2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
نه عزیزم سه ماه پیش عمل پانکچر کردم جنینهام فریز شدن و دارو مصرف کردم یه دوره قرص پرژسترون بعد دوره ...

یعنی تو این سیکلت چیزی که مانع تخمکگذاری بشه نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جون من از سونو اومدم.خداراشکر همه چیز خوب بود. وزنش هم 1کیلو و 190 گرم بود

خداروووو شكررررر عزيزم، من نوبت گيرم نيومد اين هفته كه برم، ان شاءالله هفته ديگه ميرم، وزنش تو محدوده نرمال بود نه ؟

بله عزیزم روز ۱۴ بتام ۵۲۰ شد تکرار هم ندادم

ممنون جواب دادی عزیزم انشالله به خوشی و سلامتی بچه های خوشگلت رو بغل کنی 🙏🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم من دوستم فیبروم داشت و طبیعی باردار شد.... تو بارداری خونریزی داشت ولی شکر خدا به سلامتی چند ...

اناجون از DNA اس رو داديم ببين نوشته كه 

Sperm DNA fragments 

Fragment sperm 25% يعني چي؟؟؟؟

...
ببخشید یعنی چی؟

ببین عزیزم سیکل انتقال نچرال سیکلیه که اجازه میدن بدن تخمک گذاری عادیشو داشته باشه و سه چهار روز بعد تخمکگذاری جنین رو انتقال میدن.....

گفتم احتمالا سیکلت نچراله که نمیخوان ریسک کنی و ن ز د ی ک ی داشته باشیو از شانس از همون ن ز د ی ک ی باردار بشیو و جنسیت مطلوب اتفاق نیفته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون خوبی..من امروز 7 پ رفتم سونو...گفت 4 تخمک راست 4 تا چپ وارم.5 شنبه باز سونو دارم...خوبه بنظرت....همینها میمونن یا نه؟؟،؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

انا جان وقتي تو سيكل لانگ واسه ميكرو هستي و ال دي ميخوري تخمك گذاري انجام ميشه يا نه؟؟؟من امروز ميانه سيكل قاعدگيمه و علائم تخمك گذاري رو دارم تقريبا مثل ماههاي گذشته

سؤال بعدي اينه كه امكان داره با وجود خوردن ال دي بارداري صورت بگيره؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام خانمای گل من تو سیکل انتقال جنین هستم البته با تعیین جنسیت تو بیمارستان بهم گفتن اصلا نزدیکی ند ...

چون اگه خودتون اقدام کنین احتمال بارداری طبیعی هست و جنسیت شانسی هست

اما اگه بارداری با میکرو اتفاق بیافته جنسیت مورد نظرتون هست