2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیمین آزادبخش سر زدی خواهری؟تا 9ماه پیش خبر دارم دوقلو رو پذیرش میکرد

ثمین جان .تبریک میگم مامان شدنت رو .انشاالله که خیلی زود خونتون پر بشه از صدای خنده نی نی قشنگت

شیاف چجوری میذاشتی؟؟نه واسه من زیاد پیاد بیرون همش درحال بیرون ریختن

واژينال مى زاشتم و سعى مى كردم جلو نذارم و بعدش تا ١ ساعت دراز مى كشيدم و خيلى خوب بود مومش مى يومد بيرون اما دكتر گفت اصلا مشكلى نداره

تو مرکز ناباروری ازمایش داده؟ رفتی پیش دکتر اورولوژی؟ رنج نرمال بعضی ازمایشگاه ها 4% هست هر ازمایشگا ...

ممنونم جواب دادي دوست عزيز، بله مركز ناباروري دادن ولي جلوش رنجشو ننوشته تا ببرم دكتر هنوز شش روز مونده، خيلي نگرانم

...
شما این سری هنوز سونو نرفتین؟

نه دکترم گفت دوهفته دیگه بیا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها خواهش ميكنم هركسي ميدونه كمكم كنه با مورفولوژي سه و تحرك سي ميشه به ميكرو اميدوار بود؟؟؟

آره خواهری تا خداهست امیدم هست با مرفولوژی 1هم باردار شدن.توکل برخدا انشالله بزودی خبر بارداریتو بهمون میدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان .تبریک میگم مامان شدنت رو .انشاالله که خیلی زود خونتون پر بشه از صدای خنده نی نی قشنگت

ممنون خواهری انشالله خدا از دهنت بشنوه

بچه ها خواهش ميكنم هركسي ميدونه كمكم كنه با مورفولوژي سه و تحرك سي ميشه به ميكرو اميدوار بود؟؟؟

بله معلومه که میشه، ما با مورفولوژی ۲% میکرو انجام دادیم و تحرک هیچ اهمیتی در میکرو نداره 

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
سیمین آزادبخش سر زدی خواهری؟تا 9ماه پیش خبر دارم دوقلو رو پذیرش میکرد

نه ازادبخش که اصلا دوقلو پذیرش نداره

همین قبل عید دوستم دوقلوشو سقط کرد منتش میکرد سونو اورژانسی کنن راضی نشدن

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آناجونم کاش بودی و بهم میگفتی چه کنم؟؟؟

لیلی جان فقط میتونم بگم بازم توکلت به خدا باشه و یه تلاش دیگه بکن و به گفته دکترت داروهاتو ادامه بده و ناامید نباش

خیره ان شاالله

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ