2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
من امروز دقیقا پنج هفته هستم.آنااجون برام حساب کرد.شما پنج روز زودتری میشی پنج هفته و پنج روز اگه ج ...

مرسی دوس جونم ، ممنون از راهنماییت ، فکر میکنم دقیقا همینیه که تو میگی

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان يك ساعت فاصله خوبه بين انوكساپارين و شياف پروژسترون ؟

من 4ساعت فاصله دادم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=67317041]من 4ساعت فاصله دادم[/QUOTE]

همسر مى گه دو ساعت مناسب هست اما من كار خودم را كردم ساعت ٤انوكسا را زدم ساعت ٥پروژسترونم را خوردم 

باز گفتم از شماها بپرسم 

دوستان ديگه اگر مصرف مى كنند اين دوتا را چقدر فاصله مى دن ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 67317041 ]من 4ساعت فاصله دادم[/QUOTE] همسر مى گه دو ساعت مناسب هست اما من كار خودم را كردم ...

آنا جونم گفتن 2ساعت فکر کنم.من وقت تزریق آنوکسانم خیلی بد تایمی هستش ساعت 11:30شب .همیشه همسرم خوابه باید هرشب بیدارش کنم عذاب وجدان میگیرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=67317877]آنا جونم گفتن 2ساعت فکر کنم.من وقت تزریق آنوکسانم خیلی بد تایمی هستش ساعت 11:30شب .همیشه همسرم خوابه ...[/QUOTE]

بنده خدا درست گفت من گفتم تخصص تو ربطى به زنان نداره من از هم گروهام مى پرسم و از دكترم مى پرسم 

اون هم گفت ممنونم از اعتمادى كه دارى 

ناراحت شد 😞

باز هم ممنونم عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
اره شهر خودتون دکتر خوب پیدا کن و همون جا ادامه بده چون خود رفت و امد هم خطرات خاص خودش رو داره

انا جون و لاله عزیز من احساس میکنم تا گرمی می خورم لک می بینم . انا جون منم رحمم مثل شما سرد بود و مرتب از دو سال قبل گرمی میخوردم و سردی تا 99 درصد حذف کرده بودم . اون رژیم دو ساله میتونه تو بارداری اینجوری خودشو نشون بده ؟؟ 

الان که دوفاستون می خورم خیلی بهترم خداروشکر اما دقت کردم به چیزایی که می خورم می بینم تا یه چیز گرم می خورم بعدش لک می بینم . منم فکر میکردم چون رحمم سرد بوده اشکال نداره گرمی بخورم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
[QUOTE= 67317041 ]من 4ساعت فاصله دادم[/QUOTE] همسر مى گه دو ساعت مناسب هست اما من كار خودم را كردم ...

انوکسا و پروژسترون مگه باید حتما فاصله داشته باشن؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

آنا جون و بچه ها سلام 

من دو روزه شديدا بدن درد و حالت گر گرفتگى دارم به نظرتون مى تونه به خاطر اون آمپول باشه كه براى آزاد شدن تخمك ها زدم؟

شنبه هم انتقال دارم به نظرتون چى كار كنم؟

اره عزيزم 

چند ساعت عزیزم ؟  . 

من 4و نیم  بعدازظهر آمپول پروژسترون میزنم  5 دوفاستون می خورم . 9 شب انوکسا و 11 و نیم شیاف پروژسترون و 1 شب دوباره دوفاستون . 7 و نیم صبح دوباره شیاف .9صبح دوفاستون . ببخشید خیلی شد . با این فاصله ممکنه تداخل ایجاد بشه ؟

[QUOTE=67325942]چند ساعت عزیزم ؟  .  من 4و نیم  بعدازظهر آمپول پروژسترون میزنم  5 دوفاستون می خ ...[/QUOTE]

عاليه عزيزم 

من چون تا قبل يكشنبه ٣تا پروژسترون مى خوردم هر ٨ساعت 

يكيش ٥صبح ١ظهر ٩شب 

و اكواين هم ساعت ٧.٣٠صبح و٧:٣٠شب 

امپول  انوكسا هم هميشه ساعت ٤:١٥مى زدم 

اما وقتى از يكشنبه لكه بينى شد تا ديروز امپول پروژسترون زدم دوتا در يك سرنگ 

دكترم گفت از امروز شروع كنم خوردن شياف پروژسترون 

امروز ٨صبح خوردم امدم عصرى بخورم با امپول  انوكسا ام تداخل پيدا كرد همسرم گفت ٢ساعت فاصله بده من خودم دكترى كردم ١ساعت 

حس سنگينى كردم گفتم بپرسم بزار از دوستان بپرسم كه درست بود بايد ٢ساعت فاصله باشه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻