2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
نه عزیزم به این راحتی کنسل نمیشه خیالت راحت باشه..... ولی واقعا مزه میده یهویی بری ببینی هم بارداری ...

واقعا یه نعنت بزرگ خدا بهت داده

انشاالله

هنوز 10 روز مونده

میخوام همون 8 هفته برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروم فقط شیاف هست.یعنی نباید هیچ علایمی داشته باشم الان؟؟

عزیزم خوب بدنت به شیاف رفلکس بد نشون نداده این که بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو این مدت خدا شاهده دلم پیش تو و ندا جون بود..... متاسفانه ندا جون دردونشو از دست داد ولی اون تا آ ...

چقدر ناراحت کننده
خیلی خبر بدی بود
یادمه هفته هامون نزدیک هم بود

اتفاقا تو بیمارستان هم اتاقیم دقیقا همین شرایط رو داشت
اب دور جنین کم بود ، بیمار دکتر خودم هم بود
دکترم بستریش کرد و هم دارو میگرفت هم بستنش به سرم و مایعات
شکر خدا به مرور خیلی بهتر شده بود
اما هنوز بستریه تا زمانی که اب دور جنین به 10 برسه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون ممنون که جواب دادین ببینید من روز دوازده انتقالم عدد تیتر ۱۱۷ بود روز چهارده ۵۰۳ ر ...

اولی و دومی رو میشه با هم مقایسه کرد
دومی رو بعد از سه روز دادی
بعدشم تو پست های بعدی نوشتی جای دیگه دادی

اما اولی رشدش خیلی عالیه جای نگرانی نیست عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزیزم به این راحتی کنسل نمیشه خیالت راحت باشه..... ولی واقعا مزه میده یهویی بری ببینی هم بارداری ...

وای آنا جون انقد خوبه این مدلی هم بارداری و یهویی قلبشم ببینی مال من ۱۲ ساعتم نشد این حالتا 

من شمام یا شما من بودی !!

انشالله همه ی دوستان این مدلی باردار بشن

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام عزیزم .خوشحالم دیدمت  حسم میگه این بچه سالمه .. عزیزم منم میگم تا مطمئن نشدی کاری نکن .. ...

ممنون عزیزم
امیدوارم دیگه کم کم سر پا بشم کاملا

سلام عزیزم من روزی سه تا میخوردم دکترم کلسیمم روقطع کرده بود درکل به نظرم دکترم کم کاری کرد درحقم چو ...

حالا این سری حتما دکتر طرازی (فک کنم الان طرازی هستین ) کارای لازم رو میکنه
احتمالا سرکلاژ هم بشین
ان شاء ا... این سری راحت 9 ماهو طی میکنی عزیزم

پس سیکلت نچرالم نیست بگم پروژسترون نیاز نداشتی.....

متاسفانه یه عده رو یه متدی کار میکنن چند وقته( تو رویان، اصفهان و شیراز) و فقط اندومترین میدن
جالبه که اندومترین خودش دوزش نصف شیاف سیکلو هست البته اگه 200 باشه

به نظرم دوستمون حتما حتی اگه دکترش قطع کرد ادامه بده
چون روتین درستش همینه که تا هفته 12 ادامه داشته باشه

مرسی لاله جون نه دیگه تماس نگرفتم اتفاقا تعریفشو میکنن اما کلا میگن دوقلویی فقط سپهر انجام میده م ...

سپهر رو اکثر دکترا قبول ندارن
اما دکتر مرندی رو همه قبولش دارن
خیلی دقیقه
من به این سخت گیری عاشقش شدم

فکر نکنم با دو قلویی مشکل داشته باشه چون یادمه وقتی رو تخت دراز کشیدم پرسید چند قلو هست؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم  انشالله خدا بزودی بهت یه نی نی تپل مپلی میده و این روزا رو یادت میره

نی نی تپل شما پانکچر شدی؟
چند تا تخمک داشتی؟

آمپول پرولوتون دارم هفته اي يه دونه، ايزوپرين گفته بود لازم نداري فعلا حتما با دكترم مشورت ميكنم و ...

پرولوتون جلوی اثر انقباض رو میگیره تا حدودی اما برای خود انقباض کاری نمیکنه
حتما مطرح کن عزیزم

دوستان آزمایشم منفی شد....۰/۵😟 امروز روز دوازده انتقال...‌

خیلی متاسفم عزیزم
درک میکنم خیلی سخته
نمیدونم چطور دلداری بدم واقعا
امیدوارم خدا خودش کمک کنه

وای آنا جون انقد خوبه این مدلی هم بارداری و یهویی قلبشم ببینی مال من ۱۲ ساعتم نشد این حالتا  م ...

منم کمتر از ۴۸ ساعت شد فاصله بی بی و آز و سونوی قلب.....

البته مال من چون به آخر هفته خورد زیادتر شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات بشم لاله مهربونم .امیدوارم همه چی خوب پیش بره اینبار .ممنون بابت محبت داداش علی انشالله سالیانه ...

ثمین استرس نداشته باشی ها
همه چیز عالیه
استرس ممنوع
مطمئن باش این سری صدای قلبش رو میشنوی