2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
دوستاي عزيز من فردا ميخوام برم سونو كه ببينم قلب اون نيني كه تشكيل نشده بود تشكيل شده يا نه، ممنون م ...

ایشالله میشنوز عزیزم.....

توکلت به خدا باشه....

ضمنا از خدا بخواه اگه بدنت توان دو تا جنین رو داره واست نگهش داره وگرنه یه دونه بهتر از هیچیه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من باید چیکار کنم؟ از کجا یا اصلا از چی شروع کنم؟ مشکل کجاست که نمیشه؟ چی رو باید چک کنم؟ ...

عزیزم آخه دقیقا نمیدونم چیکارا کردی....

چیارو بررسی کردی....

هیسترو کردی؟

ایمنی انعقادی؟

کاریوتایپ؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون چند نمونه صبحونه برا بعد انتقال میگی که سردی هم نباشه .دفعه قبل همش مربای به و کره خوردم نمی ...

سلام عزیزم

کره اصلا نخور.تو برگه ای که بعد از انتقال بهم دادن گفتند کره و چیزهای خیلی شیرین مثل مربا نخورید شما هم برعکس هر دو تاشو خوردید

عکس برگمو می ذارم براتون نوشته صبحانه سوپ قلم یا سیب زمینی آب پز بخورید من نیمرو هم میخوردم

موفق باشی دوستم

سلام عزیزم کره اصلا نخور.تو برگه ای که بعد از انتقال بهم دادن گفتند کره و چیزهای خیلی شیرین مثل مرب ...

جدی؟؟؟ به من نگفتن فقط گفتن نفاخ نخور .واقعا گیج بودم .مرسی عزیزدلم ممنونم ازت.😘

آندومتریوز چیه دوستان؟ 

سلام عزیزم آندومتریوز بافتی هست که توی قسمتهایی از بدن رشد میکنه که برای من توی تخمدان رشد کرده و خونی است. اصطلاحا بهش میگن کیست شکلاتی. با درد توی پریود و نزدیکی همراهه. یه جورایی هم ناباروری ایجاد میکنه.

سلام انا جون من دارم استرادیول میخورم ازدیروزیه حالت سرماخوردگی گرفتم تهوع دارم تبخال هم زدم امروز بادردپا ازخواب بیدارشدم صورتمم ورم داره ایناربطی به استرادیول دارن ؟ 

😍😍خدایا شکرت
عزیزم اصلا سیکل نچرال برا کسیه که از هر نظر اوکی باشه.... پریوداش منظم باشه.... هورموناش اوکی باشه ...

بچه ها من و شوهرم کاريوتايپ هم دادیم مگه باز امکان مشکل دار بود جنین از لحاظ ژنتیک وجود داره؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

[QUOTE=67146856]سلام عزیزم کره اصلا نخور.تو برگه ای که بعد از انتقال بهم دادن گفتند کره و چیزهای خیلی شیرین مثل مرب ...[/QUOTE]

من مرباى به خوردم 

كره هم روز هاى اول انتقالم خوردم 

اما برگه را كه گذاشتى اون سرى ديگه نخوردم جونم 🙈😉

خدايا شكرت ❤️🙏🏻