2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست
الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

سلام به روی ماه مامان خوشگلمون.....

گوارای وجودت عزیزم.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

بهترین و راحتترین انتظار ۹ ماهه.....

بعدشم با یه دنیا شادی پا به خونه مامان باباش میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم میتونه از هر تایمی رخ بده یکی از بچه ها از هفته 12 دکتر متوجه شد انقباض داره و بهش از همو ...

ممنون لاله جون...دکتر بهم ایزوپرین داد گفت روزی دوتا بخور انقباض نداشتی قطعش کن...حالا من امروز اصلا ندارم نمیدونم بخورم یا نه؟

[QUOTE=67075153]سلام به روی ماه مامان خوشگلمون..... گوارای وجودت عزیزم..... ایشالله بهترینا منتظرته..... بهترین و ...[/QUOTE]

فداى شما مهربونترين💗 

يك دونه اى🌟 

خداى بزرگ هميشه محافظ و نگهدار خودت و خانواده عزيزت باشه 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 67067500 ]عزیزم منتظر بتای خوشگلتیم.....[/QUOTE] فداى تو مهربون اينم از بتاى من عزيزم  ...

بله عزیزم مامان شدی رفت.....

فکر نکن دیگه میتونی از زیر بار مسولیتش در بری.....

۹ ماه کیف دنیارو بکن بعدش حسابتو میرسه اون شیطونک بلاچه....

عزیزم نگران لکم نباش.....

استراحت کن و پروژسترونتو سر موقع بزن ولی آب زیاد بخور تا یبوست نشی.....

خلاصه مراقب یوبس باش....

تعدادشم بستگی داره.....

میتونه یکیم باشه دو تام باشه....

هر چی خدا صلاح میدونه و در توانته بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم طبیعی یا میکرو ؟ شکر خدا عزیزم 

میکرو....

سلام دوستان پیامای بعضی ازدوستانوخوندم ک انتقال دادن منفی شده وناامیدشدن من پارسال یکبارآی یوآی منفی ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکل همسرتون چی بود؟آخه همسر منم مشکل داره

😍😍خدایا شکرت

سلام ب دوستان عزیزم...بچه ها جدیدا قرص فمیبیون ۲ تهیه کردید ؟از کدوم داروخانه؟ ....و اینکه آنا جون داروخانه فمیبیون نداشت ب جاش قرص پرگویت داده ک روش نوشته مولتی ویتامین +مینرال مکمل دوران بارداری و شیر دهی ب همسرم گفته این مثل همون فمیبیون هست...حالا نمیدونم اینو ب جای فمیبیون استفاده کنم یا نه؟

سلام به همگی فردا منم انتقال جنین دارم خواهشا واسه من دعا کنید خیلی استرسم زیاده نمیدونم چیکار کنم

عزیزم ایشالله فردا با قرارداد نه ماهه مستاجر دلت میشن....

سعی کن خودتو بسپری به خدا از این به بعدش واقعا باید سپرد به اصل کاربه.....

منم دیروز 6 ساعت نشستم  خونه مادربزرگ همسرم به خاطر فوت عموش از صبح وحشتناک دل و کمرم درد میک ...

ایشالله خیره....

دعای عموی همسرتم شامل حالت میشه و دردونتو صحیح و سالم بغل میکنی.....