2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
[QUOTE= 67068283 ]ای خدااااا خواهش میکنم هرچی که به صلاح دوست خوبمون هست براش مقدر کن.خدایا صلاحتو ب ...

خانمی من تازه اومدم تو گروه شرایطتت رو نمیدونم ممکنه بهم بگی مشکل شما چی بود و کارایی که قبل و بعد انتقال کردی چیا خورد  چی بود.از علایمتم بود.با همین دل مهربونت برا منم دعا کن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون توصیه ای برا جلوگیری از هایپر شدن داری که کمک کنه ماها که نزدیک پانکچر هستیم خدایی نکرده هایپر نشیم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
ابپز  نه فقط سفیده پروتئین دیگه

پس از الان باید پروتیین زیاد بخورم.من تازه پری شدم و بعدش انشاالله سونوها و پانکچر دارم حدود 2هفته دیگه.

پروتیین تو چه چیزایی هست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان ی سوال کسی که میکرو میکنه حتما باید سزارین بشه؟آخه مرکز گفت ما همه رو سز میکنیم شما کسی ...

والا همه معمولا سز شدن.....

معمولا چون به سختی به دست اومده ریسک نمیکنن نگه دارن.....

من خودم حتی خیلی دوست داشتم سر دخترم ۳۹ هفته سز کنم دکترم ریسک نکرد گفت معلوم نیست تو یه هفته چی میشه بهتره ریسک نکنیم.....

حالا فکر کن برا سز تا این حد ریسک نمیکنن طبیعی رو شاید اصلا ریسک نکنن.....

البته از روال الان خبر ندارم ولی معمولا همون سز میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از بی بی چک متنفرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 با روز انتقال امروز میشه روز ۱۳ انتقالم. بی بی چک گذاشتم منفی ...

عزیزم آخه چرا بی بی میذارین؟

عزیزم عملا امروز روز ۱۲ت بوده.....

وقتی نمیتونین صبر کنین لااقل آز بدین به جای بی بی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com