2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
سلام عزیزم چه خبر خوبی.چقد مامان جدید داشتیم خداروشکر‌.امیدوارم نی نیتو با دل خوش بغل بگیری.برای ما ...

ممنونم دوست عزیزم ، الهی به حق این روز عزیز همه تون عیدی خوب از دست پر از مهر خداوند بگیرید و انتظارتون با شادی به سر بیاد ❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
مبارك باشه عزيزم به سلامتى  🙏👼🎉💗

مرسی از تبریکت عزیزم ، به شما هم مبارک باشه مادر شدن . امیدوارم هر روز خبرای خوب از تک تک بچه های منتظر بشنویم 🙏🙏❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67246705]مرسی از تبریکت عزیزم ، به شما هم مبارک باشه مادر شدن . امیدوارم هر روز خبرای خوب از تک تک بچه های من ...[/QUOTE]

ممنونم نسيم جون

الهى أمين 

دل همه اين جمع به زودى روشن شه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دكتراى اينجا فقط تاكيد داشتن كه اسيد فوليك رو هر روز بخورم و حتى بعد از انتقال. اما خودم هر روز امگ ...

عزیزم منم خارج از کشورم و دقیقا میدونم چی میگی. به منم فقط می گفتن اسید فولیک. ولی من یه بار رفتم ایران رفتم دکتر برای چک آپ قبل از بارداری. میخواستم مطمئن شم چون اینجا به من می گفتن همه چی اکی هست. ایران بود که فهمیدم ویتامین دی م ۴ هست و هموگلوبین ۱۰. یعنی من واقعا احتیاج داشتم که اینا رو ببرم بالا. و خودم به داد خودم رسیدم. تو هم خوب کاری کردی. موفق باشی عزیزم. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
دکتر گفتن تا شنبه داروهامو ادامه بدم و مجدد آز بتا بدم.....یعنی ممکنه؟؟تو این تاپیک کسی بوده که روز۱ ...

عزیزم ممکنه دیر لانه گزینی شده باشه حتما میشه روز دوازده خیلی زوده. حتی رویان برای من رپز۱۷ازمایش نوشتن. یه دوستی هم ک شیراز انجام داده بود روز۲۱ . به هر حال پزشکا بهتر از من و شما میدونن و حتما دلیلی داره که میگن بعد از۱۴رپز آز بدین و قبلش زوده

خوبم عزیزم. آزیتا جون شما خوبی؟ سلامت باشی، دارم با دکتر عارفی پیش میرم، توکل به خدا. خودت روبراهی ع ...

به سلامتی عزیزم انشالا که به زودی خبر مامان شدنت رو بدی بهمون. چه مرحله ای هستی؟
منم برای چهارمین بار وارد سیکل میکرو شدم. با عارفی

خدایا شکررررررر

دوستان دکتر به من به خاطر ذخیره ی پایینم قرص dhea داد حدود 1 ماه و نیم پیش
ولی یادم رفت بپرسم داروهای سیکل پانکچر که شروع میشه اونو باید قطع کنم یا ادامه بدم. کسی میدونه؟ متاسفانه خورده به تعطیلی و تا یکشنبه دسترسی ندارم به دکترم که بپرسم
اینم چون هورمونیه میگم تداخل نکنه با آمپولهای تحریک تخمدان

خدایا شکررررررر
سلام تورك آنا جان توروخدا به منم روحيه بده الان دوازده  روزه انتقال دادم هفته اول یه روز تخمدان ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم دفعه اول که انتقال دادم همه ی علائم بارداری رو داشتم ولی منفی شد برعکس این دفعه هیچ علائمی نداشتم سینه هام شل شده بودن پیش خودم میگفتم این دفعه هم نمیشه ولی مثبت شد انشالله که برای شما هم همینطور باشه به خودت استرس نده و فقط به مثبت شدن آزمایشت فکر کن 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دكتراى اينجا فقط تاكيد داشتن كه اسيد فوليك رو هر روز بخورم و حتى بعد از انتقال. اما خودم هر روز امگ ...

هانا جان دکتر من بهم ویتامین دی نداد ولی چون خودم تو آزمایشم دیدم ویتامین دی ام پایینه سعی کردم چیزهایی بخورم که ویتامین داخلش باشه مثل تخم مرغ و قارچ و آجیل به نظرم هر ویتامینی میخوای بخوری تو نت سرچ کن ببین تو کدوم مواد غذایی هست اونا رو بخور

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
صباجون شرايط همسر شما چي بود؟

والا همسر من فقط یه دکتر اورولو رفت ازمایشش خوب بود اما یه دوره قرص ولمن هم استفاده کرد

پیگیری بیشتری نکردیم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سپهر رو اکثر دکترا قبول ندارن اما دکتر مرندی رو همه قبولش دارن خیلی دقیقه من به این سخت گیری عاشق ...

اره خودمم یکم پرس و جو کردم

حالا فردا یه تماس میگیرم ببینم چی میگن اگه زودتر بهم وقت بده عالیه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام دوستان یادمه بعضی از دوستان گفته بودن روغن میزنن به شکمشون قبل از انتقال. خواستم بدونم چه روغ ...

عزیزم اگه منظورت روغن سیاه دونه هست خوب برا همه خوب نیست.....

من شخصا ریسک نکردم تو سیکل بزنم....

برا کسی که طبع گرم و خشکی داره شاید خیلی خوب نباشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورك آنا جان توروخدا به منم روحيه بده الان دوازده  روزه انتقال دادم هفته اول یه روز تخمدان ...

عزیز دلم منم هفته اول کلی درد داشتم که به خاطر داروها بوده....

بعد یه هفته که بدنم عادت کرد به داروها، دیگه کلا همه دردا رفتن.....

سینه هام شل شل بودن.....

حتی تا ماههای بالای بارداریم شل بودن و فقط یکی دو ماه آخر یه تکونی خوردن.....

جوری که کلا فقط یه سایز به لباس زیرم اضافه شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com