2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
[QUOTE= 67075153 ]سلام به روی ماه مامان خوشگلمون..... گوارای وجودت عزیزم..... ایشالله بهترینا منتظرت ...

فدات عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب دوستان عزیزم...بچه ها جدیدا قرص فمیبیون ۲ تهیه کردید ؟از کدوم داروخانه؟ ....و اینکه آنا جون د ...

عزیزم تو خصوصی برات پیغام میدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از لی لا جون خبری نیست...ای کاش بیاد از حال و احوالش بگه مامان گل خانوم

ایشالله بیاد خوش خبر باشه.....

من الان چند هفته ام هست دوستان گلم  انتقال ١٦مرداد بوده  پانكجرم هم ١٣مرداد  روز ا ...

۲ هفته+۳روز+۱۳ روز میشه ۴ هفته و ۲روز

عزیزم مال من قبل انتقال زیر ۲ بود..... از سالها پیش نصف قرص ۰/۱ از همون قرمزا میخوردم..... بعد بتا ...

آنا جون فقط یه نصف یا روزی یه نصف اضافه کرد . مال منو گفت روزهای جمعه که نمی خوری یه نصف بخور . 

ولی انا جون خونريزي من تبدیل به لکه شد اما دوباره یه کم زیاد شده ولی نه در حد پد گذاشتن . چند روزی هم هست کمرم و تخمدان چپم  لحظه ای درد میگیره . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم شوهرم واریکوسل شدیدداشت خردادپارسال عمل کرداماتحرک اسپرمش ضعیف بودوهرچی ام دارواستفاده کردخوب ...

به نظرتون این دارو ها برا آ زواسپرمی جواب میده؟

😍😍خدایا شکرت

[QUOTE=67077036]بانوجان راستی تو آز تیتر بتا ننوشته الان چند هفته اید؟[/QUOTE]

اره جالب 

فكر كنم سه هفته خورده اى باشم درست اش كنم انا جانم گفت ٤هفته دو روز 🤗😉 خودت هم گفتى رعد و برق جونم مى خونم ميام اضافه مى كنم بهش اره درست گفتى 

رعد برق جونم تو چندم انتقالت رفتى ازمايش دادى بتات چند بود ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آنا جون فقط یه نصف یا روزی یه نصف اضافه کرد . مال منو گفت روزهای جمعه که نمی خوری یه نصف بخور .  ...

عزیرم من از اول نصف قرص روزانه داشتم بعد بالا رفتن تی اس هاش عملا روزی یه قرص کامل شد....

یعنی یه نصف قرص روزانه اضافه شد.....

آهان پس برا شما فقط اون روز رو که نمیخوریو اضافه کرد؟؟

آنا جون فقط یه نصف یا روزی یه نصف اضافه کرد . مال منو گفت روزهای جمعه که نمی خوری یه نصف بخور .  ...

نگران لکتم نباش استراحت کن ایشالله حله....

عزیرم من از اول نصف قرص روزانه داشتم بعد بالا رفتن تی اس هاش عملا روزی یه قرص کامل شد.... یعنی یه ن ...

بله عزیزم فقط روز جمعه که نمی خوردم گفت یه نصف بخور . بقیه روزها هم کامل از قبل میخوردم . 

میگم کلا خونریزی و لکه برای جنین ضرر نداره؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون من امروز انقباض نداشتم ب نظرت ایزو بخورم؟ روزی ی دونه؟ 

فعلا تا یکی دو روز یکی بکن اگه همچنان نداشتی قطعش کن.....