2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
آره آنا جون....نگران کنندست؟ چکار کنم؟

نه عزیزم چرا نگران کننده باشه؟

خیلیم خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناجانم من آسپرین و استرادیول بلافاصله بعد شام میخورم....مشکلی نداره؟چون آسپرین معده اذیت میکنه

نه عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه اتفاقا از عوارض استرادیولم کم میکنه....

چون استرا غلظت رو بالا میبره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس همونه به خاطر فیبرومته اصلا نگران نباش..... فقط مراقب باش و استراحت داشته باش..... دوست م ...

آنا جون امروز رفتم دکتر زنان که کلینیک ناباروری داره سونو کرد و گفت قرص دوفاستون بخور اگه خوب نشی مشکل ار جنينه یعنی ژنتیکی مشکل داره . دارم داغون میشم. . میگم نکنه قبلی هم ایست قلبی کرد مشکل ژنتیکی داشته ؟؟ یعنی کلینیک که میرفتم چرا پی جي دی نکردن؟

تازه تی 4 هم 20 تا بالا بود . یعنی رنج آزمایشگاه 60,تا 120, بود مال من 140 هستش . این یعنی چی ؟ خیلی غصه دارم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها هر کی میدونه بگه . ممنون ازتون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آره عزیزم حرفت واقعا درسته  بازم خداروشکر بعضیا هستند که تن تن و راحت بچه دار میشن و لی زن و م ...

آخی جانم .... خدا رو شکر انشالله به زودی نی نی تون میاد و بقلش میگیرید و خوشبخت تر از قبل سالهاااااای زیادی رو کنار همدیگه سپری میکنید و کلی خطرات شیرین میسازید🌺🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

امشب شب عرفه، شب بخشش گناهان و اجابت دعاست🙏

🌺حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمودند: اگر کسی در ماه مبارک رمضان مورد مغفرت الهی قرار نگیرد غفران برای او نیست مگر آنکه عرفه را درک کند

امشب بخوانید

1سوره حمد

1سوره قدر

1 آیت الکرسی

3 تا توحید

7 تا صلوات

🙏خداوندا به حق این شب عزیز🙏

⇦به حق خط خط قرآن

⇦و به حق روح پاک محمدمصطفی(ص)

⇦هیچ خانه ایی غم دار

⇦هیچ مادری داغ دیده

⇦هیچ پدری شرمنده

⇦هیچ محتاجی ستم دیده

⇦هیچ بیماری درد دیده

⇦هیچ چشمی اشکبار ✨

⇦هیچ دستی محتاج✨

⇦هیچ دلی شکسته

⇦و هیچ خانه ایی بی نعمتت نباشه

❤️الهی آمین یا رب العالمین...❤️

🌺با انتشار این متن دیگران هم از فضیلت این شب زیبا بهره مند کنید 🌺

عرفه بر شما و خانواده محترم مبارک

دوستان هم گروهی التماس دعا💐🌷🎊🍬💐🌷🎈🎊🎉

🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯

🔴 @gilasmilas 🔵

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خوب تعداد احتمالا ۶۰ میلیونه دیگه ده به توان ۶ مگه نیست یا میلیون در لیتر واحدش نیست؟ سکشتم ک ...

عاخه اون اكانت نيست كه، كانسنترنشن نوشته، جلوي توتال اكانت خاليه، اناجون با ٣٢ توي چي جواب گرفتن؟ ميكرو يا اقدام طبيعي؟

...
آنا جون امروز رفتم دکتر زنان که کلینیک ناباروری داره سونو کرد و گفت قرص دوفاستون بخور اگه خوب نشی مش ...

عزیزم گفتم که مال تو از فیبرومه به احتمال ۹۹ درصد....

عزیزم تا غربالگری نکردی به این چیزا فکر نکن...

چرا مشکل ژنتیکی داشته باشه.....

نمیگم نداره اما به این راحتیم نمیشه به همچین نتیجه ای رسید....

.

عاخه اون اكانت نيست كه، كانسنترنشن نوشته، جلوي توتال اكانت خاليه، اناجون با ٣٢ توي چي جواب گرفتن؟ مي ...

با دیفرگمنتیشن ۳۲ خدا دخترمو بهمون داد....

عاخه اون اكانت نيست كه، كانسنترنشن نوشته، جلوي توتال اكانت خاليه، اناجون با ٣٢ توي چي جواب گرفتن؟ مي ...

فکر کنم هر دو....

میکرو که ۳۲ بود.....

دیگه بعدشو نمیدونم شاید حتی بدترم شده بوده.....

چون دیگه بعد دخترم هیچ چیو رعایت نکردیم و مکملم تعطیل.....

آندومتریوز یه بیماریه..... اگه سلولهای دیواره رحم جایی غیر دیواره رحم رشد کنن میشه آندومتریوز..... ...

با سونو مشخص میشه که اندومتریوز هست یا نه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جان برام يه سوالى پيش اومده

تو سيكل نچرال بعد از انتقال جنين فريز شده زمان پريود مثل ماههاى قبل هست (كسى كه پريودهاى منظم هم هميشه داشته)يا اينكه چون جنين انتقال دادن باز ممكنه عقب بيفته كسى كه حامله نباشه