2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
سلام انا جون من پریروز جواب از رو که گرفتم خورد به تعطیلات و دکتر غددم نبود که نشون بدم تا شنبه که م ...

عزیزم من نمیدونم عقب میندازن یا نه اما به نظرت به تاخیر انداختن انتقالت بهتر نیست تا اینکه تجربه منفی داشته باشیو و جنینت هدر بره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر گفتن تا شنبه داروهامو ادامه بدم و مجدد آز بتا بدم.....یعنی ممکنه؟؟تو این تاپیک کسی بوده که روز۱ ...

عزیزم جایی نبودن....

همونجا بودن فقط بعضی جنینا هورمون بتاییکه ترشح میکنن میزانش کلا کمه.....

ببین مثلا فکر کنم بتای روز ۱۴ لاله جون ۵۱ بوده و ضریب رشد بتاشم یادمه ۴ بوده....

یعنی روز ۱۲ بتاش حدودای ۱۲ و روز ۱۰ عملا حدودای ۳ بوده.....

یعنی رور ۱۰ آز میداد بتاش خیلی کم بوده و عملا منفی محسوب میشده....

حالا فرض کن کمتر از ۵۱ بود چی....

پس عزیزم امیدتو از دست نده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانا جان دکتر من بهم ویتامین دی نداد ولی چون خودم تو آزمایشم دیدم ویتامین دی ام پایینه سعی کردم چیزه ...

مرسى عزيزم 🙏🏼💕🌸درست مى گى خودم هم سعى مى كنم هر چيزى كه مى خورم به ويتامينش فكر كنم

نکته جالب توجه اینه که تمام نشانه های پریود و لکه بینی از بین رفت.....حسابی گیج شدم....کاش دوستانی ک ...

عزیزم جنینت چند روزه بوده؟

بچها.ببخشید.من.۴روز.عقب.انداختم.الانم.۳روز.شدم.ولی.فقط.ترشح.خونی.که.اونم.قطعو.وصل.میشه.بی.بی.زدم.ولی.خراب.بود.فکر.کنم..اولی.کم.رنگ.بود.دومی.یه.کم.پررنگتر.البته.بعد.۱۰.دقیقه.دیدم.اینجوریه.میتونم.امیدوار.باشم  

دوستان دکتر به من به خاطر ذخیره ی پایینم قرص dhea داد حدود 1 ماه و نیم پیش ولی یادم رفت بپرسم داروها ...

عزیزم فکر کنم تا روز پانکچر باید ادامه بدی....

بعد انتقال قطع میکنی اما بازمببین نظر بقیه چیه....

اونایی که داشتنش.....

بچها.ببخشید.من.۴روز.عقب.انداختم.الانم.۳روز.شدم.ولی.فقط.ترشح.خونی.که.اونم.قطعو.وصل.میشه.بی.بی.زدم.ولی ...

عزیزم به نظرم فردا صبح برو آز بده اگه + بود با دکترت ویزیت شو شاید باید پروژسترون بگیری و این پریودی نیست و به لک بینی و خونریزی بارداری افتادی....

۴ روزه بلاست....واسه همین کمی واسم عجیبه.....

ربطی نداره فقط خواستم بدونم اگه سنش پایینه دیگه راحتتر قابل توجیحه.....

نمیدونم جنینای لاله جون چند روزه بودن اما بتاش جزء بتاهای پایین بود.....

عزیزم به نظرم فردا صبح برو آز بده اگه + بود با دکترت ویزیت شو شاید باید پروژسترون بگیری و این پریودی ...

باشه.گلم.برام.دعا.کن.۶ساله.منتظرم.دعای.اونایی.که.حامله.هستند.مستجاب.میشه.الان.میتونم.بی.بی.بزنم.یا.صبح.دقیقتر

ربطی نداره فقط خواستم بدونم اگه سنش پایینه دیگه راحتتر قابل توجیحه..... نمیدونم جنینای لاله جون چند ...

توکل به خدا....جالبه از دیروز اینقد آروم شدم انگار نه انگار انتقال دادم....خدا خودش کمک همه دوستان کنه

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
باشه.گلم.برام.دعا.کن.۶ساله.منتظرم.دعای.اونایی.که.حامله.هستند.مستجاب.میشه.الان.میتونم.بی.بی.بزنم.یا.ص ...

عزیزم بی بی بهتره با ادرار اول صبح باشه....

یعنی اگه الان گذاشتی و منفی شد دلیل نمیشه حتما منفیه!!!!!

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم دفعه اول که انتقال دادم همه ی علائم بارداری رو داشتم ولی منفی شد برعک ...

ممنون عزیزم ایشالله منم مثل تو بشم فردا آزمايش دارم برام دعا كن 7 ساله منتظرم

من ملایرم عزیزم قبلازیرنظردکترربیعی وفریمانی بودم البته توبیمارستان دیدمشون 

شما ای وی اف شدی ؟ کدومشون بهترن؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...