2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم.ممنون که به فکر من بودید. نه هنوز عملش نکردند.اون روز بعد از دیالیز حالشون خوب نبود.دکتر ...

عزیزم حتما خیری درش بوده
قطعا مرکز استان بهتره و مجهز تره
خدا پشت و پناهشون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدا؟😳 مرسي كه گفتين،، چيكار كنم بهتر شه؟؟

رژیم چربی رو رعایت کنه.....

میوه و سالاد زیاد بخوره البته مناسب طبعش.....

سرخ کردنی ممنوع.....

برنج تا حد ممکن کم یا حتی اگه میتونین حذف کنین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نتیجه آز که منفی شد همه داروهام را قطع کردم. چون پنج شنبه و جمعه دسترسی به دکترم ندارم. حالا ...

عزیزم فعلا یه استراحتی به روح و روان و جسمت بده....

حالا دو یه سیکل بعد میری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا دیگه نرفتم آز  دیدی که جوابشم اصلا معلوم نبود آزمایشگاه اشتباه کرده بود!!! آخه فدرا تازه ...

عزیزم شاید ازمایشگاه اشتباه نکرده بوده
بهتر بود برای بار چهارم تکرار میکردی
اگه درست گفته باشم 3 بار دادی و بار دوم کم شده بود و بار سوم مقدارش زیاد شده بود
یا برو سونو یا دوباره به عنوان مضربی از 48 ساعت از اخرین ازت تکرار کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام  بچه ها از ديشب حالم وحشتناك بد هستش ديشب اصلا نتونستم بخوابم سردرد وحشتناك و بدن درد شد ...

هانا جان ایران نبودی نه ؟
عزیزم به نظرم به دکتر بگو این حالتات رو شاید الان انتقال دادن به نفعت نباشه
هایپر که نبودی؟

متوجه نمیشم تحرک چه تاثیری داره ؟ من اولش هر 12 ساعت شیاف ميزاشتم . بعد موقع ظهر لکه روشن دیدم زنگ ز ...

عزیزم خوب داروهایی مثل پروژسترون و استرادیول غلظت خونو خیلی بالا میبرن....

فکر کن تحرکم کم بشه خوب عوارضش مضاعف میشه.....

در طول بیداری و روز که باشی بلاخره یه تحرکی هست.....

آب بیشتر میخوری.....

اما وقتی اکثرش اون ور روز میفته خوب عوارضش تشدید میشه.....

اما خوب انوکسان همون قبل خواب خیلی خوبه چون میخوایی بخوابی خودش کمکی هست واسه جبران کم تحرکی.....

۸ صبح و ۴ بعد از ظهر و ۱۲ شب خوبه عزیزم.....

میتوتی دو ساعت قبل شیاف ۱۲ شبت انوکسانتم بزنی هم فاصله میفته هم جبران عوارض پروژسترونتو میکنه!!!!!

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

سلام بچه ها.انشاله که سلامت باشین.انا جان نی نی خوبه؟ نمیدونم منو یادتون هست یا نه اسفند ماه انتقال ...

عزیزم خوب هر ۱۲ ساعت شاید کم باشه اگه به دکترت دسترسی داشتی میپرسیدی بیشترش کنی با نه.....

یعنی بشه هر ۸ ساعت!!!!

دوستان غروب جمعه ست....واسه هم دعا کنیم....فردا روز۱۶ انتقاله....میرم آزمایش......توکل به خدا.....

عزیزم ایشالله که فردا اساسی سورپرایز میشی و با شادیت مام شاد میشیم.....

ممنونم آنا جان  بهم گفته بودن روز اول پريودي يكي دكا كامل بزنم  پس دكا امروز رو همون برا ...

بله عزیزم.....

سلام دوستان

امروز روز 9 انتقالم هست دوتا بلاست انتقال دادم

از روز ششم کمر درد دارم مثل پریودی 

کمی ترشح هم گاه گاه دارم

سری دوم ک قبلا انتقال دادم همینجوری درد داشتم که منفی شد

الان سری 4مه

بنظرتون واسه تزریق داروهاست ؟اخه سری قبل فقط ی شیاف با استردایول. مصرف میکردم خب مرکز قبلیم فرق داشت راضی نبودم 3بار انتقال منفی

اما اینسری با دکتر رزاقی انتقال دادم 

دوتا امپول پروزسترون. صبحها

شیاف هرشب

هپارین صبحها

استرادیول استرومارتین و کلی ویتامین دیگه 

میخورم

البته پردینازول هم میخورم روزی دوتا

بی بی چک بزنم روز 12ام نشون میده ؟

میخوام قبل ازمایش حداقل بی بی زده باشم آمادگی هر چی داشته باشم

بار چهارمه 

سری قبل سه بسته داشتم تموم شد 

دوباره تشکیل جنین دادم الان 3بسته دیگه 10تا جنین دارم.

استراحت تقریبا دارم بیشتر خوابیدم ولی راه میره تو خونه یا 4 بار بیرون رفتم ولی خونه باشم یا جایی برم درازمیکشم

از نظر روحی هم بنظرم ریلکسم

ولی هر چی داره ب روز 5شنبه نزدیک میشه یکم استرس میگیرم  

خدایا این دفعه جوابم نکن🙏

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 
نه والا اونها هم داغون تر از این حرفا، فقط میگن طبیعی به هر قیمتی، حتی دو قلو هم اجبار می کنن به طبی ...

من با دکترم طی کردم
تو بیمارستان بودم از موقعیت استفاده کردم و قول سز رو گرفتم
چون واقعا به خاطر همینم استرس داشتم

[QUOTE=67394223]سلام دوستان  امروز روز 9 انتقالم هست دوتا بلاست انتقال دادم از روز ششم کمر درد دارم مثل پریود ...[/QUOTE]

انشالله كه مثبت هست عزيزم 

من لكه بينى داشتم بى بى زدم روز ١٢وگرنه اصلا نمى زدم 

زودى مى گذره و ميشه پنج شنبه ازمايش خون بهتره 

تا بى بى كه اعتمادى بهش نيست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام دوستان  امروز روز 9 انتقالم هست دوتا بلاست انتقال دادم از روز ششم کمر درد دارم مثل پریود ...

عزیز دلم ایشالله این دفعه مامانی.....

توملت به خدا باشه.....

والا من جات باشم بی بی نمیذارم اما اگه میخوایی بذاری زودتر از ۱۲ انتقالت نباشه.....