2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
[QUOTE= 67330846 ]ثمین جون یه بار ساعتشو تغییر بده از فردا با ساعت جدید بزن.... من که سر دخترم ابن ک ...

عزیزم بله به نظر من میتونی اما به ساعت جدید دقت کن که بتونی با همون ادمه بدی و هر روز هر روز تغییرش ندی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان 

امروز عمل هیسترو.وخراش انجام دادم ..اما خونریزی دارم که کمی نگرانم کرده !

بعد عمل دکترمو ندیدم ...ماما گفت عمل خوب بوده وبیست دقیقه طول کشیده ...

از اونجایی که هزینه عملم 1650بوده فکر کنم فقط تشخیصی بوده نه ؟...این یعنی مشکل خاصی نداشتم ؟؟

یه خانمی امروز عملش نزدیک سه تومن شد..چرا واسه من کمتر شده ..برام سواله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرتون چى هست در مورد ساعت داروهاى من  شياف پروژسترون ٥صبح ١ظهر ٩شب قرص اكواين ٧:٣٠صبح و شب&n ...

عزیزم قرص تیروئیدت مثلا باید ناشتا باشه.....

اوکیینو نمیدونم ولی یادمه استرادیول رو معمولا با شکم خالی نمیخوردیم....

پس ترحیحا لوورو بنداز جلوتر.....

۹ لوو میخوری پس کی صبحونه میخوری؟

خوب بعد لوو تا ۴ ساعت بهتره کلسیم و لبنیات و گردو نخوری پس صبحونه چی و کی میخوری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  امروز عمل هیسترو.وخراش انجام دادم ..اما خونریزی دارم که کمی نگرانم کرده ! بعد عم ...

به سلامتی عزیزم....

خوب اولش خونریزیو داری حتی تا دو هفته فکر کنم لکم طبیعیه.....

بازم تماس بگیر بپرس.....

دوستان دکتر به من به خاطر ذخیره ی پایینم قرص dhea داد حدود 1 ماه و نیم پیش ولی یادم رفت بپرسم داروها ...

عزیزم مگه تعداد برات ننوشته مثلا ۶۰ تا باید بخوری

تو نسخه ببین و اندازه ایی که گفته بخور چون مهمِ

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها تو رو خدا کمک. من الان مدتیه دارم قرص progynova  2m روزی سه تا و شیاف پروژسترون روزی ۲ تا استفاده میکنم واسه انتقال جنین فریز. امروز عصر بشدت درد تو شونه چپ و پشت شونه و زیر ریه احساس میکنم. مثل گرفتگی. نمیتونم نفس بکشم. چیکار کنم. مال این داروهاست یعنی؟؟؟ الانم دسترسی به بیمارستان ندارم. کلی لباس گرم پوشیدم و آب ولرم خوردم. نمیدونم چرا فکر کردم شاید موثر باشه. چیزی به ذهنتان می رسه بهم بگید لطفا

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

[QUOTE=67339067]عزیزم قرص تیروئیدت مثلا باید ناشتا باشه..... اوکیینو نمیدونم ولی یادمه استرادیول رو معمولا با شکم خ ...[/QUOTE]

خودم هم قاطى كردم مى شه بدون اينكه امپول و اكواين ساعتش عوض شه از فردا چطور بخورم بقيه رو  🙏🙈؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم با روز آخر پری کارت نباشه مهم انتقال و سن جنین موقع انتقاله.... من با فرض اینکه جنینت سه روزه ...

خیلی خیلی ممنونم ازت آنا جون 

خدا بهترینا رو بهت بده که انقد بی چشمداشت برای بچه های این گروه وقت میذاری و به سوالاشون جواب میدی 😘❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

انا جانم ساعت ٥صبح كه شياف پروژسترون مى خورم ساعت ٦ صبح قرص تروييد و ٧:٣٠صبح اكواين 

و ويتامين cو تقويتى ساعت ١٠-١١صبح   

ساعت١ظهر شياف خوراكى 

ساعت ٤:١٥ بعد ظهر  انوكسا

ساعت٧:٣٠شب اكواين

ساعت٩شب شياف پروژسترون 

خوبه حالا ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آنا جان میتونم لوبیا چشم بلبلی از اینا که با آب و نمک میپزن با پوست میخورن میتونم بخورم؟؟

عزيزم اگه منظورت تازه است، از اينا كه با پوست سبزشه، ويتامين آ  اون براي اول بارداري مناسب نيست، به من گفتن نخورم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
Madar88 با اینکه گفته بودند نازا شدی باز جنین انتقال داد؟

اهان دوستم رو گفتی ....اره گفتن چسبندگی رحم داری .طبیعی نمیشه دیگه ....

یه بار میکرو کرد منفی شد ...

الان تصمیم گرفته بره رویان ....