2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
خدا رو شکر که به خیر گذشته...  خانم اینجا همه کلی نگرانتون بودن. دعا میکنیم این مدت باقی موند ...

ممنون عزیزم
داشتن دوستای خوبی که ندیده و نشناخته این قدر به فکر ادم هستن حس عالی و نابیه
ان شاء ا... این دوستی ها با اومدن بچه ها هم پا بر جا بمونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلم لاله جون.خداروشکر که بخیر گذشت و سلامت برگشتی. به پیشنهاد انا مهربن همگی برا سلامتی خودتو و نی ...

ممنون از لطف همگیتون
قطعا از دعای خیر شما دوستای خوبم بوده که تونستم از این خطر جون سالم به در ببرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااي خدا رو شكررررر،چشمام برررق زد اسمتو ديدم لاله مهربون، صدبار يادت كردم و تو فكرت بودم و هربار ا ...

قربونت پر پر جون
شرمنده همگی شدم
کاش به شوهرم میگفتم یه خبر بنویسه اینجا
من همیشه ص تاپیکم بازه
راستش اصلا به ذهنم نرسید
کوتاهی منو ببخشین

وای عزیزم خیلی نگرانت بودیم  ولی بازم خدارو هزار مرتبه شکر که حالت خودت و نی نی خوبه  مر ...

ممنون از محبتتون عزیزم
بله خدا رو شکر وروجکم حالش خوبه
فقط مامانشو اذیت کرد !!

فکر نکنم ربطی داشته باشه
چون تو بخش زایمان که بستری بودم خیلی ها مثل من بودن و خیلی ها هم طبیعی بودن

کلا انقباض گرفتن تو ماه 5 6 به بعد یه چیز عادیه ، فقط نباید تعدادش و شدتش زیاد بشه که اون خطرناکه
به میکرو کردن ربطی نداره

وای لاله جون خداروشکر که هم خودت هم پسر کوچولوت سالمین...خیلی نگرانت بودیم...انشالله هرچی زودتر مشکل ...

ممنون بهار عزیزم
شرمنده که باعث نگرانیتون شدم

عزیزم ممنون..... بیماریشو دیروز تشخیص داد دکتری که بردم..... گفت ویروس رزوئولاست و عملا دیگه آخراش ...

عه خب پس همین رزوئلا بود
خدا رو شکر که مساله ی مهمی نبود

خداروشكر كه جفتتون خوبين🙏🏼🌸💕 همه نگرانت شده بوديم لاله جون💕🌷 جات خيلى خالى بود ايشالا انقباض ...

ممنون هانا جان
شرمنده که نگران شدین
از دعاهای خیرتون هم بسیار ممنونم

لاله سلام، خوبی عزیزم؟ خدا رو شکر که الان بهتری نمی دونی چه قدر ناراحتت بودیم، ان شاء الله این 13 هف ...

سلام زینب جان
ممنون عزیز دلم

دقیقا تو بیمارستان به همین فکر میکردم که اگه بهشت زیر پای مادران هست، برای ماهایی که با این همه سختی به دستشون اوردیم یه بار بهشت زیر پا بودن خیلی کمه !! :)))))))))))))

سلام لاله جان  خدا رو شكر ك الان بهتري  استراحت كن ان شاءالله بهتر ميشي و به اميد خدا با ...

ممنون مامانی طاها
ان شاء ا... شما هم به زودی جنین های گلت رو انتقال میدی به جرگه ی مامانای تاپیک میپیوندی

عزیزم من یکی ازدوستام بیماردوتر پاکروشن که خیلی وقت پیش گفته بودم رحمش رشد کافی نداشته بود ولی بازم ...

گلم لطفا درخواست دوستیمو قبول کن ممنون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خدارا شکر لاله جون که خودت و گل پسرت حالتون خوبه. کتر خوبی کردی بهمون خبر دادی. مواظب خودتون حسابی ب ...

ممنون ستاره عزیز
ان شاء ا... شما هم این 10 هفته رو به سلامت طی کنی

بهار جون من نگرانیم همش خاطرات دفعه پیش هستش یادته از سومین بتا رشدش کم شد؟هرچقدر به دکتر اصرار کردم ...

ثمین عزیزم
مبارکت باشه
خیلی خیلی خوشحالم برات
ان شاء ا... همه چیز عالی پیش میره

به نظرم الکی سونو نرو تا اخر هفته ی 6
به خودت استرس نده الکی
وقتی بتا نرماله خارج رحمی نیست پس دیگه نیاز به سونو نیست
سونوی هفته 5 بیشتر برای دیدن یاک داخل رحم هست

خیلی به فکرت بودم
خیلی خوشحالم برات
علی هم خیلی خیلی خوشحال شده وقتی بهش گفتم ثمین مامان شده

سلام دوستان ی سوال کسی که میکرو میکنه حتما باید سزارین بشه؟آخه مرکز گفت ما همه رو سز میکنیم

شما کسی رو دیدین ک طبیعی زایمان کرده باشه؟

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!
سلام لاله جون وای خیلی نگران و دلتنگت بودیم عزیزم خداروشکر ک خودت و پسرت سلامت هستید عزیزم استراحت د ...

سلام بهار عزیزم
ممنون عزیزم دلم
و شرمنده که باعث نگرانی شدم
اره دارم استراحت میکنم
امیدوارم تا اول مهر کاملا خوب بشم و بتونم برم سر کار

به دعای خیر همه تون نیاز دارم
امیدوارم همه مامانا به سلامت طی کنن این راهو

لاله جون این انقباضات سه ماه اول هم رخ میده؟ آخه زیر دل من ی وقتایی سفت میشه من همش فکر میکنم بچست خ ...

اره عزیزم میتونه از هر تایمی رخ بده
یکی از بچه ها از هفته 12 دکتر متوجه شد انقباض داره و بهش از همون اول ایزوکسوپرین داد
بیمار دکتر طرازی بود
حتما با دکتر مطرح کن
وقتی شدتش کمه راحت تر میشه کنترلش کرد