2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
عزیزم ممنونم ، اگه بدونی توو این یه ماه چه ماجراهایی گذروندم ،،، باور میکنی رفتم سقط کنم پیش دکتر جا ...

تو این مدت خدا شاهده دلم پیش تو و ندا جون بود.....

متاسفانه ندا جون دردونشو از دست داد ولی اون تا آخرین لحظه پای دردونش موند.....

نمیتونم بگم جای تو بودم چیکار میکردم چون واقعا جای تو بودن غیر قابل تصوره اما به نظرم از خدا بخواه اگه قراره بمونه یه جوری مانع سقط بشه....

بازم میگم از خدا میخوام اگه دردونت سالمه به جای سنگ جلو پا یه کوه بزرگ جلو پات بذاره که نتونی ازش بالا بری....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون و بقیه دوستان ،خوبین ؟ نی نی هاتون خوبن ؟  وضعیت جنین من یادتونه ؟ که میگفتن میکر ...

روشا جان مگه میشه یادمون نباشه عزیزم
راستش این چند وقت خیلی به فکرت بودم

متاسفانه شرایط سختیه
من اصلا نمیتونم نظر بدم که چه کار کنی
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که با یه مرکز ژنتیک خوب مشورت کنی
من پروفسور فرهود رو پیشنهاد میدم
نمیدونم در مورد این زمینه هم مشورت میدن یا نه اما خب تماس گرفتن ضرری نداره
یا همسرت خودش مستقیم بره و بگه حتما میخوام با خود دکتر وقت بگیرم چون شرایط خیلی خاصه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان امروز تیتر دادم شده بود ۱۶۰۰.الان دیگه برم سونو ساک دیده میشه به نظرتون یا دو سه روز دیگه ص ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی

عزیزم اگه تیتر هات نرمال بالا رفتن دیگه الکی سونونرو
الان بری استرس میگیری
بمون هفته 6 تموم بشه بعد برو که قلب رو ببینی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سونوگرافها میگن مشکلی نداره ولی پریناتالوژ با شک میگن سقط کن

خوب عزیزم من بودم یقین رو به شک ترجیح میدادم.....

چون میگی سونوگرافها میگن مشکلی نیست ولی پریناتالاژ شک داره......

من بودم دردونمو به خاطر شک از دست نمیدادم.....

یعنی روزه شک دار نمیگرفتم.....

تا زمانی که به یقین نگن باید سقط کنی سقطش نکن حالا با کسای دیگه مشورت کن.....

با دکترای دیگه شده پیش همه دکترا برو.....

به این راحتی به دستش نیاوردی به این راحتی با شک از دستش بدی.....

تا به یقین نرسیدی از دستش نده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي واسم سخته تشخيصش! چون وقتي بچه به طرف جمع ميشه حتي همسرمم دست بزنه متوجه ميشه كجاست ، چون اون ط ...

پرپر جون اگه دارو داری برای انقباض نگران نباش
انقباض هم در حد روزی چند تا مهم نیست
اما اگه خدای نکرده جوری شد که دیدی تو یه ساعت از 4 تا بیشتر شد این حالت حتما برو چک بشی
میتونی بری زایشگاه ماما میاد چک میکنه و متوجه میشه انقباض هست یا نه

عزیزم خوب درد که نداری..... دلیلی نداره به خارج رحمی شک کنی..... خوب سونو زیادی بهتره نداشته باشی. ...

ممنون اناجان بابت توضیحاتت

اتفاقا مرکزم تا روز سی انتقال برام آمپول پروژسترون نوشته

یعنی تا سیزده روز دیگه

امروز روز ۱۷ بودم

بازم ممنون   

سلام بچه ها من شیاف میذارم میاد بیرون بعدش هم دراز میکشم ولی بازم میاد بیرون.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

عزيزم منم انتقال قبلى شياف واژينال مى زاشتم و نيم ساعت تا ١ ساعت هم دراز مى كشيدم بعدشو همين جورى كه مى گين مى شد از دكترم پرسيدم گفتن اصلا مشكلى نداره چون پوسته بيرونى هستش كه مى ياد بيرون وگرنه خود دارو كاملا جذب مى شه

پس اصلا نگران نباش🌸

تو این مدت خدا شاهده دلم پیش تو و ندا جون بود..... متاسفانه ندا جون دردونشو از دست داد ولی اون تا آ ...

من توو این یه ماه و نیم سر نزدم به این تایپک ، ندا جونو نمیشناسم ، مشکلش چی بود ؟ 

آنا‌حون تو‌برام دعا کن ،،، برا این نی نی دعا کن که اگه سالمه اتفاقی نیفته براش‌،،،

نه عزیزم نگران نباش..... خطرناک نیست..... البته خیلیم بالا نیست..... حالا خواستی با یه ایمونولوژ ...

حدود 2برابر و نیم بالاست.ولی چون تو میگی نگران نباش سعی میکنم ارووم باشم گلم.

نوبت دکتر غدد دارم جواب همش که اماده شد میبرم ببینم نظر اون چیه.

دعا کن خطرناک نباشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
کدوم مرکز انجام دادی عزیزم؟ قبل از فریز تعیین جنسیت کردن براتون؟ مشکل ناباروری هم داشتین یا صرفا تعی ...

سلام گلم من بیمارستان عرفان انجام دادم بله مشکل ناباروری داریم خودم پلی کیستیک و شوهرم کم تحرکی اسپرم بچه اولم با آی وی اف خدا بهم داد یه دختر خوشگل این بچه دوممه نه قبل از فریز تعین جنسیت نکردن دو سه روز قبل از انتقال از فریز در میارن تعین جنسیت میکنن هزینه هم با تعیین جنسیت بیست میلیون برام تموم شد

من توو این یه ماه و نیم سر نزدم به این تایپک ، ندا جونو نمیشناسم ، مشکلش چی بود ؟  آنا‌حون تو‌ ...

عزیزم ندا جونم تو ماههای بالا دردونشو از دست داد....

یهویی آب دور جنین کم شد....

متاسفانه عمر دخترش به دنیا نبود.....

عزیزم مگه میشه دعا نکنم؟

خدا شاهده اون روز میخواستم از خانوم کیشانی حالتو بپرسم....

خیلی به فکرت بودم اما گفتم چی بگم؟

چی بپرسم؟

اسمتم نمیدونستم.....

هی خواستم بگم فلان مریض که اینطوری شده و....

نتونستم بپرسم.....

عزیزم خودتو بسپار به خدا ازش بخواه هی چی صلاحته جلو پات بذاره.....

سلام دوستان پیامای بعضی ازدوستانوخوندم ک انتقال دادن منفی شده وناامیدشدن من پارسال یکبارآی یوآی منفی ...

خدا رو شکر، خیلیییی شکر که طبیعی معجزه خدا رو کشیدی، ان شاء الله باز هم سورپرایز های دیگه خدا بهت برسه

ممنون که خبر دادی

ان شاالله سالم بیاد بغلت😍😍😍😍😍❤️❤️❤️