2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
انا جون متاسفانه الان دیگه این طور نیست قبلا بچه های میکرو که معروف بودن به گلدن بی بی ، خیلی برای ...

آره فکر کنم به دکتر خیلی ربط داره.....

خیلی از دکترا تهران فقط سز میکنن.....

به نظرم الان هر دکتری از پس زایمان طبیعی بر نیاد.....

مثل این میمونه به دنده اتومات عادت کنن و دیگه نتونن غیر اتوماتو برونن......

خخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من باید چیکار کنم؟ از کجا یا اصلا از چی شروع کنم؟ مشکل کجاست که نمیشه؟ چی رو باید چک کنم؟ ...

عزیزم اول از همه یه استراحت کوچیک وبعدم با بررسی بیشتر ودوباره یاعلی بگو ... نا امید نشو !

خدایا به ما نظری کن !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=67154840]مبارکه عزیزم وای که چقدر خوشحال شدم مبارکتون باشه 9 ماهو به سلامت طی کنی البته در واقع 8 ماه مو ...[/QUOTE]

ممنونم لاله جانم شما و اناجانم هميشه لطف و محبت داريد 

همينكه در اين شرايط كنار ما هستيد يك دنياست 

شرمنده ديروز متوجه شدم حالت خوب نبوده اين چند وقت كه نبودى اما انقدر روز سخت و خوبى بود ديروز كه من به كلى يادم رفت حالى ازت بپرسم 

انشالله كه خوب باشى عزيزم

و زود زود نى نى ات را به خوشى و سلامتى در اغوش بگيرى 🙏😘👼🌟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
فکر کنم چسبندگی منی هست..... در مورد این دیتیلا اطلاعات ندارم.....

ممنونم

اناجون ممكن هس كه اين ويسيكوسيتي مايع مني گاهي همينجوري غليظ تر باشه؟؟ يعني با عرض معذرت شما متوجه شدين كه گاهي غلظت ظاهري بيشتري داشته باشه؟

براي ين ميپرسم كه هميشه تو ازمايش ويسيكوزيتي رو نرمال ميزدن، توي نمونه ي ايندفعه خودمم احساس كردم كمي غلظت ظاهري بيشتري داشت كه ويسيكوزيتي رو هم مثبت زدن،،، اين غلظت ظاهري ميتونه به خاطر تغذيه اتفاقي يه روز مثلا بيشتر شده باشه؟

...
انا جون میگو و ماهی سالمون جزو غذاهای دریایی مجاز تو بارداریه خیلی هم توصیه میشه

پس میگو اوکی هست.....

اتفاقا خیلی دلم میخواست چون اطلاعات نداشتم کرات نکردم بخورم.....

پس تو برنامه م میذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان عزیزم من امروز جواب یدونه از ازمایشات مربوط به تیروییدم رو گرفتم antiTG رنج نرمالش0_40 ...

عزیزم میدونم برا آنتی تایرو بالا احتمالا پرد تجویز بشه.....

یعنی الان تو سیکلی؟

تحریک تخمدان شروع شده؟

عزیزم میدونم برا آنتی تایرو بالا احتمالا پرد تجویز بشه..... یعنی الان تو سیکلی؟ تحریک تخمدان شروع ...

دیروز اولین سینال اف رو زدم.

خیلی خطرناکه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ممنونم اناجون ممكن هس كه اين ويسيكوسيتي مايع مني گاهي همينجوري غليظ تر باشه؟؟ يعني با عرض معذرت شما ...

عزیزم راستشو بخوایی هیچ وقت دقت نکردم....

احتمالا غلظتش با آیتم آگلوتیناسیون ارتباط داشته باشه اما خوب مطمئن نیستم....

سلام بچه ها من شیاف میذارم میاد بیرون بعدش هم دراز میکشم ولی بازم میاد بیرون.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم اگه کم کم نیم ساعت دراز بکشی جای نگرانی نیست اون مومشه نه پروژسترونش.....

داروش جذب شده.....

عزیزم راستشو بخوایی هیچ وقت دقت نکردم.... احتمالا غلظتش با آیتم آگلوتیناسیون ارتباط داشته باشه اما ...

ممنونم، منم دقت نكرده بودم ولي نمونه تهيه ميكردم متوجه شدم از نمونه هاي قبلي يه كوچول غلظت بيشتري داره

...
دوستان با این دردهای زیردل امیدی هست؟کسی با این دردها نتیجه + گرفته؟؟؟

بله عزیزم خیلی از دوستان درد پریودی داشتن....

دیروز اولین سینال اف رو زدم. خیلی خطرناکه؟

نه عزیزم نگران نباش.....

خطرناک نیست.....

البته خیلیم بالا نیست.....

حالا خواستی با یه ایمونولوژ مشورت کن.....