2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم نگران نباش..... خطرناک نیست..... البته خیلیم بالا نیست..... حالا خواستی با یه ایمونولوژ ...

سلام انا جون من پریروز جواب از رو که گرفتم خورد به تعطیلات و دکتر غددم نبود که نشون بدم تا شنبه که منم شنبه میرم یزد.

حالا خیلی دربارش تو نت سرچ کردم درباره ناباروری هم ذکر شده که بالا بودن  انتی tpo انتیtg  تاثییر زیادی داره.ولی برا من tpo و ازمایش تیروییدم همش نرمال بوده فقط این بالاست.

نکنه شنبه برم بندازنم عقب تر

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

[QUOTE=67232927]سلام  آنا جون و بقيه دوستان اگه جواب سوالمو مى دونين لطفا راهنماييم كنين بعد از انتقال امگا ٣ ...[/QUOTE]

من قبل انتقال و بعد انتقال تمام ويتامين هام را مصرف مى كنم 

فقط دكتر ديروز گفت ويتامين C تمام شد نخور ديگه 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=67232418]پس هیچ علایمی ندارم طبیعی؟؟اخه بعضیا لک بینی دارن بعضیا علایم دیگه[/QUOTE]

اينقدر گفتم اينجا چرا من لك ندارم اخه چرا 

تا اينكه از روز يكشنبه تا امروز لكه بينى دارم  عزيزم 

استراحت مطلق هستم دوباره ديروز دكتر گفت 

مادر شوهر را نگه داشتم 

لكه بينى نداشته باشى بهتره جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام  آنا جون و بقيه دوستان اگه جواب سوالمو مى دونين لطفا راهنماييم كنين بعد از انتقال امگا ٣ ...

ها نا جان من قبل از انتقال فقط اسید فولیک و ویتامین دی خوردم. برای بعد از انتقال یه پک پرگناکر گرفتم که توش امگا ۳ هم هست و دکتر هم گفت امگا۳ برای تکمیل سیستم عصبی جنین در هفته های اول بسیار موثر هست و توصیه کرد بخورم. حالا چون شما قبلا خوردی من فکر میکنم میتونی نخوری دیگه. بازم مشورت کن عزیزم

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

[QUOTE=67229475]چه قدر این روزای تا سونو قلب رفتن دیر میگذره من جز سینه درد که انگار داره کنده میشه از درد هیچ علائ ...[/QUOTE]

براى من هم مثل شماست 

خيلى خيلى كم شده  

مخصوصا از يكشنبه كه لكه بينى قهو هاى كم رنگ افتادم 

راستى لكه بينى دارى جونم  ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 67229475 ]چه قدر این روزای تا سونو قلب رفتن دیر میگذره من جز سینه درد که انگار داره کنده میش ...

سلام بانو جان خوبی عزیرم؟

بانو جان پست قبلی منو بخون عزیزم یه لطف درحقم بکن دارم از نگرانی میمیرم از استرس دل درد گرفتم ببین همسرت میتونه یه نظری برام بده دلم یکم ارووم بشه.میدونم متخصص اطفال هستن ولی بالاخره شاید لطف کنن یه نظری هم درباره ازمایش من دادن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

[QUOTE=67244655]سلام بانو جان خوبی عزیرم؟ بانو جان پست قبلی منو بخون عزیزم یه لطف درحقم بکن دارم از نگرانی میمیرم ا ...[/QUOTE]

سلام عزيزم پست ات اينجاست كدوم صفحه هست? 

اره عزيزم حتما 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خیلی متاسفم عزیزم درک میکنم خیلی سخته نمیدونم چطور دلداری بدم واقعا امیدوارم خدا خودش کمک کنه

دکتر گفتن تا شنبه داروهامو ادامه بدم و مجدد آز بتا بدم.....یعنی ممکنه؟؟تو این تاپیک کسی بوده که روز۱۲ آزمایش منفی بشه و روز۱۶ مثبت.....یعنی این جنین همه این مدت کجا بوده که یهو روز ۱۶ وجودش معلوم میشه......گیج شدم....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
نکته جالب توجه اینه که تمام نشانه های پریود و لکه بینی از بین رفت.....حسابی گیج شدم....کاش دوستانی ک ...

لی لی جون من توصیه میکنم بهت صبور باشی ، این استرس خیلی زیادی که تو داری واقعا مضره . ببین عزیزم اگر هر اتفاقی افتاده باشه دیگه کاریش نمیشه کرد اون دیگه دست ماها نیست اما مطمین باش عزیزم اگه باردار شده باشی این اضطرابی که داری واقعا مخربه برای خودت و نی نی . همه ی ما نهایت تلاشمونو تو این راه سخت میکنیم دیگه سعی کن با توکل و اعتماد به خدا، خودتو آروم کنی خانم گل ❤😘

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
لی لی جون من توصیه میکنم بهت صبور باشی ، این استرس خیلی زیادی که تو داری واقعا مضره . ببین عزیزم اگر ...

عزیزم شاید باورتون نشه از دیروز که نتیجه رو گرفتم ذره ای اضطراب ندارم....ولی کنجکاوم از لحاظ علمی پذیرشش سخته واسم

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
عزیزم شاید باورتون نشه از دیروز که نتیجه رو گرفتم ذره ای اضطراب ندارم....ولی کنجکاوم از لحاظ علمی پذ ...

بار چندم انتقالته؟ چند تا جنین کاشتی؟

ها نا جان من قبل از انتقال فقط اسید فولیک و ویتامین دی خوردم. برای بعد از انتقال یه پک پرگناکر گرفتم ...

دكتراى اينجا فقط تاكيد داشتن كه اسيد فوليك رو هر روز بخورم و حتى بعد از انتقال.

اما خودم هر روز امگا ٣ و دو روز در ميان ويتامين E مى خورم 

سرى قبل انتقال ويتامين د خوردم اما اين بار ديروز يكى خوردم بعد از  اون انتقالم

اما نمى دونم امگا ٣ و ويتامين E رو ادامه بدم يا نه

نظرها هم متفاوته يه سرى ها خوردن و يه سرى ها هم نه.

از خودشون هم مى پرسم مى گن تاثيرى نداره كلا به دارو و ويتامين اصلا اعتقادى ندارن😕😕😩

ممنونم از همتون كه برام وقت گذاشتين و جواب دادين🌸💕😘

مبارکت باشه خواهر انشالله همیشه خوش باشی

مرسی ثمین جونم ، منم از شنیدن خبر مادر شدن تو خیلی خوشحال شدم 😊