2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

تبریک میگم عزیزم خیلی پیگیر پیام هات بودم تواین مدت خداراشکر که مامان شدی منم ده روز دیگه انتقال دارم توروخدا برامنم دعاکن شرایطم خیلی سخته عزیزم بازم تبریک.

😍😍خدایا شکرت
ممنون گلم

ستاره عزیزم امیدوارم ک مامان شما حالشون بهتر بشه و ب کانون گرم خانوادش بر گرده عزیزم نگران نباش و برای مامان دعا کن و ما هم برای ایشون دعا میکنیم ...انشالله تا چند وقت دیگه با نوه عزیزش مشغول بازی کردن میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون توصیه ای برا جلوگیری از هایپر شدن داری که کمک کنه ماها که نزدیک پانکچر هستیم خدایی نکرده های ...

عزیزم اول باید ببینی اصلا استعداد هایپریو داری یا نه؟

ذخیرت اگه بالا نباشه اصلا احتمالشو نداری.....

و اما در کل خوردن آب زیاد.....

سفیده تخم مرغ آب پز.....

گوشت و مرغ و ماهی.....

هم برا مهار عوارض هایپری خوبه هم کلا برا تقویت بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از الان؟ سفیده ی ابپز یا نیمرو؟دیگه زرده رو نخورم؟

عزیزم ترجیحا آب پز چون روغ و سرخ کردنی خوب نیست.....

حالا روزی یا چند روز یه بار یه زرده هم خوردی ایراد نداره اما کلا زرده کلسترولتو بالا میبره....

من با اینکه ریسک هایپری نداشتم از دو ماه پیش روزی دو تا سفیده تخم مرغ میخوردم سرشار از پروتئینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=67076118]تبریک میگم عزیزم خیلی پیگیر پیام هات بودم تواین مدت خداراشکر که مامان شدی منم ده روز دیگه انتقال دار ...[/QUOTE]

ممنونم عزيزم 

حتما دعات مى كنم 

اصلا نگران نباش فقط از استرس دور باش 

و تغذيه ات را رعايت كن و داروهات را سر موقع مصرف كن 

انشالله ماه بعد با خبر خوب ما رو خوشحال كنى 🙏😘 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
پس از الان باید پروتیین زیاد بخورم.من تازه پری شدم و بعدش انشاالله سونوها و پانکچر دارم حدود 2هفته د ...

گوشت و مرغ و ماهی و حبوبات و تخم مرغ....

حبوبات یه کم نفاخن ریسک داره....

اره عزيزدلم 

فدای سرت.....

ایشالله وروجکت میاد با خنده هاش همه رو جبران میکنه.....

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکل همسرتون چی بود؟آخه همسر منم مشکل داره

عزیزم شوهرم واریکوسل شدیدداشت خردادپارسال عمل کرداماتحرک اسپرمش ضعیف بودوهرچی ام دارواستفاده کردخوب نشداین سری دکترش ک عوض شدکپسول فرتیل ایدوال کارتنین وآمپول سینال اف دورناف میزدهفته ای دوبارویه آمپول دیگه عضلانی هفته ای یکبارالان اسمش توی خاطرم نیس

ممنون عزیزم. فعلا که امروز دکترش یه عمل دیگه داشته که ظاهرا طول کشیده. عمل مامانم یا عصر میشه با فرد ...

ایشالله خیری تو این تاخیر هست.....

سلام منم دوبار ای وی اف کردم دوبار هم ای یو ا... ی ما دیگه می خوام برم برا میکرو از طرح 85درصدی می خ ...

بله عزیزم از دوستان استفاده کردن بیان بهت اطلاعات میدن....

آنا جون من يه سوال ازتون تو خصوصى پرسيدم هر وقت فرصت داشتى و همه پيامهاى نخونده رو خوندى خ ...

چشم عزیزم حتما چک میکنم.....

ممنون لاله جون...دکتر بهم ایزوپرین داد گفت روزی دوتا بخور انقباض نداشتی قطعش کن...حالا من امروز اصلا ...

منظور دکترت اینه یه چند روز پشت سر هم نداشتی دیگه کمش کن بعد قطع کن.....

دو تا رو یهویی قطع نکن....