2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاى من استراحت مطلقم  همش تلويزيون و تو نت هستم ديروز تو نى نى سايت بودم 

يك خانمى تاپيك زده بود ديروز ،هزينه ريداكت جنين چقدر مى شه من هم رفتم در تاپيك اش 

بدون اى وى اف و ميكرو صاحب سه قلو شده بود اما تعداد زياد بود مى گفت نمى تونيم از خرج و نگه دارى ايش بر بيايم

هنوز در منزل مادر شوهرم زندگى مى كنيم😞 

چقدر فلسفه زندگى عجيب هست ديروز دلم گرفت براى اين خانم ،خيلى هاى ما سالهاست دنبال بچه هستيم حتى شده يك دونه اما با سختى  شايد نصيبمون شد با هزاران استرس كه يعنى تا اخر مى مونه يا نه و هنوز خيلى هامون در اين راه سخت هستيم 

من دعا مى كنم ٣تا بچه هام سالم باشن 🙏

اما اون طرف شهر من يكى دعا مى كنم يكى از اون ٣تا باقى بمونه 

😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
نه گلم منظور بالای 10 ماه هست، ولی وضعیت شما خیلی عالیه حتی برای طبیعی چه برسه به میکرو، ما هنوز شرو ...

من هربار که پیاماتو میخونم برات دعا میکنم فقط و فقط دعا میکنم هرررچه سریع تر دامنت سبز بشه با یه اولاد سالم و صالح و دسته گل، اراده و رحمت خدا هزاران بار بالاتر از همه ی کیت ها و ازمایشات ماست،،، و اینکه تحرک a مونم صفره کجاش عالیه؟ دقیقا تقویت بدتر میکنه، دیگه هیییچ تقویتی نمیدم،هیچ تقویتی، از همه ی تقویتی های مزخرف بدم اومده، فقط دعا میکنم خدا کمک کنه همه مونو

...
[QUOTE= 67365674 ]سلام  بچه ها از ديشب حالم وحشتناك بد هستش ديشب اصلا نتونستم بخوابم سردرد وح ...

نه عزيزم اصلا استرس ندارم فقط خيلى خيلى بى حالم و سردرد دارم و تب

به نظرتون يه آمپولB12 بزنم بهتر نيست؟يه ذره از اين بى حالى درآم😞

عزیزم ذخیره ات چند بود؟ داروهات چی بودن؟ دوزشون چند بود؟ قبل از سیکل مکمل چی داشتی؟ اینا رو لطفا جو ...

لاله.جون جوابتون دادم.لطفا نظرتون بگین

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
نه عزيزم اصلا استرس ندارم فقط خيلى خيلى بى حالم و سردرد دارم و تب به نظرتون يه آمپولB12 بزنم بهتر ن ...

به نظرم هيچ داروى با مشورت پزشك ات مصرف نكن استراحت كن زودى خوب مى شى مطمئن باش 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
فدات شم دوزش منظورم همون تعدادش بود به نظرم کلومیفن یه کم کارو خراب کرد بعد نظر دکتر من اینه برای ...

آها خخخ ببخشید لاله جون من زیاد سر در نمیارم آخه بچه ها که میگن چن واحد تزریق کردن فک کردم منظور از دز همون تعداد واحده 

ذخیره تخمدانم ۷.۳ هستش 

برای سری بعد دکترم گف کلومیفن و سینال اف بهم میدن 

که من گفتم به حای سینال گونال میخوام گف اگه پیدا کردی گونال تجویز میکنیم

خداجونم شکرت       
سلام  بچه ها از ديشب حالم وحشتناك بد هستش ديشب اصلا نتونستم بخوابم سردرد وحشتناك و بدن درد شد ...

عزیزم هایپر نبودی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من چهار تا جنین با کیفیت بالا گریدaدارم فریز هستن بنظرتون چند تاش رو انتقال میدن.به من باشه ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره.....

پذیرش بدنت، سابقه بارداری یا منفی و....

به سنت.....

برا من که ۴ تام انتقال دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جنین فریز دیگه ندارم ماریوتایپ چیه؟

ببخشید اشتباه تایپی بود.....

کاریوتایپ منظورمه.....

از نظر کرومزومی بررسی میکنه....