدادم خودمم پودر اینو فولیک که بی تاثیر هم نبود

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
عزیزم حالا به نظرت از لحاظ تغذیه چه چیزایی رو رعایت کنم و اینکه چه مکمل هایی باید بخورم؟؟

منم ذخیرم کم بود داروم پرگوورسی بود  دکترم میگفت داروی قوی و خوبیه و البته گرون

خدایا همیشه محافظ پسرم باش

[QUOTE=67394906]بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک ...[/QUOTE]

نكته اى كه من را ناراحت كرد وضيعت مالى و نداشتن خانه اى مستقل براى نگه دارى بچه ها بود عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
واقعا همینطوره من از همین الان پدرم درومده استرسش هم بیشتره توکل به خدا خودش داده خودش حفظشون کنه ...

عزيزم من اصلا مشكل معده نداشتم ولي الان انگار تو ٢٤ ساعت ٢٣ ساعتش معدم داره اسيد زياد ترشح ميكنه و اذيت

فشاره منم پايينه 

واقعا خدا خودش حفظ كنه همه ني ني هارو، من كه اصلا فكرشم نميكردم ٢ قلو بشه

بانو جان کلا بالا تر از یک قلویی ریسکه الان هم تمام تلاش سازمان بهداشت جهانی بر اینه که حتی با کمک ...

ببخشيد ويرايش كردم قبول نكرد براى همين دوباره مى فرستم عزيزم 

نكته اى كه من را ناراحت كرد وضيعت مالى و نداشتن خانه اى مستقل براى نگه دارى بچه ها بود عزيزم
شايد نه صد در صد اگر شرايط مناسب بود ٢قلو حتى ٣قلو هم با تحت نظر بودن مشكلى براشون نبود و در اون شرايط لطف خداوند شاملشون شد
كه دستانى خالى دارند
حتى ريداكت كردن هم براى انها پرداخت هزينه اش سخت باشه  
ديگران را مثال نمى زنم خودم را مثال مى زنم ميليون ميليون خرج مى شه براى اينكه يكبار مثبت بشه
صداى قلبشون را شنيده بود خيلى سخته براى اون خانم 😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزيزم من اصلا مشكل معده نداشتم ولي الان انگار تو ٢٤ ساعت ٢٣ ساعتش معدم داره اسيد زياد ترشح ميكنه و ا ...

منم معده م اذیته

اما اونو میتونم راحتتر تحمل کنم

چون خب چیزیه که همه دارن تو بارداری

اما فشار پایین که نتونی از جات پاشی سخته واقعا

واقعا خدا خودش کمکمون کنه

من مامانم دوقلو بوده همیشه همه میگفتن بهت میرسه🙈 الان درسته میکرو کردم اما کسی نمیدونه😬 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

يادمه شما گفته بودي كه اشتها خردن غذا نداري ، اگه اينطور باشه خب خيلي تاثير ميزاره رو فشارتون

من يه روز اشتها دارم يه روز ندارم ولي حتي وقتي اشتها ندارم معدم باز داره سوراخ ميشه😅😅😅

راستي يه سوال! دو قلويي فقط از مادر به دختر ميتونه ارث برسه ؟!