2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
آنا جون خیلی میترسم😔 همه میگن رحمت داره بزرگ میشه ولی من از انقباضاتی ک شماها میگید میترسم...جفت من ...

آره عزیزم احتمال داره برا جفتت باشه....

منم جفتم پایین بود....

باید استراحت کنی.....

پاهاتو بالا تر بذار به مرور بالا میره.....

مال من تا غربال دوم بالا رفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کانسنتریشین که غلظت اسپرمهای زنده در واحد حجمه..... توتال کانتم واحدش تو ذهنم نیست اما به نظر ...

مرسي، همينكه فهميدم با هم فرق دارن خودش كمك بزرگي بود، خيلي ممنونم،،، پس وقتي نوشته باشه كانسنتريشن ٦٠ به اين معنا نيست كه كل اس ها ٦٠ميليونه؟؟؟

...
مرسي، همينكه فهميدم با هم فرق دارن خودش كمك بزرگي بود، خيلي ممنونم،،، پس وقتي نوشته باشه كانسنت ...

اسپرمهای نمونه بر حسب واحد حجمه.....

عزیزم تازه مگه ۶۰ میلیون کمه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه من دلم همش درد میکرد و انگار رحمم پر.ولی صبح یهو یه جوری شد بعدش دردش خوب شد ولی ترشحاتم زیاد و ...

ایشالله لانه گزینی بوده.....

آنا جون من میتونم الان شکم بند بارداری ببندم؟ تاثیری رو درد زیر شکم داره؟ 

عزیزم زوده فکر کنم مگه شکمت بزرگ شده....

شکم بند برا محافظت از کمرته.....

خانما من مسافرتم امبول انوكسا ميخاستم بزنم دستشو كشبدم خراب شد ولي ب زور يكم زدم ي كمم تهش موند مشكل ...

نگران نباش عزیزم....

من یکی دو بار یادم رفته بود کلا بزنم.....

آره بزرگ شده انگار باد کرده شکمم

نفخ نداری؟