2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
شما تا روز چند انتقال دارو استفاده کردین؟

عزیزم من دو تا آمپول داشتم و تا هفته ۱۲ این آمپول معمولا هست.....

من بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم و دو تام شیاف به آمپولام اضافه شد.....

هفته ۱۲ آمپولای روزانه پروژسترون جاشونو به پرولوتون ۲۵۰ هفتگی دادن و شیافامم تا هفته ۱۵-۱۶ ادامه و کم و قطع شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روز سوم انتقالم هست

عزیزم تماس بگیر بپرس فکر کنم لااقل تا آز بتا پروژسترونو داری....

نوع سیکلت چطور بوده؟

جنینت فرشه یا فریز؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بعد از انتقال تا روز آزمایش هر روز شیاف داشتین؟

عزیزم گفتم که من دو تا آمپول داشتم.....

از ۴ روز قبل انتقال یکی بود از روز انتقال شد دو تا و تا هفته ۱۲ هر روز داشتم....

دو رور قبل آز به لک بینی افتادم به شیاف اضافه شد بعد قطع شدن چند روزم شیاف رو داشتم تا اینکه بعد چند روز قطع کرد اما بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم و دو تا شیاف مجدد شروع شد.....

یعنز اگه لک و خونریزی نداشتم تا ۱۲ هفته فقط دو تا آمپول پروژسترون داشتم.....

فرشه

پس سیکلت نچرالم نیست بگم پروژسترون نیاز نداشتی.....

صبا جون با مرکز مارلیک تماس گرفتی؟ دکتر مرندی دکتر فوق العاده ایه شماره اش اینه  اگه خواستی ت ...

مرسی لاله جون

نه دیگه تماس نگرفتم اتفاقا تعریفشو میکنن

اما کلا میگن دوقلویی فقط سپهر انجام میده

منم ترسیدم جای دیگه برم همینجا چون بیشتر رفتن راحتتر تونستم تحقیق کنم دقتش میگن خوبه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
منم بودم الان دو ماهه بهترم دکترم از همون ماه سوم گفت پماد شروع کنم روغن زیتون خوبه اما خب بو مید ...

وای دیگه واقعا حس زخم دارم 

یا صبر میکنم این هفته دکتر رفتم بگم بهش

دوستان با این دردهای زیردل امیدی هست؟کسی با این دردها نتیجه + گرفته؟؟؟

توی هر شرایطی امید هست عزیزجان

توروخدا بخاطر خودت انقد حساس نباش روی کوچکترین علامت ها

چه با علامت چه بی علامت خدا بخواد میشه نخواد هم نمیشه و تو فرصت بهتر میده

فقط ارامش داشته باش و دعا کن و از همین الان با جوجه هات حرف بزن که بمونن تو دلت🌹

ممنون آنای عزیز.....خدا بهت عمر باعزت و سلامتی و خوشبختی روزافزون بده....اینجا هستی و دلسوزانه پاسخ میدی....شما قهرمان همه مادرهای میکرو هستین....من نه خواهر و نه مامانم در جریان میکروم نیستن شما واسم کلی دلخوشی هستین....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

ای جانم

وای چقدر خوشحال شدم هنوز نینیت توی دلته

بقول اناجون واقعا انگار خدا سنگ جلو پات انداخته

شرایط سختیه نمیتونم خودمو بذارم جات اما از صمیم قلب دعا میکنم خدا بهترین راهو خودش جلو پات بذاره 🌹