2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
من فردا قراره برم برا قرارداد جنین فریز شده ام . دوستم ک با من تخمک کشی انجام دادش دیروز رفتش برا قر ...

بستگی داره اما فکر کنم جنین ۳-۴ روزه میشه گفت قبل مرحله بلاستوسیسته.....

میتونه ۶ سلولیم باشه، ۸ سلولیم باشه و الی ماشالله....

اما خوب دقیق نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون ی سوال.پیش اومده کسی که بارداره با آنوکسانم جنین رشد نکرده باشه؟

عزیزم به این چیزا فکر نکن و خودتو با دیگران مقایسه نکن چون واقعا شرایط متفاوته.....

کسی که مشکلش فقط انعقادی باشه معمولا انوکسان براش کفایت میکنه....

پس اونی که به انوکسان جواب نداده معمولا مثل من و امثال من موانع بیشتری سر راهش بوده.....

مثلا برا من ایمنی و آندومتریوز خودشون مانع مضاعف بودن.....

برا یکی دیگه رحمش مشکل داشته و برا کس دیگه مشکلا دیگه ای.....

پس فکرتو درگیر این چیزا نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چسبندگی اسپرم ها به هم هست، ما هم در گیر همین قضیه هستیم واسه ما علت میکروبی نداره به ایمنی شک ...

ممنون از راهنماييت، دعا ميكنم زودتر دلت شاد شه، توي چه مرحله اي هستي؟رفتي تو سيكل؟ گذشت زمان يعني چقدر؟يك ماه هم حتي؟

...
دوستان راهنمایی میکنید غذاهای که نباید خورده بشن و غذاهای که میشه خورد بعد انتقال جنین. انا جون خور ...

عزیرم باید و نباید تغذیه رو طبع و شرایط بدن و داروهایی که میخوریم تعیین میکنه.....

عزیزم فکر نکنم آب مشکلی ایجاد کنه البته آب سرد و یخ نباید خورده بشه..... 

بچه ها خيلي از راهنمايي همه تون ممنونم شما ميدونين توي نتيجه آز اسپرم كانسنتريشن با توتال اَكا ...

والا کانسنتریشین که غلظت اسپرمهای زنده در واحد حجمه.....

توتال کانتم واحدش تو ذهنم نیست اما به نظر تعداد کل اسپرم هست.....

ممنون گلم انشالله که شماهم به سلامتی زایمان کنید وپسرگلتو بغل کنی منم اینبارمیخام به دکترطرازی بگم ب ...

ممنون عزیزم
سرم چی منظورته عزیزم؟
سولفات که برای انقباض میدن یا سرم ای وی ای جی؟
سرم ای وی ای جی ربطی به انقباض نداره اخه

ولی احتمالا از همون اول ایزوکسو رو برات شروع کنه و دوزش رو بیشتر کنه
اما احتمال 99 درصد سرکلاژ رو حتی اگه طول سرویکست خوب باشه برات انجام میده
چون سری قبل هم طابقه باز شدن دهانه رحم رو داشتی
ممکنه نارسایی دهانه رحم مطرح باشه که بهتره با سرکلاژ جلوی ایجاد مشکل گرفته شه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من تهران ای وی اف کردم الان شهرستانم. سه بار باید میرفتم تهران بعد از بتاي مثبت . يکبارشو رفتم که بع ...

اره شهر خودتون دکتر خوب پیدا کن و همون جا ادامه بده
چون خود رفت و امد هم خطرات خاص خودش رو داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دکتر گفتن تا شنبه داروهامو ادامه بدم و مجدد آز بتا بدم.....یعنی ممکنه؟؟تو این تاپیک کسی بوده که روز۱ ...

والا چی بگم
بلاخره دکترا سعی میکنن حتی احتمالات کم رو هم در نظر بگیرن

به سلامتی عزیزم انشالا که به زودی خبر مامان شدنت رو بدی بهمون. چه مرحله ای هستی؟ منم برای چهارمین با ...

ازی جون به سلامتی وارد سیکل شدی
ان شاء ا... این سری موفق باشی عزیزم
توکل به خدا ان شاء ا... همه چیز عالی پیش میره

اره خودمم یکم پرس و جو کردم حالا فردا یه تماس میگیرم ببینم چی میگن اگه زودتر بهم وقت بده عالیه

مارلیک زود نوبت میده
به منم خیلی زود نوبت داد