2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
[QUOTE= 67325942 ]چند ساعت عزیزم ؟  .  من 4و نیم  بعدازظهر آمپول پروژسترون میزنم &nbs ...

عزیزم منظورت قرص پروژسترونه که میخوری؟ دوفاستون نوشته ؟ بارداري؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

[QUOTE=67328320]عزیزم منظورت قرص پروژسترونه که میخوری؟ دوفاستون نوشته ؟ بارداري؟ [/QUOTE]

نه عزيزم دوفاستون استفاده نمى كنم 

پروژسترون هر ٨ساعت خواركى مصرف مى كنم

اره عزيزم حامله اگر خداى بزرگ ادامه اش را برام خوب رقم بزنه 

هنوز هفته پنجم را تمام نكردم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظر معجزه ام .....به انرژی مثبت نیاز دارم....لطفا کانکت بشین به الله و واسم دعا کنید.

عزیزم وایت بهترینارو آرزو میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

دوست عزیزم فقط میتونم براتون  دعا کنم خدا راه درست رو بهتون نشون بده و بتونید از این امتحان سخت با موفقیت و کار درست خارج بشید.

من این چیزا رو نمیدونم ولی راه دیگه ایی حتی سخت ... نیست که بشه مطمئن فهمید

فقط سونو ...

خدا بهتون صبر و آرامش بده و خودش کمکتون کنه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام آنا جون ،  من برا فعال کردن تیکرم ، روز اول آخرین پریود رو زدم تاریخی که میده یه هفته کمت ...

عزیزم با روز آخر پری کارت نباشه مهم انتقال و سن جنین موقع انتقاله....

من با فرض اینکه جنینت سه روزه بوده حساب میکنم....

۲ هفته+۳روز+۲۴روز  = ۲ هفته و ۳ روز + ۳ هفته و ۳ روز که نهایتا = ۵ هفته و ۶ روز

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دکتر طر ازی  زایمان هاشو تو کدوم بیمارستان ها انجام میده ؟

تا جایی که میدونم آبان و نیکان....

من اولين روز و اخرين تاريخ پرى ام ٣١ تير بوده ١٣مرداد پانكچر داشتم ١٦ مرداد اتتقال حالا دقيقا اين ...

بله عزیزم شک نکن قطع میشه....

سلام دوستان ببخشید رحم رتروورسه تاثیری تو باروری داره؟ممکنه لوله سمت راست من بخاطر همین رتروورسه بود ...

عزیزم من در مورد نوع رحمت اطلاعاتی ندارم.....

دز داروتم خوب تو آی یو آی کمتره تو میکرو احتمالا بهتر بدنت جواب بده اما در کل تا تجربه نکنی نمیشه نظر داد....

دوستان يك ساعت فاصله خوبه بين انوكساپارين و شياف پروژسترون ؟

دکتر من میگفت حداقل دو ساعت باشه....

من کلا یکیو صبح یکیو شب میزدم....

خصوصا انوکسان رو شب بزنی بهترم هست....

آنا جونم گفتن 2ساعت فکر کنم.من وقت تزریق آنوکسانم خیلی بد تایمی هستش ساعت 11:30شب .همیشه همسرم خوابه ...

ثمین جون یه بار ساعتشو تغییر بده از فردا با ساعت جدید بزن....

من که سر دخترم ابن کارو کردم.....

[QUOTE= 67317877 ]آنا جونم گفتن 2ساعت فکر کنم.من وقت تزریق آنوکسانم خیلی بد تایمی هستش ساعت 11:30شب ...

عجب حرفی زدی مامانی.....

به هر حال همسرت پزشکه از ما اطلاعاتش بیشتره.....

اما همونجور که گفتم دکترم گفت حداقل دو ساعت فاصله بده....

حتی من برا مکملا هم یه بار از داروخونه پرسیدم گفت ترجیحا دو ساعت فاصله بده بینشون.....

سر دخترم داروهام خیلی بیشتر بود من بعضا یه ساعت بین مکملا و بعضا دو ساعت فاصله میدادم.....

انا جون و لاله عزیز من احساس میکنم تا گرمی می خورم لک می بینم . انا جون منم رحمم مثل شما سرد بود و م ...

عزیزم خودت حس نمیکنی رحمت گرمتر شده یا بدنت گرمتر شده؟؟

مثلا من از ماه سوم بارداری کاملا حس کردم طبعم گرم شده....

از اون به بعد اعتدال رو رعایت کردم.....

احتمالا طبعت تغییری کرده.....

سر پسرم ولی تقریبا از همون اوایل حس گرمیو داشتم.....

انوکسا و پروژسترون مگه باید حتما فاصله داشته باشن؟

عزیزم بله بهتره فاصله بدی....