2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ببین عزیزم سیکل انتقال نچرال سیکلیه که اجازه میدن بدن تخمک گذاری عادیشو داشته باشه و سه چهار روز بعد ...

اناجون مورفولوژي رو رنج نداده نميفهمم بايد چند ميبود،فقط ٤ نرمال زده،،رنج ننوشته اصلا جلوش و اينكه

DNA Fragment رو زده fragmented Sperm25٪،،اناجون دكترم نيس تا بياد نشونش بدم سكته ميكنم، بي تربيت يه توتال كانت هم ننوشته جلوش حداقل سردربيارم از تعداد، فقط نوشته Sperm Concentration ٦٠ضربدر ده در هر ml,,, اصلا سر و تَح اين نوشته ها معلومه؟؟يا من هيچ چي سر درنميارم؟ اگر ممكنه راهنماييم كنين از نگراني دربيام

...
اناجون از DNA اس رو داديم ببين نوشته كه  Sperm DNA fragments  Fragment sperm 25% يعني چي ...

یعنی میزان شکست دی ان ای اسپرمه که ۲۵ هست فکر کنم باید زیر ۱۵ میبود درسته؟

رنج آزمایشگاهتون چند زده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من شنبه انتقال دارم و سيكل ام هم نچرال هست الان دوستمون گفتن بهش گفتن نزديكى اصلا نداشته باش ...

عزیزم ایشون تعیین جنسیت کردن فکر کنم واسه این گفتن بهش....

بازم از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز تخمدانم تیر میکشه و ترشح سفید دارم....آناجان با توجه به انتقال نچرال یعنی تخمک گزاریه؟؟؟ این ح ...

احتمالا عزیزم....

مثل سفیده تخم مرغه؟

کشداره؟

سلام آنا جون خوبی..من امروز 7 پ رفتم سونو...گفت 4 تخمک راست 4 تا چپ وارم.5 شنبه باز سونو دارم...خوبه ...

عزیزم نه تا فولی خوبه....

احتمالا بیشترم بوده دیده نشدن....

ایشالله همه تخمکای خوب بهت میدن....

عزیزم ایشون تعیین جنسیت کردن فکر کنم واسه این گفتن بهش.... بازم از دکترت بپرس.....

سرى قبل ازشون پرسيدم گفتن كه مى تونه نزديكى شب قبل انتقال تاثير مثبت داشته باشه اما ١٠٠٪؜ نيست

فردا زنگ مى زنم مى پرسم كه خيالم راحت شه

مرسى ازت عزيزم😘🌸

انا جان وقتي تو سيكل لانگ واسه ميكرو هستي و ال دي ميخوري تخمك گذاري انجام ميشه يا نه؟؟؟من امروز ميان ...

عزیزم تو سیکلی که ال دی میخوری انتقال نداری که ماه بعدشه.....

حالا اگه ماه بعد سینافکت داشته باشی اون مانع میشه....

وگرنه ال دی ماه قبل تاثیری نداره که سیکل لانگ سینافکت یا سایر مشابهاتشو داره که اونا مانع میشه البته این برداشت منه....

یعنی با این توصیفات سیکل من الان نچرال یا نه؟

عزیزم من نمیدونم که اما ظاهرا فقط در مورد استرومارین حرف زدی در مورد دارویی که مهار کننده باشه چیزی نگفتی....

من نمیدونم سیکلت چیه گفتم شاید سیکلت نچراله گفتن نز دیکی نکنی که نزنه طبیعی باردار بشی اونم با جنس نامطلوب خودت....

عزیزدلم چقد خوشحال شدم از نتیجه ی ازمایش بتات.من مطمئن بودم که مامان شدی😍امیدوارم این نه ماه رو به ...

مننونم عزيزم

الهى خودت به زودى مامان شى 

حتما دعات مى كنم 

اتفاقا امروز همه دوستان اينجا را سر نماز و دعاى توسل دعا كردم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
اناجون مورفولوژي رو رنج نداده نميفهمم بايد چند ميبود،فقط ٤ نرمال زده،،رنج ننوشته اصلا جلوش و اينكه ...

عزیزم خوب تعداد احتمالا ۶۰ میلیونه دیگه ده به توان ۶ مگه نیست یا میلیون در لیتر واحدش نیست؟

سکشتم که ۲۵ هست خوب بهتره زیر ۱۵ باشه....

اما تا ۳۰ هم ناخبه بحرانیه اما بالاترش مرز بحرانیو رد میکنه.....

نگران نکن خودتو ما با ۳۲ درصد جواب گرفتیم....

با کمی مراقبت و مکمل و خنکی و رژیم غذایی درست....

سرى قبل ازشون پرسيدم گفتن كه مى تونه نزديكى شب قبل انتقال تاثير مثبت داشته باشه اما ١٠٠٪؜ نيست فردا ...

عزیزم مام داشتیم....

قضیه دوستمون فرق داره....