2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
والا برا من آسپرینم تجویز کرده بود ولی بهم نساخت همون انوکسان داد..... ولی ۳-۴ ماه قبل شروع سیکلم ب ...

اناجان

غلظت خون با چه تیتری توی ازمایش مشخص میشه؟

من یه مدته وسواس گرفتم نکنه منم غلظت خون بگیرم بچه ها نمونن 😫

انقد که اینجا میبینم خیلیا میگیرن

بعدم علائمی داره؟ من از اول بارداری افت فشار دارم به حدی که فقط میتونم دراز بکشم و اگه پاشم فورا چشام سیاهی و سرم گیج میره

دوروز بهتر شدم ولی بازم اینطوری شدم اما الان همراه با سردرده انگار میزنه به مغزم 

البته مینور هم هستم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این دفعه ایشالله باردار شدی فکر کنم اگه بیشتر از یکی بشه دکتر پیشنهاد ریداکت کنه..... احتمال ...

انا جان مشکله ایمنی داشتم ولی دکترگفت زیاد نیست مشکلت کمه اینبارخودم به دکتربگم بهم سرم بده 

تهران بروبنظرم شيرازويزد نروتهران خيلي رسيدگي دارن مثلا من شيرازويزد همش خانم بررسي ميكتتداماتهران ا ...

منظورت اینه یزد به مشکل اقایون رسیدگی نمیکنن عزیزم؟من نفهمیدم دقیقا.اخه تهران کدوم مرکز برم؟آشنایی ندارم با اونجا اصلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام عزیزای دلم.من برای بار دوم رفتم برای انتقال جنین .از دیروز که روز دوم پریودمه و استرادیول خوردم خونریزیم قطع شده.ممکنه اندومترم زیاد رشد نکنه میترسم حالا که خونریزی ندارم به حد لازم ندازه اندومترم

خیلی ممنون از راهنمائیت عزیزم. پس اینطور که من متوجه شدم هایپر بودن خوب نیست. پس از امروز شروع میکنم ...

عزیزم غذای نمکی نخورین چون واقعا به احتمال ۹۹درصد هایپر نمیشی پس چرا چیزی بخوری که برات ریسک داره.....

نمک برا کسی تجویز میشه که دیگه هایپر شده اونم شدید.....

شما همون سفیده و آب و پروتئین کافیتونه که چه هایپر بشین چه نشین براتون خوبه.....

خواهشا از اون ور بوم نیفتین.....

عزیزم خوب بعد ۷ روز بازم دارو خواهین داشت.....

حالا یا کمترش میکنه یا زیاد یا همون دز.....

مثلا من ۴ تا مریونال داشتم با دو تا فوستیمون که سونوی دوم مریونالارو کرد ۵ تا در روز.....

حالا سونو که رفتین بپرس چند تا فولی دارین از اون معلوم میشه اصلا ریسک هایپری دارین یا نه.....

ببین بازم تاکید میکنم قرار نیست دیگران هر کاری کردن شمام بکنین.....

میکروی اول من از ترس هایپری کلی دوغ خوردم غافل از اینکه عمرا هایپر میشدم.....

زد همه چیو خراب کرد و شدیدا بدن و رحمم سردی کرد.....

ضمنا هایپر شدن شدت داره اگه انقدر تعداد فولیا بالا بره که خیلیاشون پوچ و بی کیفیت باشن خوب نیست اما تعداد معقول باشه و عوارضشم مهار بشه بد نیست تعداد تخمکت بالا باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجان غلظت خون با چه تیتری توی ازمایش مشخص میشه؟ من یه مدته وسواس گرفتم نکنه منم غلظت خون بگیرم ب ...

خوب احتمالا پس نداری اما بعضا کم خونی و غلظت خونو با هم هم دارن دوستان.....

مثلا همین ثمین جون فکر کنم مینور بود ولی ژن غلظت خونم داره.....

برا اون تو تستهای تکمیلی و جهشهای ژنی معلوم شده و الانم انوکسان میزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيزم  الهى به سلامتى و خوشى نى نى ات را در اغوش بگيرى 🙏😘

عزیزم مبارکه خیلی برات خوشحال شدم انشالله ک 9 ماه رو ب خوشی بگذرونی و نی نی خوشگلتو سلامت بغل بگیری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزيزم من اندومتريوز بودم ولي اصلا باردار نميشدم و خدارو شكر سقطي هم نداشتم، كلا باردار نميشدم، ...

به سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم . من هم اندومتریوز دارم و قراره بزودی لاپرا بشم. میشه یکمی برام توضیح بدی چجوری بوده عملت و آیا از شب قبلش بستری بودی؟ چقدر استراحت داشتی؟ کجا عمل کردی و هزینش حدودا چقدر شد؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم.

انا جان مشکله ایمنی داشتم ولی دکترگفت زیاد نیست مشکلت کمه اینبارخودم به دکتربگم بهم سرم بده 

بهش بگو اگه برات ضرر نداره تا جایی که جا داره محکم کاری کنه.....

فکر کنم دریا دل جونم سری پیش سرم نداشت چون ایمنیش مشکلش جزئی بود اما این دفعه سرم داشت و شکر خدا همه چی خوب داره پیش میره.....

انا جان دوستانی که سرم داشتن مشکلشون چی بوده

ایمنی.....

بدنشون جنین رو پس میزده....

سلام عزیزای دلم.من برای بار دوم رفتم برای انتقال جنین .از دیروز که روز دوم پریودمه و استرادیول خوردم ...

والا منم سیکل آخرم که مامان شدم دقیقا یه روز پریود شدم و چند روز لک و تموم....

ببین نظر دکترت چیه.....

عزیزم غذای نمکی نخورین چون واقعا به احتمال ۹۹درصد هایپر نمیشی پس چرا چیزی بخوری که برات ریسک داره... ...

آره راست می گید ببخشید من اینا رو از تاپیک های دیگه خوندم قاطی کردم.  چیزهای نمکی نمی خورم . توی سونوی قبلی روز 20 سیکلم تعداد فولیکول هام 4-5 تا بود. دکتر هم گفت خوبه. فکر نمی کنم هایپر بشم. مرسی از توضیحاتت عزیزم