2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
بله عزیزم فقط روز جمعه که نمی خوردم گفت یه نصف بخور . بقیه روزها هم کامل از قبل میخوردم .  میگ ...

والا برا من که نداشت شکر خدا.....

خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال اخر من امروز🙈🙈🙈  دوستان گلم  از پرى من الان چند روز گذشته  ببخشيد و ممنون ...

۲۹ روز گذشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا برا من که نداشت شکر خدا..... خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

یه کیست تو تخمدان راست و یکی چپ دارم اون میتونه خونریزی ایجاد کنه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
والا برا من که نداشت شکر خدا..... خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

راستی یه چند نفری به من گفتن چون جنین در حال رشد هستش به دیواره رحم میخوره و تحریک میکنه و باعث خونریزی میشه . درسته ؟ چنین چیزی شنيدي؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
یه کیست تو تخمدان راست و یکی چپ دارم اون میتونه خونریزی ایجاد کنه ؟

احتمالش هست عزیزم....

فیبرومی چیزی نداری؟

راستی یه چند نفری به من گفتن چون جنین در حال رشد هستش به دیواره رحم میخوره و تحریک میکنه و باعث خونر ...

من نشنیدم....

قربونت پر پر جون شرمنده همگی شدم کاش به شوهرم میگفتم یه خبر بنویسه اینجا من همیشه ص تاپیکم بازه ...

مهم اينه كه خوبين، ما همينو ميخواستيم همه 😍 خدارو هزار مرتبه شكر

لاله جون من آخر نفهميدم انقباض چه شكليه و بايد حواسم به چي باشه؟ دكترم كه گفت شكم سفت ميشه دردناكه كمي و بعد شل ميشه! دردهاي پريودي ممكنه همراهش باشه... من سفت شدن رو مثل سفت شدن بچه حس ميكنم، يعني درد نداره و كل شكم نيست، يه جا جمع ميشه بعدم حركت ميكنه 

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه خدا رو صد هزار مرتبه شکر . العی تمام بچه های گروه به آرزوی قلبی شون برسن

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ایشالا عزیزم. خودت اینقدر گلی که اینهمه به همه کمک می کنی .خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده.

فدات عزیزم.....

ممنونم عزيزم  الهى به هر خواستى دوست دارى برسى 🙏😘

قربون مامان جديد 😘😘😘😘😘

انشالله ما هم بياييم تو همين تايپيك خبر مامان شدنمون رو بديم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️