2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهى شكر  الهى صد هزار مرتبه شكر  بعد اين ٥سال بعد كلى عمل و دارو و نا اميدى  من ه ...

واااااای خدایااااا هزار هزار مرتبه شکر عزیییزم تبریک میگم تبریک گلم انشاالله بعداز 9ماه بسلامتی بغلش بگیری عزیزم.مبارکت باشه این حس قشنگ مادری

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
[QUOTE= 67067500 ]عزیزم منتظر بتای خوشگلتیم.....[/QUOTE] فداى تو مهربون اينم از بتاى من عزيزم  ...

سلاااااااام عزیزم حسااابی مبارکت باشه

الان میشی روز 13

عزیزم خیلی استراحت کن

این از همه چیز مهمتره

[QUOTE= 67069466 ]واااااای عزیزم مبارکت باشه.مادر شدنت خیلی خوشحال شدم تبرییییییییک[/QUOTE] مامان ر ...

عزیز دلم خیلی تبریک میگم شکر خداااااا ایشا دست راستت زیر سر منو بقیه منتظرا

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

[QUOTE=67068283]ای خدااااا خواهش میکنم هرچی که به صلاح دوست خوبمون هست براش مقدر کن.خدایا صلاحتو با خواست دل هممون ک ...[/QUOTE]

ممنونم عزيزم بابت دعاى زيبات 

همين هاست كه معجزه مى كنه 

الهى هر چه از خداى بزرگ مى خواهى بهت بده عزيزم 🙏😘🌟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

خانمی من تازه اومدم تو گروه شرایطتت رو نمیدونم ممکنه بهم بگی مشکل شما چی بود و کارایی که قبل و بعد انتقال کردی چیا خورد  چی بود.از علایمتم بود.با همین دل مهربونت برا منم دعا کن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه