2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

روشانيلو عزيز 

باور كن با خوندن هر جمله ات اشك ريختم چون خيلى به يادت بودم و برات دعا مى كردم الان هم از ته دل از خدا مى خوام يه نشونه اى برات زود زود سر راهت قرار بده كه  يكدل و مصمم بشى و با آرامش خاطر بقيه ماهتو سپرى كنى🙏🏼❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من تکلیف نمازم چیه؟ با این لکه بینی؟ شروع پریوده یا لک بارداری؟ موندم چه کنم؟دوستانی که این ...

عزیزم شما خوبشو در نظر بگیر انشالله که لک بارداری

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

سلام عزيزم، خيلي خيلي خوشحال شدم پستت رو ديدم، خدا رو شكر كه خودت اقدام به سقط نكردي، ببين منم الان به خواست دكترم بعد از سه ماهگي تحت نظر دكتر پريناتالوژم، در همچين مواردي نظرشون ارجح تر بر سونوگرافه ولي هيچ كدومشون خدا نيستن استغفرالله، وقتي خدا سنگ سر راهت انداخته و يه دلت نكرده براي سقط، پس به خودش بسپار كه انشالا دخترت رو سلامت بغل كني، خودت گفتي فرم سر خودت هم كوچكه و من ديدم خيلي از بچه ها فرمشون خربزه اي بوده كه بعد از به دنيا اومدن با شيوه درست خوابوندنشون گرد شدن، اين بچه عمرش به دنياست انشالا، پس توكل به خدا كن و انشالا بهترينها برات اتفاق بيفته، فقط حواست به رشدش باشه و مرتب كنترل كن.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ممنونم هانا تزیز ،، ایشالا خدا حاجت دلتونو بده ،،، این کوچولو من مختاج دعاهاتون هستش

سلام روشانیلو خیلی به یادت بودم هیچی بدترازاینکه جنین وتوماهای بالا ازدست بدی بدتر نیست خداروشکرکه هنوزداریش پس خواست خدابوده باشه ازاین به بعدشم انشالله که خواست خداهمینه وچند ماه دیگه میای میگی بچت سالمه به دنیا اومده وماروهم خوشحال میکنی بسپر دسته خدا

ممنون لاله جون ،، ایشاا نی نی هاتون سالم بغل بگیرین  چشم یه سر میزنم ، ممنونم

سلام عزیزم .خوشحالم دیدمت 

حسم میگه این بچه سالمه ..

عزیزم منم میگم تا مطمئن نشدی کاری نکن ...

ان شالله خدا یه راهی جلو پات بزاره وبتونی خوب تصمیم  بگیری ..برات دعا میکنیم 

لاله جونم ...خوشحالم که خوبی !

عزیزم شما رو یادمه خیلی هم تاسف شدیم همگی فکر کنم شما طول سرویکست بالا بود که گفتم دکترم نظرش ای ...

سلام عزیزم من روزی سه تا میخوردم دکترم کلسیمم روقطع کرده بود درکل به نظرم دکترم کم کاری کرد درحقم چون من از اوایله بارداری انقباض داشتم

عزیزم آخه دقیقا نمیدونم چیکارا کردی.... چیارو بررسی کردی.... هیسترو کردی؟ ایمنی انعقادی؟ کاریوتا ...

آنا جون هیسترو و لاپاراسکوپی که انجام ندادم

خیلی هم اصرار داشتم انجام بدم ولی قبول نکردن

آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ هم یه سری هاش رو که با التماس من، دکتر نوشت برام رو انجام دادم و مشکلی نداشتم

باید برم بیارم آزمایشم رو که بتونم بهت بگم چی انجام دادم

تو عکس رنگی هم هیچ مشکلی نداشتم و از نظر کیفیت جنین هام هم زمان انتقال جرات نکردم بپرسم میگفتم اگه خوب نباشن استرس میگیرم ولی بعد منفی شدنم زنگ زدم مرکز با کلی خواهش و تمنا برام پیگیری کرد و بعد هم گفت کیفیت جنین هام گرید a و ab بوده

ممکنه جنین با کیفیت خوب هم تو رحم تقسیم نشه یا نمیشه؟

میخوام بدونم مشکل از جنین بوده یا بدن من؟

میرم آزمایش هام رو پیدا کنم ببینم چه چیزایی انجام دادم

عزیزم اول از همه یه استراحت کوچیک وبعدم با بررسی بیشتر ودوباره یاعلی بگو ... نا امید نشو ! خدایا به ...

شاینا جون خیلی خسته و افسرده م

انگار یه کوه غم رو دلمه

خیلی سالهای سختی رو گذروندم،تحملم داره تموم میشه،هنوز باور نکردم که منفی بوده،چقدر امید داشتم که این دفعه میشه