2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا  زیر دلم ی درد خفیف مثل پریودی دارم😔 ب نظرت امروز برم بیمارستانی جایی ؟ ...خیلی استرس گرفت ...

عزیزم اگه استرس بهت فشار میاره زنگ بزن اتاق زایمان آبان ببین نظر دکتر چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به این چیزا فکر نکن و خودتو با دیگران مقایسه نکن چون واقعا شرایط متفاوته..... کسی که مشکلش فق ...

آناجون دکتر پردنیزولون رو برا من قطع کرد گفت شما مشکل ایمنیتون حاد نبود حتی آنا هم مثبت نبود فقط ی آیتم چندتا دونه بالا بود با ایمونولوژم مشورت کردم گفت مشکلی نیست الان نگرانم میگم کاش میخوردم حرف گوش نمیدادم.بعدم ی چیز دیگه من جای آنوکسانم گلوله شده ی قسمت چیکارش کنم بهترشه.راستش اون قسمت برام درد نداشت منم همش همونجا تزریق کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب اگه مشکل چیز دیگه باشه بله پیش میاد لطفا به چیزای خوب فکر کن اولین نشونه سلامت جنین رشد نرمال ب ...

ممنونم از پاسخت.دلم ی کم اروم شد آخییییییییش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین گفتی تحرک 35%، تحرک آ و بی 35%؟ یا کل تحرک؟! 

تحرک کلیش آ +ب 35%.طبق آخرین ازمایشی که اینبار باهاش میکرو انجام شد

اولی تعداد اسپرم در هر میلی لیتره دومی تعداد کل اسپرم در کل نمونه

مرسي لاله جون، خيلي ممنونم، پس يعني وقتي كانسنتريشن هر عددي باشه تعداد كل از اون بيشتره ديگه درسته؟؟؟

...
نگران نباش عزیزم.... من یکی دو بار یادم رفته بود کلا بزنم.....

مگه میشه یادت بره.آنا من توی کل روز استرس آنوکسان رو دارم و مثل خل و چلا دعا میکنم امشب درد نگیره و نسوزه 

قابل توجهت من نسبت به تزریق آمپول خیلی لوس تشریف دارم همیشه تزریقاتی رو روی سرم میذاشتم انقدر جیییییییییییغ بنفش میکشیدم خدا خوب تنبیهم کرد 

تلافی سالها لوس بازی رو داره در میاره

اسپرمهای نمونه بر حسب واحد حجمه..... عزیزم تازه مگه ۶۰ میلیون کمه؟

نه اناجون از سير نزولي خيلي ترسيده بودم كه خداروشكر از نگراني درم آوردين، هفته گذشته يه دكتر خنگي خيلي منو نگران كرد وحشت كردم اصلا يك حرفايي زد يعني تا خونه غرق اشك بودم، الان تازه به خودم ميام ميبينم اون نفهم اصلا انگار برگه پاسخ رو مثل آدم نگاه نكرده بوده،، درسته شايد نياز به روشاي كمكي دارم و دارم از لحاظ روحي خودمو اماده ميكنم، ولي ديگه اوني كه ايشون گفت اصلا يه وعض ديگه اي بود، به همون دليل اينجوري قاطي شدم و همش سوال ميپرسم، ممنونم از شما و بچه ها كه انقدر خوب راهنمايي ميكنين، خدا خيرتون بده

...
آناجون دکتر پردنیزولون رو برا من قطع کرد گفت شما مشکل ایمنیتون حاد نبود حتی آنا هم مثبت نبود فقط ی آ ...

ثمین جون مشکلی نداره برامنم اینجوری شده بود ، جای تزریقتو عوض کن دو سه روز دیگه التهابش میخوابه خوب میشه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
به نظر من حق مادر بچه اینه که راهنمایی بشه و خودش انتخاب کنه، این اجبار احمقانه رو درک نمی کنم

ممنونم زينب جان كه درمورد چسبندگي راهنمايي كردي، ميتونم بپرسم شما اقدام كردين برا ميكرو يا نه؟ و اينكه تحرك و تعدادتون چن بود؟

...
الان کسی هست زنگ بزنم؟

عزیزم اتاق زایمان رو هر لحظه میتونی زنگ بزنی.....

حتی نصف شب.....

زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنن اتاق زایمان (بخش زایمان نه ها، اتاق زایمان!!!!) بگو بیمار کی هستی و شرایطت رو بگو و ببین دکترت رو پیدا میکنن واست و ببین چی میگن.....

شاید بگن بری....

یا ابنکه با دکترت تماس بگیرن و بگن چبکار کنی.....

شاید نیاز به رفتن نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دکتر پردنیزولون رو برا من قطع کرد گفت شما مشکل ایمنیتون حاد نبود حتی آنا هم مثبت نبود فقط ی آ ...

عزیرم یه مدت تزریق نکن اونجا خوب میشه....

برا منم چند باری اینطوری شده.....