2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
آنا جان بعد اون درد دارم لک صورتی میبینم...خدایا خودت کمکم کن.....

عزیزم نگران نباش استراحت کن.....

با دکترت تماس بگیر و شرایطتو بگو احتمالا پروژسترون اصافه کنه.....

دردت اگه قابل تحمله جای نگرانی نیست.....

با استراحت حل میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من تکلیف نمازم چیه؟ با این لکه بینی؟ شروع پریوده یا لک بارداری؟ موندم چه کنم؟دوستانی که این ...

تا وقتی که قطعی پری نیاد که ایشالله نمیاد به نظرم تیمم میتونی بکنی و نمازتو بخونی بازم از کسی که اطلاعات داره بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه با شیاف قطع نمیشه....

خوب عزیز دلم مال من با دو تا آمپول و دو تا شیاف و قطع انوکسان تا دو ماه طول کشید.....

تو داری ساعتارو میشمری؟

خوب عزیز دلم مال من با دو تا آمپول و دو تا شیاف و قطع انوکسان تا دو ماه طول کشید..... تو داری ساعتا ...

آنا جون آزمایش هایی که انجام دادم رو برات با پیام فرستادم

ببین چه چیزایی رو کم داشته

آنا جون هیسترو و لاپاراسکوپی که انجام ندادم خیلی هم اصرار داشتم انجام بدم ولی قبول نکردن آزمایش ها ...

عزیزم به نظرم بررسی مشکلات خودت راحتتر از جنینه.....

در مورد جنین واقعا نمیشه نظری داد....

چون جنین گرید آ مشکل دارم داشتیم جنین گرید سی با بارداری موفقم داشتیم پس از این چیزا نمیشه در مورد سلامت جنین نظر داد....

پس بهتره فعلا از خودت شروع کنی.....

ایمنی و انعقادی و هیسترو.....

سلام دوستان دکتر شمابعد از انتقال چند تا قرص واژینال اندومترین یا شیاف بهتون داده؟

عزیزم معمولا دو تا آمپول داشتن اما بعضیام شیاف داشتن....

بعضیا دو تا بعضیا سه تا....

آنا جون آزمایش هایی که انجام دادم رو برات با پیام فرستادم ببین چه چیزایی رو کم داشته

ممنون....

برام ایمیل کردی؟

نه همینجا پیام دادم،نوشتم برات چیا رو انجام دادم نه از طریق ارسال به ایمیل از طریق ارسال پیام به دو ...

عزیزم دیدمش و جواب دادم....

آخه به من فقط ٢١ قرص واژینال اندومترین داده روزی سه تا یعنی تا هفت روز بعد از انتقال, یعنی بعد ٧ روز ...

عزیزم معمولا تا هفته ۱۰-۱۲ بارداری پروژسترونو داریم ۷ روز خیلی کمه عزیزم.....

البته به نظر من.....

نمیدونم دکترت بر چه اساسی این تجویزو کرده....

شایدم دلیل منطقی برای کارش داشته اما احتیاطا زنگ بزن بپرس.....

الان روز چند انتقالته؟