2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بزرگ نیست ولی اگه قبل انتقالت هیسترو داشته باشی برات در میارن

دريا جان رحم من اندومتريوز نيست،ضمن اينكه من سونو روز ٩پريودي كه رفتم ضخامتم ٧.٥ بود فك نكنم نياز به خراش داشته باشه پوليپ هم ندارم،چند ماه پيش هم عكس رنگي گرفتم لوله هام باز بودن يعني اگه مشكلم فقط همين فيبروم باشه احتمال داره بخوان هيسترو كنن؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنونم عزيزم 🙏😘🌸

بانو جان بهت تبریک میگم عزیزم.گوارای وجودت.التماس دعا

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
پرپر جون من از سونو اومدم.خداراشکر همه چیز خوب بود. وزنش هم 1کیلو و 190 گرم بود

خدارو شکر عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آندومتریوز چیه دوستان؟ 

آندومتریوز یه بیماریه.....

اگه سلولهای دیواره رحم جایی غیر دیواره رحم رشد کنن میشه آندومتریوز.....

مثلا رو تخمدانا.....

لگن.....

مثانه....

روده ها....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دريا جان رحم من اندومتريوز نيست،ضمن اينكه من سونو روز ٩پريودي كه رفتم ضخامتم ٧.٥ بود فك نكنم نياز به ...

عزیزم هیسترو ی روشیه ک دوربین از طریق واژن وارد رحم میشه هم کل رحم مورد بررسی قرار میگیره هم اگه فیبروم و پولیپ وجود داشته باشه خارج میکنن خیلی راحت و آسونه...شاید برای شما نیاز ب هیسترو نباشه و فیبروم جایی باشه ک مزاحمت برای لانه گزینی نداشته باشه

دريا جان رحم من اندومتريوز نيست،ضمن اينكه من سونو روز ٩پريودي كه رفتم ضخامتم ٧.٥ بود فك نكنم نياز به ...

در ضمن عزیزم منم عکس رنگیم نرمال بود و اندومترم ب ۸ میرسید ولی انتقال آخرم ب پیشنهاد دکترم هیسترو با خراش داشتم و اندومترم ب ۱۱ رسید و شکر خدا مثبت شدم

گلی جون من مرحله بعدی کارم با دکتر آصف جاه هست،ولی گویا دکتر ذوالقدر هم در زمینه آندومتر تبحر دارند ...

مرمر جان اسم کوچک دکتر ذوالقدر چیه؟ خدا کنه بتونه به منم کمک کنه

سلام آنا جون

اگه یادتون باشه من هفته قبل تو شش هفته دکتر به من گفت هماتوم دارم

الان تقریبا یه هفته است به دستور دکتر اسپرین و هپارین و قطع کردم  و شبها یه شیاف سیکلوژست میزارم

الان دو تا نگرانی دارم 

یکی اینکه به شدت دل درد شبیه پریود دارم و هر لحظه احساس می کنم دارم پریود میشم و آیا طبیعی یه؟!!

و بعد اینکه قطع کردن یهویی اسپرین و هپارین یه وقت مشکلی واسه جنین پیش نیاره

تو رو خدا کمکم کنید

اب زیاد می خورم تقریبا روزی 10 لیوان

استراحتم همش - بجز زمانی که باید برم مطب تا امپول پروژسترون بزنم البته از جلوی خونه با ماشین میرم و بر می گردم

بچه ها كسي هست كه با وجود فيبروم ،ميكرو كنه و جواب بگيره؟؟؟ منم فيبروم دارم ٣٢ ميل در ٣٠ميل.به نظرت ...

عزیزم من دوستم فیبروم داشت و طبیعی باردار شد....

تو بارداری خونریزی داشت ولی شکر خدا به سلامتی چند مدت دیگه زایمان میکنه....

ایشالله خیره....

دکترت بررسی کنه تشخیص میده جاش مشکل سازه یا نه....

اگه مشکلی بود اول برش میداره بعد میکرو میکنه....