2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
والا همه معمولا سز شدن..... معمولا چون به سختی به دست اومده ریسک نمیکنن نگه دارن..... من خودم حتی ...

انا جون متاسفانه الان دیگه این طور نیست
قبلا بچه های میکرو که معروف بودن به گلدن بی بی ، خیلی برای سز کردن سخت نمیگرفتن ، اما الان این جوری نیست
از مهر ماه خیلی سخت میگیرن و میگن حتی میکرویی ها هم باید طبیعی زایمان کنن
اما خب به دکتر خیلی مربوطه
و تو تهران کار خیلی راحته اما استان های کوچیک و شهرستان ها وضعیت افتضاحه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون لاله جون...دکتر بهم ایزوپرین داد گفت روزی دوتا بخور انقباض نداشتی قطعش کن...حالا من امروز اصلا ...

خب میخوردی باز حس سفتی داشتی؟ اگه داشتی که تهیه کن و بخور اگه نداشتی یه مدت طبق گفته دکتر نخور ببین چطور میشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانمای گل من تو سیکل انتقال جنین هستم البته با تعیین جنسیت تو بیمارستان بهم گفتن اصلا نزدیکی ند ...

کدوم مرکز انجام دادی عزیزم؟ قبل از فریز تعیین جنسیت کردن براتون؟ مشکل ناباروری هم داشتین یا صرفا تعیین جنسیت بوده؟ هزینتون چقد شده؟ ببخشید عزیزم سوالام زیاد شد  

مهم اينه كه خوبين، ما همينو ميخواستيم همه 😍 خدارو هزار مرتبه شكر لاله جون من آخر نفهميدم انقباض چه ...

پرپر جون درد میتونه نباشه اصلا
هم درد پریود هم درد شکم
مال من اصلا درد نداشت
درد داشتن نشونه ی اینه که داره تبدیل به درد های زایمان میشه
من فقط یهو یه طرف شکمم حس میکردم بچه خودش رو جمع کرده حتی یه طرف شکمم برجسته میشد و اون طرف فشار حس میکردم
اما اگه یه طرف سفته و بقیه جاها نرمه مشکلی نیست اون طرف که سفته بچه اس

نشونه ی سفتی ناشی از انقباض اینه که کل شکم سفته ، هم اون طرف که برجسته اس و فکر میکنی سر بچه اس یا خودش رو اونجا جمع کرده هم طرف دیگه
ببین وقتی حس سفتی داری، از بالای استخوان عانه تا بالای فوندال رحم( تو این سن بارداری کاملا فوندال حس میشه با دست ) یعنی زیر استخوان دنده ، کاملا سفت و بر جسته میشه
خودت کاملا میتونی کل جسم رحم رو زیر دستت حس کنی
این انقباض در حد شدیده !!

اما گاهی اون قدر هم برجستگی حس نمیکنی اما کلا شکمت سفته همه جاش
این انقباض خیلی ضعیف تره اما خب نشون میده که رحم ناارومه

تازه دیشب دکتر ایزو بهم داده گفت روزی دوتا ولی من امروز انقباض نداشتم گفتم روزی ی دونه بخورم

بهار جون فکر کردم یه مدته میخوردی که
به نظرم بخور یه مدت پس
ببین شرایطت فرقی با قبل میکنه با خوردنش یا نه
یه دونه شاید خیلی تاثیر نداشته باشه و نتونی تفاوتش رو با وقتی نمیخوردی متوجه بشی

نه عزیزم من توبیست ویک هفته دردزایمان گرفتم وبچها به دنیا اومدن ومتاسفانه ازدست دادمشون از اوایل بار ...

عزیزم شما رو یادمه
خیلی هم تاسف شدیم همگی

فکر کنم شما طول سرویکست بالا بود
که گفتم دکترم نظرش اینه که طول سرویکس های بالا مستعد کوتاه باز شدن هستن خیلی سریع

شما چه داروهایی داشتی؟
فقط ایزوپرین داشتی؟ چند تا در روز؟
هرگز بستری نشدی سولفات تزریقی بگیری؟

آره برا جیوه گفتم پس حتما تحقیق کن.....

انا جون میگو و ماهی سالمون جزو غذاهای دریایی مجاز تو بارداریه
خیلی هم توصیه میشه

ممنون عزیزم ازاین که وقت میزاریدفقط یه سوال استرادیول غلظت خون میاره؟یه وقت براجنینا ضرر نداشته باشه ...

بله عزیرم استرا، پروژسترون و.... اینا غلظت خونو بالا میبره برا همین توصیه میکنم با شروع سیکل حتی از قبلش آب زیاد بخورین.....

روزی دو سه لیتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توکل به خدا نه نرفتم رشت هم اینهمه سونوگرافی داره ولی برا دوقلویی قبول نمیکنن😐😒 فقط یه مرکز قبول ...

صبا جون با مرکز مارلیک تماس گرفتی؟
دکتر مرندی
دکتر فوق العاده ایه
شماره اش اینه  اگه خواستی تماس بگیر: 01333334643

همین الان روی مبل دراز کشیدم و دهنم ببخشید مثل زهر مار تلخ و بد مزست 😏

بهار جون رفلاکست شدید شده ها
بهتره دوز داروت یه تغییری بکنه و همین طور خود دارو
چون به مرور بدتر میشه

اناجون agglutination چيه؟ راه درمانش چيه؟

فکر کنم چسبندگی منی هست.....

در مورد این دیتیلا اطلاعات ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره برا جیوه گفتم پس حتما تحقیق کن.....

سلام انا جان عزیزم من امروز جواب یدونه از ازمایشات مربوط به تیروییدم رو گرفتم antiTG رنج نرمالش0_40 هست ولی برا من90.1 زده خیییلی بالا هست.درصورتی که من دارم اووتیروکسین میخورم و ازمایش اول tsh3.5 بود یکماه بعد شد2.5 ولی دکتر گفت قرص رو ادامه بدم.

خیلی نگرانم جواب بقیه ازمایشاتمم 6شهریور میاد تااونموقع من نزدیک پانکچرم دیگه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اناجان من یه علامت مسخره دیگه هم دارم روم نمیشه به کسی بگم😁🙈 از اول بارداری نوک سینه هام خارش دا ...

منم بودم
الان دو ماهه بهترم
دکترم از همون ماه سوم گفت پماد شروع کنم
روغن زیتون خوبه اما خب بو میده
روغن بایو اویل به نظر بهتر میاد