2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم . من هم اندومتریوز دارم و قراره بزودی لاپرا بشم. میشه یکمی برام توضی ...

سلامت باشي عزيزم، من شهريور پارسال با دكتر آصف جاه توي بيمارستان لاله لاپرا هيسترو شدم، ساعت ٦ صبح بستري شدم و ساعت ٩/٥ رفتم واسه اتاق عمل و خلاصه ٢ توي بخش بودم و فرداش همين ساعت مرخص شدم، توي سونوهام دوتا كيست اندومتريوما بود هر تخمدان يه دونه ولي بعد از عمل گفتن هر تخمدان دوتا بوده كه پشتر سر هم بودن و تو سونو ديده نميشده، يه فيبروم هم بود كه اونم هرگززز نديده بود كسي، چسبدگي لوله و اينا هم كه زياد... هزينه هم بستگي به زماني كه صرف عمل ميشه داشت واسه من ١١/٥ شد كه كمترين هزينه اون روز بودم! فرداش مرخص شدم خوب بودم مشكل خاصي نداشتم خدارو شكر، از همون شب مرخص شدنم رفتم بيرون و تفريح فقط كاري كه بهم فشار بياره اصلا نكردم و چيز سنگينم بلند نكردم، سوالي بود در خدمتم

والا منم سیکل آخرم که مامان شدم دقیقا یه روز پریود شدم و چند روز لک و تموم.... ببین نظر دکترت چیه.. ...

مرسی فدات شم.میگم انا جون به نظرت لوبیا سبز رو با مصلحش بذارم تو برنامه غذاییم که اندومترم بره بالا؟ دفعه قبل زیاد خوب نبود و سریع سقط شد

سلامت باشي عزيزم، من شهريور پارسال با دكتر آصف جاه توي بيمارستان لاله لاپرا هيسترو شدم، ساعت ٦ صبح ب ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت. 11میلیون و پونصد هزینه عملت شد و یکشب بستری. درسته؟ بعد از چند ماه طبیعی باردار شدید؟

سلامت باشي عزيزم، من شهريور پارسال با دكتر آصف جاه توي بيمارستان لاله لاپرا هيسترو شدم، ساعت ٦ صبح ب ...

قبل از لاپرا تخمک کشی نداشتین؟ آخه دکترم به من گفته اگه لاپاراسکوپی کنی ذخیره تخمدانت میاد پائین و باید حتما قبلش تخمک کشی کنی. من فقط توی تخمدان چپم اندومتریوز دارم . 4 سانت.

مرسی عزیزم از توضیحاتت. 11میلیون و پونصد هزینه عملت شد و یکشب بستری. درسته؟ بعد از چند ماه طبیعی بار ...

آره كلا ١١/٥ واريز كردم ولي بودن ١٣/٥ ١٥/٥ و ١٨/٥... 

به خاطر فيبرومي كه برداشتن گفت سه ماه قرص جلوگيري بخور و ٦ ماه طبيعي اقدام كن اگه نشد برو ميكرو، كه اون سه ماه تموم شد من ماه سوم اقدام طبيعي دقيقا ماهي كه ميخواستم وارد سيكل بشم به لطف خدا باردار شدم، البته من همسرم وضعيتش خيلي خوب بود و مشكلي نداشت خدارو شكر

تو اين مدتم فوليك و ويتامين اي و فميبيون ١ و امگا٣ ميخوردم

قبل از لاپرا تخمک کشی نداشتین؟ آخه دکترم به من گفته اگه لاپاراسکوپی کنی ذخیره تخمدانت میاد پائین و ب ...

قرار بود ١٠ تا جنين تشكيل بديم بعد وارد شم ولي با دكتر آصف كه مشورت كردم از روي ذخيره گويا تصميم ميگيرن بري عمل يا اول جنين تشكيل بدن بعد بري، گفت ذخيره ات خوبه بريم عمل. ذخيره ٤/١ بود قبل از عمل بعدش شد ١/٤

آره كلا ١١/٥ واريز كردم ولي بودن ١٣/٥ ١٥/٥ و ١٨/٥...  به خاطر فيبرومي كه برداشتن گفت سه ماه قر ...

خدا رو شکر عزیزم. هرجا می خونم اندومتریوزشون درمان شده به خدا خیلییی خوشحال میشم.ایشالا به سلامتی کوچولوت رو بدنیا بیاری بغلش کنی.

مرسی فدات شم.میگم انا جون به نظرت لوبیا سبز رو با مصلحش بذارم تو برنامه غذاییم که اندومترم بره بالا؟ ...

عزیزم والا به نظرم بذاریم بد نیست اما به هر حال هر چی باشه توانش به استرادیول نمیرسه.....

به نظرم یکی آب زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه.....

دوستان با خوردن روزی ۴-۵ گوجه هم جواب گرفتن منتها باید ببینی برات خوبه یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم از توضیحاتت. 11میلیون و پونصد هزینه عملت شد و یکشب بستری. درسته؟ بعد از چند ماه طبیعی بار ...

عزیزم هزینه لاپرا برا آندو رو نمیشه خیلی مقایسه کرد بستگی به کاری که دکتر انجام بده داره.....

مثلا برا من هزینه شد ۱۴ یکی ۴-۵ یکیم ۳۰.....

به میزان درگیری بدنت با آندومتریوز داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر عزیزم. هرجا می خونم اندومتریوزشون درمان شده به خدا خیلییی خوشحال میشم.ایشالا به سلامتی کو ...

كابوس بود اين اندو ، اصلا فكر اين روزا رو هم نميكردم ولي خدا خواست و شد، ان شاءالله واسه شما هم عاااالي پيش ميره و بهترين نتيجه رو ميگيري

عزیزم عمرا هایپر بشی با این ذخیره..... میگو هم فکر کنم نخوری بهتره..... مطمئن نیستم خوب باشه.... ...

خب پس خداروشششششکر بالاخره ذخیره پایین یه جا بدردمون خورد😄

پس میگو نمیخورم خوب شد گفتی عزیزم.

ماهی من فقط جش میتونم بخورم بقیه حالمو بد میکنه.اگر بخاطر جیوه میگی.تحقیق میکنم اگر جش بدون جیوه بود میخورم اگر نه فقط میتونم تخم مرغ و گوشت بره بخورم دیگه.

مرسی ازت عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....