2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048314 بازدید | 684650 پست
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

سلام عزیزم خوبی 

از خدا میخوام انشالله هرچی خیره همون بشه عزیزم 

توکلت به خدا 

خداجونم شکرت       
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 

انشالله دردونتو صحیح و سالم بغلت بگیری 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من آزمایش دادم و این دفعه هم منفی شد دیگه جنین ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم،حالم اصلا خوب نی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 

انشالله خدا بزودی بهت یه نی نی تپل مپلی میده و این روزا رو یادت میره

خداجونم شکرت       
پرپر جون اگه دارو داری برای انقباض نگران نباش انقباض هم در حد روزی چند تا مهم نیست اما اگه خدای نک ...

آمپول پرولوتون دارم هفته اي يه دونه، ايزوپرين گفته بود لازم نداري فعلا

حتما با دكترم مشورت ميكنم و همين كاري كه گفتي رو ميكنم، مرسي عزيزم

[QUOTE= 67110531 ]بانو جون دکترت کیه؟[/QUOTE] دكتر حيدر  هم تهران مطب دارند و چند بيمارستان ه ...

من مطبشون میرم یبار انتقال فرش داشتم مثبت شدم اما سقط شد و ماه قبل انتقالم منفی شد فقط یک بسته سه تایی دارم 

شما انتقالت فرش بود؟چند تا جنین داشتی

ممنون آنای عزیز.....خدا بهت عمر باعزت و سلامتی و خوشبختی روزافزون بده....اینجا هستی و دلسوزانه پاسخ ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما از لی لا جون خبری نشد؟؟

چرا از خودش خبری نمیده.....

ایشالله خیره....

فقط میتونیم براش دعا کنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینای عزیز ، مریم خوبم و سوگل جونم ممنون از محبتتون ، سپردم به خدا ، ایشالا خدا برای این نی نی روزه ...

روشانيلوي عزيزم 😭😭😭 اسمتو ديدم واقعا خوشحال شدم، هممون تو فكرت بوديم و منتظر خبر، خدارو شكر كه هنوز نيني رو داري، تا هست يعني اميدي هم هست، حالا كه به اينجا رسيده به نظرم بازم مشورت كن ان شاءالله خيالت راحت ميشه و بقيه بارداري رو به خير و خوشي ميگذروني