2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
عزیزم ممنونم ، اگه بدونی توو این یه ماه چه ماجراهایی گذروندم ،،، باور میکنی رفتم سقط کنم پیش دکتر جا ...

شاید منو نشناسی ولی خیلی دعات کردم.دعا میکنم .نی نیت سالم باشه و سالم بیاد بغلت عزیزم ..

بقول آنا نمیشه جای شما بود و تصمیم خیلی سختی هست .چون من باردار نشدم زیاد سر در نمیارم ...

ولی یکی از دوستام بهش پنج ماهگی گفته بودن سندروم دان داره باید سقط کنیر.دوستم گفت منم گفتم اشکال نداره اگه اینطوری میندازم یکی دیگه میارم ..هر چند دلم راضی نبود.همسرم هم اصراری نکردی چند تا دکتر خوب بریم یا تهران نظر چند تا دکتر  رو بپرسم .بعد اینکار رو بکنیم.

بعد موقع سقط اول امپول فشار بهش زدن تا طبیعی بیاره .دیدن نمیشه سزارین کردن .گفت خیلی حالم بد شد تا یه ماه بستری بودم ...

بعد چند ماه دیگه باردار نشده رفته گفتن بعلت کورتاژ چسبندگی رحم پیدا کردی نازا شدی .

الان میکرو هم با هم کردیم منفی شد میگه دیگه پول ندارم ادامه بدم ...

همیشه خودشو سرزنش میکنه که چرا نرفتم چند تا دکتر خوب .چرا اصلا به دنیاش نیوردم .دکترا که خدا نیستن بگن حتمان و صددر صد ...

خلاصه هر وقت با من حرف میزنه میگه خیلی اشتباه بزرگی کردم ....

من نمیدونم اوضاع شما چطوریه .. چون گفتم باردار نشدم ..بدونم ..

ولی توکلت بخدا باشه ....

بقول آنا جون انشاالله که نی نیت سالم باشه و خدا کوهی جلو پات بذاره که از تردید هم در بیای ...سالم به دنیاش بیاری ....

بازم ما منتظرای دل شکسته واست دعا میکنیم ...انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد ....

دوستان آزمایشم منفی شد....۰/۵😟 امروز روز دوازده انتقال...‌

عزیزم متاسفم ولی حتما تکرارش کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دکتر تماس گرفتم.گفتن داروهاتو تا شنبه ادامه بده و قط نکن.....بنظرتون این عاقلانست؟؟؟؟ بتا به این ...

عزیزم مطمئنا امکانش هست که دکترت گفته ادامه بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  انا جون من رفتم ازمایش ایمنی  نتایجش اومده همش نرماله فقط iga زیر نرماله یکم  ...

عزیزم موردی نداره پایین بودنش.....

فکر کنم پایین که باشه ممکنه به سرم حساسیت بدی شمام که احتمالا سرم نداری.....

سلام دوستان من امروز رفتم دكترم نسخه قبليم را تكرار كرد گفت هفته بعد هم برم براى سونو &nbs ...

عزیزم دردای کوچیک که با لستراحت رفع میشن طبیعین....

ایشالله همه چی خوب پیش میره.....

اصلن سابقه داشته کسی با این بتا تو روز ۱۲ در نهایت جواب مثبت بگیره؟؟؟آنا جان شما سراغ دارین؟؟؟

عزیزم خوب بی بی منفیو خیلی سراغ دارم اما بتا کمتر بوده اما میدونم بودن کسایی که بتای اول حتی دومشون منفی بوده ولی باردار بودن.....

من 9 مرداد انتقال دادم ولی تیکر شما خیلی جلویه.من با بتای 409 دفعه پیش ساک دیده شد

عزیزم خوب شما الان پنج هفته و سه روزین یادمه جنینت دو روزه بود درسته؟

خوب تیکرتو اشتباه زدی.....

الان باید ۳۴ هفته و ۴ روز مونده به زایمان میزد واست.....

آنا جون خواهری زحمته برات ولی برا منم میگی چطوریاست؟من روز 11 سیکل انتقال دادم جنین 2روزه بود 9مرداد ...

عزیزم حساب کردم واست پست قبلی....

سلام به همه دوستان خوشحال شدم خبر اونايى كه تازه مامان شدن رو خوندم مباركتون باشه.اونايى هم كه ...

عزیزم به نظرم بذار هفته ۱۲ برو.....

من خودم هر دورو حدودای ۱۲ هفته و دو سه روز رفتم.....

انا جون و لاله عزیز این دکتری که رفتم پیشش خیلی دکتر خوبیه کلینیک ناباروری داره اولین بار بود پیشش م ...

آره عزیزم انجام بده وقتی دکترت نیست و مجبوری با یکی دیگه انجام بدی شهرتون یه دکتر خوب پیدا کن برو.....

اما احساس داشته باشه چون الان تو با کمترین استرس باید پیش بری.....

بچه ها قبل از سونو غربالگري داروهای خاصی میدن ؟ منظورم یکی دو هفته قبلش هست 

نه عزیزم همون روال داروییتو داری....

سلام انا جون میگم بعد انتقال حتما باید از تخت ومبل سرویس غذا خوری استفاده کرد؟نمیشه رو زمین بشینیم؟آ ...

عزیزم نه حتمانی نداره.....

من خودم بعد انتقال چون حوصلم تو اتاق خواب سر میرفت تو سالن رخت خواب پهن کردم اونجا بودم.....

حتی دو ماهی که برا خونریزی استراحت مطلق بودم.....

توالت فرنگیم میدونم خیلی از مامانامون نداشتن....

اما احتیاطا اگه خونه مادر در جریانن خوب یه سیارشو بخر اونجا داشته باش خیالت راحتتره.....

شیاف چجوری میذاشتی؟؟نه واسه من زیاد پیاد بیرون همش درحال بیرون ریختن

عزیزم اگه تایم دراز کشیدنو داری اصلا نگران نباش.....

داروش جذب شده....

دراززیاد میکشم.اخه همش درحال بیرون ریختن؟؟فاصلشون ۸ ساعت این چند ساعت فقط میاد بیرون.ممکنه چون بدون ...

عزیزم استفاده که میکنی با انگشت تا دو بند هدایت کن بره تو.....

گفتم اگه کم کم نیم ساعت دراز کشیدی و بعد بلند میشی میاد بیرون اونش مهم نیست داروش جذب میشه مومش که قرار نیست جذب بشه.....

سلام بچه ها آنا جون امیدوارم همگی در هر مرحله ای هستین خوب خوش و سلامت باشین  یه سوال😊 من قر ...

والا از ایران اطلاعی ندارم اما تامبن برا دارو تا الانش بد نبود از این به بعدش برا تحریما بامبول در نیارن اینو دیگه نمیدونم.....