2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
بله عزیزم فقط روز جمعه که نمی خوردم گفت یه نصف بخور . بقیه روزها هم کامل از قبل میخوردم .  میگ ...

والا برا من که نداشت شکر خدا.....

خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوال اخر من امروز🙈🙈🙈  دوستان گلم  از پرى من الان چند روز گذشته  ببخشيد و ممنون ...

۲۹ روز گذشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا برا من که نداشت شکر خدا..... خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

یه کیست تو تخمدان راست و یکی چپ دارم اون میتونه خونریزی ایجاد کنه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
والا برا من که نداشت شکر خدا..... خیلی از مامانامونم داشتن و شکر خدا به خیر گذشته.....

راستی یه چند نفری به من گفتن چون جنین در حال رشد هستش به دیواره رحم میخوره و تحریک میکنه و باعث خونریزی میشه . درسته ؟ چنین چیزی شنيدي؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
یه کیست تو تخمدان راست و یکی چپ دارم اون میتونه خونریزی ایجاد کنه ؟

احتمالش هست عزیزم....

فیبرومی چیزی نداری؟

راستی یه چند نفری به من گفتن چون جنین در حال رشد هستش به دیواره رحم میخوره و تحریک میکنه و باعث خونر ...

من نشنیدم....

قربونت پر پر جون شرمنده همگی شدم کاش به شوهرم میگفتم یه خبر بنویسه اینجا من همیشه ص تاپیکم بازه ...

مهم اينه كه خوبين، ما همينو ميخواستيم همه 😍 خدارو هزار مرتبه شكر

لاله جون من آخر نفهميدم انقباض چه شكليه و بايد حواسم به چي باشه؟ دكترم كه گفت شكم سفت ميشه دردناكه كمي و بعد شل ميشه! دردهاي پريودي ممكنه همراهش باشه... من سفت شدن رو مثل سفت شدن بچه حس ميكنم، يعني درد نداره و كل شكم نيست، يه جا جمع ميشه بعدم حركت ميكنه 

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه خدا رو صد هزار مرتبه شکر . العی تمام بچه های گروه به آرزوی قلبی شون برسن

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ایشالا عزیزم. خودت اینقدر گلی که اینهمه به همه کمک می کنی .خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده.

فدات عزیزم.....

ممنونم عزيزم  الهى به هر خواستى دوست دارى برسى 🙏😘

قربون مامان جديد 😘😘😘😘😘

انشالله ما هم بياييم تو همين تايپيك خبر مامان شدنمون رو بديم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️