2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

سلام به همگی عید تون هم مبارک باشه خانومایی که انتقال داشتن میشه راهنماییم کنید من دیروز انتقال داشتم انتقال سومم بود یه بلاست و یه جنین با گرید a و یکی هم c انتقال دارم خیلی ببخشید ولی الان که رفتم دستشویی یه رگه خون با ترشحاتم اومد چیکار کنم؟😦😦😦 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استفاده که میکنی با انگشت تا دو بند هدایت کن بره تو..... گفتم اگه کم کم نیم ساعت دراز کشیدی و ...

سلام ببخشید عزیزم هی سوال میپرسم.الان ۵ روز انتقال دادم ولی اصلا هیچ نوع حالتی ندارم خیلی عادی هستم.

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
بچه ها ببخشید جای این سوال تو این‌ تاپیک شاید نباشه چون پربازدید هستش میپرسم  جدیدا یه چن ...

عزیزم بحث انعقادیو چک کردی؟

بعضا میتونه از کم خونی باشه یا از غلظت بالای خون البته در حد شایده باید بررسی کنی حتما.....

یا به اعصاب ربط داشته باشه...

ضمنا اتفاقا اینجا این مساله زیاد مطرح شده پس سوالت نه تنها بی جا نیست هستن دوستانی که تجربه کردن.....

اما خوب دلیل قطعیش هنوز تو این تاپیک مطرح نشده فقط در حد حدسیاته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😘😘😘 ممنونم از پاسخت عزيزم دي اف اي چن بود؟ چه دارويي داد

برا ما ۳۲ بود که باید زیر ۱۵ میبود....

اما خوب سه ماه دارو و خنکی و رژیم غذاییو کدی دنبال کردیم مجدد آز ندادیم ولی نتیجه گرفتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بحث انعقادیو چک کردی؟ بعضا میتونه از کم خونی باشه یا از غلظت بالای خون البته در حد شایده باید ...

مرسی آنای مهربون

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بچه ها من قبلا كامنت گذاشتم.كه خودم پلي كيستيكم.شديد نيس.هر ماه پريود ميشم.ولي شوهرم مشكل مورفو و تح ...

عزیزم دکتر خوب کم نیست اما خوب معمولا یه روزه وقت نمیدن.....

ببین میتونی از رز اقی وقت بگیری....

صفحه پنج تاپیک آدرس و شمارش هست.....

سلام به همگی عید تون هم مبارک باشه خانومایی که انتقال داشتن میشه راهنماییم کنید من دیروز انتقال داشت ...

عزیزم چند روز اول کاملا طبیعیه.....

اصلا خودتو نگران نکن...

مال دستکاریاست....

سلام ببخشید عزیزم هی سوال میپرسم.الان ۵ روز انتقال دادم ولی اصلا هیچ نوع حالتی ندارم خیلی عادی هستم.

خوب عزیزم طبیعیه که حالتی نداشته باشی....

این به این معنیه بدنت به داروها عوارص نشون نداده و عادت کرده بهشون...

دردهای قبل آز و حالتهاش مال داروهاست...

بعضیا بدنشون به داروها رفلکس نشون میده بعضیا نمیدن....

يه سوال ديگه وقتى ٩هفته و ٢روز هستم يعنى تو هفته ١٠ هستم ؟ميشه ١٠ هفته؟

بله تو هفته ده هستی اما اوایلشی، هنوز پرش نکردی یعنی ده هفته کامل نشدی.....

چه قدر این روزای تا سونو قلب رفتن دیر میگذره من جز سینه درد که انگار داره کنده میشه از درد هیچ علائ ...

نه عزیزم به این راحتی کنسل نمیشه خیالت راحت باشه.....

ولی واقعا مزه میده یهویی بری ببینی هم بارداری هم قلب تشکیل شده.....

من این دفعه دقیقا استرس اون یه ماه انتقال تا آز و آز تا سونو رو نداشتم.....

ایشالله بعدیو این مدلی و یهویی و رو هوا باردار بشی و بری ببینی هم بارداری هم قلب تشکیل شده.....