2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048322 بازدید | 684650 پست

یه سوال دیگه تو ماهی که انتقال میدیم تخمک گذاری نداریم که...درسته؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم روز چند انتقالی؟ بی بی که اصلا نذار با توجه به استرسی که داری نهایت میتونی زودتر آز بدی.....

سلام

من آزمایش دادم و این دفعه هم منفی شد

دیگه جنین ندارم

اصلا نمیدونم چیکار کنم،حالم اصلا خوب نیست،باورم نمیشه منفی شده

تو ذهنم پر از سوال بی جوابه؟تو دلم پر حسرت و غم

نمیتونم درک کنم،نمیتونم باهاش کنار بیام،دلم داره میترکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من باید چیکار کنم؟

از کجا یا اصلا از چی شروع کنم؟

مشکل کجاست که نمیشه؟

چی رو باید چک کنم؟اصلا کجا برم؟

مغزم داره منفجر میشه

خدایا باورم نمیشه اینجوری شد،همه ش میگفتم این دفعه دیگه مثبته

راهنماییم کنید لطفا

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

عزیزم مبارک باشه خدا رو شکر 🌺🙏

پس دیگه لطفا با کوچکترین مشکلی بدترین فکرها رو نکنید خدا شاهدِ انرژی منفی حتی یک لحظه از ذهن بگذره صد برابر قوی تر از انرژی مثبتِ پس مراقب افکارتون باشید.

خیلی مبارکِ دوست من

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام من آزمایش دادم و این دفعه هم منفی شد دیگه جنین ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم،حالم اصلا خوب نی ...

عزيزم فكر ميكنم همه دوستاني كه اينجا هستند اين حالو تجربه كردن و دركت ميكنن

ولي اميدوارم خيلي زود طبيعي صاحب بچه بشين و تمام اين روزاي سخت يادتون بره🙏🏻

آنا جون من باید چیکار کنم؟ از کجا یا اصلا از چی شروع کنم؟ مشکل کجاست که نمیشه؟ چی رو باید چک کنم؟ ...

شادی جان درکت میکنیم همگی.... سعی کن محکم باشی و تمرکز رو بذار رو اینکه چرا نشد. شاید مشکلی وجود داشته باشه و شایدم هیچی نباشه و خدا نخواسته الان اتفاق بیافته. امیدوارم همه چیزای خوب تو یه زمان خوب برات پیش بیاد به شیرین ترین صورت ممکن. فقط امید تو از دست نده.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
ممنون مامانی طاها ان شاء ا... شما هم به زودی جنین های گلت رو انتقال میدی به جرگه ی مامانای تاپیک می ...

ان شاءالله آمين يا رب العالمين 

ممنونم از دعاي قشنگت 🌹

ان شاءالله قسمت تمام دوستان منتظر 💖

مننونم عزيزم الهى خودت به زودى مامان شى  حتما دعات مى كنم  اتفاقا امروز همه دوستان اين ...

خیلی خیلی ممنونتم عزیزدل.امیدوارم هرکی مثل خودم منتظره به زودی بیاد اینجا‌ بگه بی بی چکش مثبت شده.ما منتظرا فکرکنم بیشتر قدر نی نیامونو بدونیم و ذوق کنیم😍❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
با سونو مشخص میشه که اندومتریوز هست یا نه؟

بستگی داره.....

به محل درگیری.....

با سونوی تخصصی مطمئنا شانس تشخیص بیشتره اما تشخیص قطعی با لاپراست....

برا من که تو سونوهای معمولی و عکس رنگی و.... هیچ مدوم معلوم نبود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان برام يه سوالى پيش اومده تو سيكل نچرال بعد از انتقال جنين فريز شده زمان پريود مثل ماههاى قبل ...

عزیزم اصلا سیکل نچرال برا کسیه که از هر نظر اوکی باشه....

پریوداش منظم باشه....

هورموناش اوکی باشه....

احتمالا زمان پریودیشم مشخصه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگه تو ماهی که انتقال میدیم تخمک گذاری نداریم که...درسته؟

بستگی به نوع سیکل انتقالی داره....

اگه سیکل نچرال باشه حتما باید تخمکگذاری اتفاق بیفته.....

سلام من آزمایش دادم و این دفعه هم منفی شد دیگه جنین ندارم اصلا نمیدونم چیکار کنم،حالم اصلا خوب نی ...

عزیز دلم نگوووووو.....

آخه چرا؟

واقعا نمیدونم چی بگم؟

یعنی همه چیو بررسی کردی؟

چیکارا کردی و نشد؟