2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
شماکه قلب جنینتون تشکیل شده بود انتقال جنین داشتین من از رو ۸ انتقال بی بی زدم هاله افتاد الانم که۱۴ ...

چرا امیدوار نباشی عزیزم.....

خوب دقت بی بیا کمه....

و ضمنا دقتشون یکی نیست.....

غلطت ادرار متفاوته و هزار دلیل دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بر همه دوستان. خانم ها عاجزانه ازتون درخواست دارم که برای مادر من صلوات یا هر چی در توانتون هست ...

انشاالله عملشون بخولی پیش بره ...همیشه سالم و سلامت باشن عزیزم ....

[QUOTE=67034440]سلام بر همه دوستان. خانم ها عاجزانه ازتون درخواست دارم که برای مادر من صلوات یا هر چی در توانتون هست ...[/QUOTE]

عزيزم امشب براى مادر مهربونتون دعاى توسل مى خونم 

🙏💗

الهى خوش خبر باشى عزيزم 

و مطمئن باش نى نى تو مى بينن به زودى  

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آنا جون  همونجور كه مى دونى من اين دفعه دارن برام نچرال انتقال مى دن و شنبه انتقال فريز دارم و ...

عزیزم معمولا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه.....

غیر اون شما شب قبل انتقالم داشته باشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 چقدرسخته چشم انتظار ی ..خسته شدم دیگه ازاین دنیادلم میخواد زود برم پیش خداااااا     ...

عزیز دلم اینطوری بخوایی خودتو اذیت کنی که کارت زاره.....

عزیزم باید قوی باشی.....

مامان شدن اولین شرطش همین قوی بودن و صبوریه.....

سه تاانتقال منفی داشتم میشه یه دکترخوب بهم معرفی کنید ..خودم بین عارفی ورزاقی موندم 

هر دو دکترای خوبین.....

مهم اینه تو با کدوم حس خوبی داشته باشی....

سلام بر همه دوستان. خانم ها عاجزانه ازتون درخواست دارم که برای مادر من صلوات یا هر چی در توانتون هست ...

عزیزم براتون صلوات میفرستم 

ان شالله همه.چی به خوبی پیش بره ...بیخبرمون نزار گلم

سلام تورک آنا جان خوبی؟ میشه آزمایش بعد سقطم رو بزارم شما راهنماییم کنید؟

عزیزم در خدمتم.....

اسمت خیلی برام آشناست....

سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

لاله جون خدا رو شکر به موقع رفتی بیمارستان و خودت و نی نی خوبین !اینجا همه دوستان نگرانت بودیم  خدا پسرتو حفظ کنه به موقع بده بغلت 

ممنونم عزیزم  انا جون امروز. رفتم متخصص داخلی برای تی اس اچ سه و نیم یه نصف قرص اضافه کرد . به ...

والا چی بگم شرایط معمولی با بارداریو یکی میگیرن.....

داروت چقدر بود نصف قرص اضافه کرد؟

چون برا منم برا ۵/۵ نصف قرص ۱۰۰ رو اضاغه کرد.....