2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
عزیزم اتاق زایمان رو هر لحظه میتونی زنگ بزنی..... حتی نصف شب..... زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنن ات ...

الان زنگ زدم گفت اگه غیر قابل تحمله دردت بیا بیمارستان...برای من دردش خیلی نیست فقط احساس گرفتگی زیر دلم دارم بهش گفتم گفت طبیعیه ولی اگه میخوای بیا بیمارستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم سرم چی منظورته عزیزم؟ سولفات که برای انقباض میدن یا سرم ای وی ای جی؟ سرم ای وی ای جی ربط ...

بله گلم منظورم سرم ای وی ای جی هستش چون مشکل ایمنی داشتم ولی گفت زیادنیست درکل من ازاوایله بارداری انقباض داشتم ولی سرم سولفات هم بهم نداد خانم دکتر

ازی جون به سلامتی وارد سیکل شدی ان شاء ا... این سری موفق باشی عزیزم توکل به خدا ان شاء ا... همه چی ...

قربونت برم عزیزم . با گل پسرت برام دعا کنید.
لاله جون انشالا برای شما هم  از این ببعد بارداریت خوب و عالی پیش بره و به سلامت پسرت رو بغل کنی

خدایا شکررررررر
اخه درد دیگه اصلا ندارم.خیلی نگرانم ترشحمم نمیاد.اخه چرا اینجوری شد؟؟

عزیزم نگران نباش....

قرار نیست درد داشته باشی که همش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه میشه یادت بره.آنا من توی کل روز استرس آنوکسان رو دارم و مثل خل و چلا دعا میکنم امشب درد نگیره و ...

آره عزیزم یکی دو باری اینطوری شده....

سر دخترمم اینطور شده بود.....

نباید فراموش بشه اما وقتی شد دیگه نباید استرس بدیم به خودمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من انوکساموخودم میزنم

خیلیم خوب میزنم الان نزدیک یک ماهه نه کبود شده نه قلنبه

دیروز که زدم یه کم  درد گرفت الان دیدم اندازه سه تا انگشت سیاه شده کنار نافم از کبودی

هیچ وقت اینجوری نمیشد

الان این خطرناکه؟؟

باید زنگ بزنم دکتر؟؟

نه اناجون از سير نزولي خيلي ترسيده بودم كه خداروشكر از نگراني درم آوردين، هفته گذشته يه دكتر خنگي خي ...

عزیزم ما با ۸ میلیون جواب گرفتیم.....

خیلیا با آزو اسپرمی جواب میگیرن.....

خدا بخواد یه دونه اسپرمم کفایت میکنه!!!!

الان زنگ زدم گفت اگه غیر قابل تحمله دردت بیا بیمارستان...برای من دردش خیلی نیست فقط احساس گرفت ...

پس اگه حس کردی نیازه بری میری....

[QUOTE=67289072]دوستان راهنمایی میکنید غذاهای که نباید خورده بشن و غذاهای که میشه خورد بعد انتقال جنین. انا جون خور ...[/QUOTE]

غذاهاى كه بايد بخورى من تغذيه خودم را مى گم البته يادت نره عزيزم طبع هر كسى فرق مى كنه با ديگرى 

بعد انتقال خيلى به من گفتن نشاسته با اب بخورم كه دنبالش رفتم ديدم نه بهتره چيزى كه نخوردم قبلا اصلا در اين زمان حساس نخورم و دكترم هم رد كرد راستى نشاسته يبوست هم مى اره پس من توصيه نمى كنم با اينكه خيلى ها مى گن خوبه 

تخم مرغ مخصوصا سفيده تخم مرغ ويك ليوان شير ،مرباى به و مرباى توت فرنگى هر نانى هم مى خوردم اما نان تازه 

براى ناهار و شام هم در هفته ٢بار ماهى قزل و٢بار ميگو،مرغ در خورشت هاى مختلف ،گوشت گوسفندى 

راستى من تا دو هفته ميوهام را پخته مى خوردم سيب هلو شليل ووو

أناناس نخوردم چون تو نت ديدم باعث سقط مى شه

ديگه ٤روز اول فقط استراحت كردم فقط براى دستشوى 

فقط به سريالها و كتابها و نى نى سايت ذهنم را مشغول كردم 

مثل سرى هاى قبل هر سرى مى رفتم دستشوى تا تمام شدن دستشويم سر پايين بود نبود بى تفاوت بودم شايد به خاطر اين بود مادر شوهرم خيلى سرم را شلوغ مى كرد

تا هفته اول حمام نرفتم 

وقتى هم رفتم فقط اب ولرم 

اب گرم و سرد براى جنين خوب نيست 

اب زياد خوردم در روز ٢تا پارچ اب خوردم 

راستى سالاد كاهو زياد خوردم و روغن زيتون هم از چند هفته قبل پانكچر و انتقال شروع كردم حتى در برنج هم مى ريختم تا جلوگيرى از يبوست كنم تا الان هم كه يكماه چند روز از باردارى مى گذره رعايت مى كنم فقط ديگه ميوه خام مى خورم ديگه پخته نمى خورم 

و هنوز هنوز استراحت مطلق هستم در حد اينكه براى دستشوى و غذاى خوردن بلند مى شم چون لكه بينى داشتم از يكشنبه اما امروز خدا رو شكر كمتر شد و كم رنگ تر 

داروهام هم سر وقت خوندم 

و استرس و ناراحتى دور كردم خودمو همين و به باردارى اصلا فكر نكردم تا زمانى كه لك بينى افتادم راستى بى بى چك هم استفاده نكردم اصلا

فقط روز كه لكه بينى داشتم روز ١٢ انتقالم عصرى زدم  كه مثبت شد

تجربيات من بود عزيزم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بچه ها من انوکساموخودم میزنم خیلیم خوب میزنم الان نزدیک یک ماهه نه کبود شده نه قلنبه دیروز که زدم ...

نه عزیزم نگران نباش بعضا اینطوری میشه.....

اون سمت یه مدت نزن بهتر که شد دوباره اون ورم میزنی.....

نفخ چند روزه بهتر شدم ولی اوایل خیلی داشتم ولی یبوست دارم

عزیزم این استرست از هررررر چیزی بدتره. وقتی من میخوام به بچه های اینجا راه کار بدم با ترس این کار را میکنم.چون با انتظار و کلی هزینه و دوندگی باردار شده اند.پس من فقط تجربه ام را میگم عزیزم.اصلا نمیگم این کار را بکن یا اون کار را.باشه مامان خوشگل؟

خب تجربه ها:دردی که با استراحت خوب میشد بهش توجه نمیکردم. یک بار صبح که بیدار شدم زیر دلم درد میکرد و میزد به پهلوم.در حدی که راه رفتن برام درد داشت و مشکل بود.اما با استراحت بهتر میشدم.حتی تاچند روز موقع دستشویی پهلوم خیلی درد میگرفت.که خب خداراشکر مشکلی نبود ودکتر گفت احتمال زیاد بد خوابیده ای. حدود هفته 14 واینا بود. هر موقع که چند روزی دلم کار نمیکرد یا یبوست داشتم،دلم درد میگرفت و تیر میکشید که وقتی میرفتم دستشویی و گلاب به صورتت دلم کار میکرد،دردش بهتر میشد. یه چیز دیگه برای من دل درد پریودی خیلی عمیق بود.انگار اون ته درد میکرد.اما این دردش فرق میکرد.

واین بود تجربه من.

پس اشکال نداره چند روزی یه ور بزنم؟؟

نه عزیزم ایرادی نداره.....

عزیزم این استرست از هررررر چیزی بدتره. وقتی من میخوام به بچه های اینجا راه کار بدم با ترس این کار را ...

مرسی عزیزم ...منم خودم میگم شاید ب خاطر یبوستم باشه چون هر وقت شکمم کار میکنه زیر دلم شله هر وقت کار نمیکنه سفت میشه...ی احتمال هم شاید ب خاطر بد خوابیدن باشه چون تو خواب زیر دلم درد میگیره و سفت میشه...نمیدونم حالا ایشالا ک ب خیر بگذره