2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
دوستان از مامان ستاره جان خبر دارید عمل کرد یا نه ؟ اینکه حالش چطوره ... من پست ها رو تا جایی که تو ...

سلام عزیزم.ممنون که به فکر من بودید. نه هنوز عملش نکردند.اون روز بعد از دیالیز حالشون خوب نبود.دکتر بیهوشی هم خدا خواسته کلا زد زیرش و گفت من نمیتونم این خانم رابیهوش کنم و ریسک داره.اعزامش کردند به مرکز استان.این سه روز تعطیلی هم که هیچ کس به هیچ کس نیست. داریم تلاش میکنیم دکتر بیهوشی پیدا کنیم که ریسک بیهوش کردنش را بپذیره.

ممنون خانمی. خبر جدید بشه و ان شاءالله برن اتاق عمل حتما واسه دعا کردن مزاحم شما دوستان میشم.

من که از دستم کاری ساخته نیست.فقط دو تا برادرم هستند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دقیقا از همینا

عزیزم والا من کلا این مدلیشو نه دیدم نه خوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از این تازه هاشا که با پوست میپزن! مثل باقالی

ما باقلیم خشکشو میپزیم.....

مخصوصا شبهای یلدا....

تازه شو فقط همون تمیز شده تو باقلی پلو استفاده کردیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها علائم خارج رحمی چیه؟؟     یه درد ریز صبح که پا شدم دقیقا رو تخمدان راستمه میترسم ...

عزیزم ظاهرا دردش غیر قابل تخمله....

ضمنا مگه رشد بتات نرمال نبود؟

به نظرم همچبن چیزی نیست اما اگه استرس داری برو سونو....

لک بینی ندارم یه دردی یه موقع هایی میگیره بعد هر چند ثانیه میگیره ول میکنه

عزیزم اولاخدانکنه 

ثانیا درد اون نوع حاملگی یه سره هست ..

درد یه طرفه که اصلا با استراحت هم خوب نمیشه ..

احساس سنگینی در پهلو ..درد شونه 

نگران نباش وفکرای خوب بکن ..

سلام عزیزم.ممنون که به فکر من بودید. نه هنوز عملش نکردند.اون روز بعد از دیالیز حالشون خوب نبود.دکتر ...

عزیز دلم ایشالله که قراره توسط بهترین دکتر و بهترین شرایط عمل بشه....

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه.....

آنا جان من این بار هم ivig کردم هم prp. پردونیزوزول و انوکساپارین داشتم.

اصلا نمی دونم چرا نشد

دیگه از چی می تونه باشه؟ چی را باید چک کنم

به خدا دارم دیوونه میشم. 

روز ۱۶ انتقالم بود. نمیدونم چرا نمی شه دارم دق میکنم

عزیزم خوب این بار چه کارایی واست انجام دادن؟

چیارو چک کردن؟

آنا جان من این بار هم ivig کردم هم prp. پردونیزوزول و انوکساپارین داشتم. اصلا نمی دونم چرا نشد دیگ ...

عزیزم هیسترو چی داشتی؟

کاریوتایپ چی انجام دادین؟

سلام عزيزم خوبي ايشالا ك شنبه جواب ازمايشت مثبت ميشه ومياي خوشحالمون ميكني منم ب نيتت فردا14بارايت ا ...

مرسی عزیزدلم...ایشالا شما هم به آرزوهای قشنگت برسی

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
عزیزم ظاهرا دردش غیر قابل تخمله.... ضمنا مگه رشد بتات نرمال نبود؟ به نظرم همچبن چیزی نیست اما اگه ...

والا دیگه نرفتم آز 

دیدی که جوابشم اصلا معلوم نبود آزمایشگاه اشتباه کرده بود!!!

آخه فدرا تازه میرم تو 6

خیلی زوده

دردش هر چند دقیقه ست 

خیلی هم کمه

ولی چون یه سمته نگرانم