2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست
عزیزم این استرست از هررررر چیزی بدتره. وقتی من میخوام به بچه های اینجا راه کار بدم با ترس این کار را ...

ستاره جون علت سفت شدن زیر دلم همون یبوست 🙈بود...خیلی ترسیده بودم همش فکر میکردم انقباضات رحمیه ک انقد زود اومده سراغم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون علت سفت شدن زیر دلم همون یبوست 🙈بود...خیلی ترسیده بودم همش فکر میکردم انقباضات رحمیه ک ان ...

😆😆😆😆من میدونستم. الکی از همین حالا هی به فکر انقباض و اینا نباش. چون اینجوری خیلی اذیت میشی. یه جا خوندم اگه فکر میکنید انقباضه دست روی شکمتون بزارید.انقباض کل شکم و رحم منقبض میشه.اما خب به هر حال این استرس ها هست😚😚

ممنون از راهنماييت، دعا ميكنم زودتر دلت شاد شه، توي چه مرحله اي هستي؟رفتي تو سيكل؟ گذشت زمان يعني چق ...

نه گلم منظور بالای 10 ماه هست، ولی وضعیت شما خیلی عالیه حتی برای طبیعی چه برسه به میکرو، ما هنوز شروع نکردیم چون کلی مشکلات پیش اومد، 

ان شاالله خدا دل شما رو هم شاد کنه عزیزم 😍😍😍😍😍دعات به دلم نشست

سلام 

بچه ها از ديشب حالم وحشتناك بد هستش

ديشب اصلا نتونستم بخوابم سردرد وحشتناك و بدن درد شديد

ببخشيد اما سه بار بالا هم آوردم تب هم دارم

فردا هم انتقال دارم به نظرتون چى كار كنم؟؟؟

جالبه واقعا!! خوبه که پولش هم خودمون داریم میدیم کشورای دیگه (اکثرشون) اگه رو سز سخت میگیرن، علتش ا ...

نه والا اونها هم داغون تر از این حرفا، فقط میگن طبیعی به هر قیمتی، حتی دو قلو هم اجبار می کنن به طبیعی، یکی از آشناهای ما با میکرو دو قلو باردار شده بود، تو امارات اجبارش کردن طبیعی زایمان کرد

کلا اجبار مادر تو انتخاب نوع زایمان ظلمه به نظرم

ان شاالله شما خودت بتونی انتخاب کنی گلم و به سلامت طی کنی این مرحله رو🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏

انا جون من چهار تا جنین با کیفیت بالا گریدaدارم فریز هستن بنظرتون چند تاش رو انتقال میدن.به من باشه میگم همشو بدن که بلکه یکی بگیره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ممنونم زينب جان كه درمورد چسبندگي راهنمايي كردي، ميتونم بپرسم شما اقدام كردين برا ميكرو يا نه؟ و اين ...

ما فقط دو بار آی یو آی کردیم، بعدش شرایط همسرم داغون شد مورفو شد 3 درصد، تحرک هم نوع آ صفر شد نوع بی 7 یا 8 درصد، الانم آزمایش های تکمیلی انجام دادیم فقط منتظر یه آزمایش direct anti sperm هستیم که کیت مخصوصش بیاد

ممنونم زينب جان كه درمورد چسبندگي راهنمايي كردي، ميتونم بپرسم شما اقدام كردين برا ميكرو يا نه؟ و اين ...

ضمنا گلی ببین مکمل بهش می‌سازه یا نه چون ما فقط ویتامین سی و ای می سازه به همسرم و گاهی ولمن، زیاد تقویت می کنم آگلوتینیشن بدتر میشه 

واسه ماها فقط خنک نگه داشتن و ویتامین سی با دوز بالا کافیه، چون چسبندگی اسپرم با علت خود ایمنی اگر بیشتر تقویت بشن، بدن بیشتر علیه اون اسپرم ها آنتی بادی می‌سازه و شرایط بدتر میشه، این چیزی بوده که با آزمون و خطا بهش رسیدیم، از بین تقویت کننده های سنتی هم کاسنی به همسرم می سازه 

ببین همسر شما کبد چرب یا حساسیت ندارن؟ 

آنا جون خیلی میترسم😔 همه میگن رحمت داره بزرگ میشه ولی من از انقباضاتی ک شماها میگید میترسم...جفت من ...

بهار جان مگه ایزوپرین نداری؟
ببین درد ناشی از انقباض همراه انقباض هست

اخرین باری که طول سرویکس رو اندازه گرفتن کی بود؟
در مورد عرض سرویکست هم از دکتر سوال کن ببین از نظرش دهانه ی رحمت کارایی لازم رو داره
به هر حال حتما تو هفته 20 هم یه بار طول سرویکس رو اندازه بگیر تا خیالت جمع بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

[QUOTE=67365674]سلام  بچه ها از ديشب حالم وحشتناك بد هستش ديشب اصلا نتونستم بخوابم سردرد وحشتناك و بدن درد شد ...[/QUOTE]

هانا جانم اصلا نگران نباش اما با دكتر  در ميان بزار

من قبل انتقالم متاسفانه هفته اخر مخصوصا عصرها حالت تهوع و سردرد داشتم به خاطر امپول فوستيمون بود مى زدم استرس كه ندارى ؟

دارى هم اصلا بزار كنار فردا بهترين روز هست برات 🙏🌸👼

اما چيزى نبود از دكترم هم پرسيدم تازه من روز  پانچكر و انتقالم بدجور سرما خورده بودم بدن درد سردرد اب ريزشبينى سرفه ،،،

اما انتقالم صورت گرفت تازه زمان انتقالم كلى سرفه كردم گفتم بچه پريد بيرون 🙈😂 

انشالله فردا نى نى هاتو با خودت ميارى خونه 🙏😘🤗

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ممنون عزیزم‌ سری پیش هر روز سینال اف داشتم روزای آخر یه منوپور یه ستروتاید ببخشید دزهاش یادم نیس&nb ...

فدات شم دوزش منظورم همون تعدادش بود
به نظرم کلومیفن یه کم کارو خراب کرد
بعد نظر دکتر من اینه برای کسایی که عدد ذخیره بالا دارن اول باید دوز پایین داروهایی مثل گونال شروع کرد که فقط اف اس اچ دارن
بعدا امپولایی که ال اچ دارن هم استفاده کرد تا فولی ها بزرگ بشن

به نظرم یه کم دوز داروهات نا منظم و نا مناسب بودن

عدد ذخیره ات چنده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره بزرگ شده انگار باد کرده شکمم

بهار جان دکتر منم از هفته 14 بهم شکم بند رو تجویز کرد
گفت هم از پایین اومدن شکم جلوگیری میکنه هم جلوی درد کمر رو میگیره
هر وقت دراز کشیدی میتونی درش بیاری