2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست
آنا جون و بچه ها سلام  من دو روزه شديدا بدن درد و حالت گر گرفتگى دارم به نظرتون مى ...

عزیزم کلا داروهای هورمنین دیگه....

بله احتمالا از عوارضشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ببخشید رحم رتروورسه تاثیری تو باروری داره؟ممکنه لوله سمت راست من بخاطر همین رتروورسه بود ...

سلام عزیزم

ببین نمیدونم رتروورسه تاثیری داره تو بارداری طبیعی یا نه ولی رحم منم رتروورسه به چپه که خدا رو شکر مشکلی برای آی وی اف نداشتم فقط آخرای بارداری فشار زیادی روی جنین بود که اونم نمیدونم به این ربط داشت یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ساعت عزیزم ؟  .  من 4و نیم  بعدازظهر آمپول پروژسترون میزنم  5 دوفاستون می خ ...

عزیزم به نظر میاد توزیع داروهات در طول روز خیلی خوب نیست.....

اولا اکثرشون بعد از ظهر تا صبحه یعنی تقریبا تو یه نیمه روز همه رو متمرکز کردی اونم موقع خواب و استراحت، اکثرشم پروژسترون و شیاف و دوفاستونه که همه غلظت خونو بالا میبرن.....

من جات بودم تو ۲۴ ساعت پخششون میکردم.....

انوکسان تایمش خوبه همون شب باشه که جبران کم تحرکیت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جالبه واقعا!! خوبه که پولش هم خودمون داریم میدیم کشورای دیگه (اکثرشون) اگه رو سز سخت میگیرن، علتش ا ...

لاله جون خوبی؟ خداروشکر که بخیر گذشت،امروز که داشتم پیاما رو چک میکردم اسم شما رو دیدم یه نفس راحت کشیدم! مطمئن باش کلی خواننده خاموش هستن که حسابی نگرانت بودن!

یه سوال داشتم، ببین من تو بارداری مکمل کلسیم نخوردم فقط همون مولتی پریناتال رو خوردم بعد از زایمان حس میکنم همه استخونام و مفصلام درد میکنه آزمایشم دادم هم کلسیم هم ویتامین دی خیلی خوب بود خدا رو شکر،به نظرت ممکنه کمبودی داشته باشم که تو آزمایش معلوم نشه

عزیزم خودت حس نمیکنی رحمت گرمتر شده یا بدنت گرمتر شده؟؟ مثلا من از ماه سوم بارداری کاملا حس کردم طب ...

بله تقریبا حس،میکنم آخه ار خوردن خنکی لذت میبرم مثلا خیار خیلی بهم می چسبه. 

در مورد داروها بگم : دوفاستون 9 صبح . 5 بعدازظهر و 1 شبه .

پروژسترون هم 7 و نیم صبح شياف . 4 الي 4, و نیم آمپول و 12 شب دوباره شیاف هستش 

با این حساب فقط ساعتهای خواب شب دارو ندارم اونم میترسم خواب بمونم . چون قرص لوتيروکسين هم می خورم باید از قبل چیزی نخورم و ناشتا باشم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

[QUOTE=67330846]ثمین جون یه بار ساعتشو تغییر بده از فردا با ساعت جدید بزن.... من که سر دخترم ابن کارو کردم.....[/QUOTE]

ميشه ساعت انوكسا را تغيير داد من. از زمان انتقالم تا امروز ساعت ٤:١٥زدم جونم ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

شياف پروژسترون ٥صبح ١ظهر ٩شب

قرص اكواين ٧:٣٠صبح و شب

امپول انوكسا ٤:١٥

قرص تروييد ٩صبح

ويتامين cو قرص تقويتى ساعت ١١

انا جان ديروز امپول هام تمام شد 

امروز شياف خواركى ٨صبح ٥عصر ١١شب خوردم 

از فردا مى خوام طبق برنامه قبل امپولهاى پروژسترونم برم 

اشكال نداره الان هر ٦ساعت شد و براى فردا صبح هم هر ٦ساعت شد و بقيه اش هم طبق برنامه مى ره جلو هر هشت ساعت خوبه 

باز دوستانى هم كه نظرى دارند بگن لطفا 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آناجان شیاف ایرانی نایاب شده...همسرم طفلی رفته جستجو کنه.....داروهای ایرانی چرا دیگه!!!!

والا نمیدونم چرا شاید به خاطر مواد اولیشه.....

سلام آنا جون ،خوبی عزیزم؟ دخملت چطوره؟ حالش خوب شد؟ باور کن همش حالشو پیگیر بودم تو پیاما

سلام عزیز دلم.....

فدات بشم....

شکر ما خوبیم.....

هم دخملم خوبه هم پسرم....

جیگر طلای تو چطوره؟

از آب و گل در اومده؟

واکسناش که اذیت نکردن؟

بله تقریبا حس،میکنم آخه ار خوردن خنکی لذت میبرم مثلا خیار خیلی بهم می چسبه.  در مورد داروها بگ ...

آخه جوری تنظیم شده مثلا ۹ صبح تا ۴ عصر که عملا تحرک داری پروژسترون نداری....

میدونم بعد از ظهرام داری اما عملا تمرکز بیشتر رو قسمت کم تحرکشه....

آنا جان میتونم لوبیا چشم بلبلی از اینا که با آب و نمک میپزن با پوست میخورن میتونم بخورم؟؟

چرا نتونی بخوری؟

خیسش کن که نفخ نکنی بخور نوش جونت.....

من اتفاقا امشب لوبیای چیتی خیس کردم میخوام برا صبحونه درست کنم....