2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ان شالله با این انتقال مامان بشی .. عزیزم برا بعد از عملت چه دارویی داشتی ؟ همون روز مرخص شدی ؟

مرسی عزیزم همچنین

آزیترومایسین و مفنامیک بهم داده من 6/30گفتن بیمارستان باشم ک بخش ای وی اف 7اومد نامه گرفتم رفتم داخل بهوش اومدم شد ساعت9ولی تا2بعدظهر نگهم داشتن تو بخش همراهم داشتم سرم می زدن می گفتن تند تند برم دستشویی ماده بیهوشی از تنم بره بیرون

عزیزم به رنگ بی بی چکا کاریتون نباشه..... من موقع سونوی قلب که بتام بالای صدهزار بود بی بیم دوتا خط ...

آنا جون سونو قلب رو تو هفته چندم انجام دادی؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای نازنینم مخصوصا مدیر درجه یک گروه 😊😊

رفتم امروز دومین بار تیتر دادم روز ۲۱ ام ، که ۵۲۰۰ بود . خدا رو صد هزار مرتبه شکر . با تمام سختی ای که این یه هفته گذروندم( شرایط شعب ابی طالب 😂😂😂) خدا واقعا قدرت و لطف بی نهایتشو بهم نشون داد و بازم بهم ثابت کرد که اولو آخر خواست خودشه . 

برای همه تون لذت مادر شدن رو از خدا میخوام . فقط توکل ، توکل ، توکل ، آرامش آرامش آرامش ، تلاش تلاش تلاش و امید امید امید ❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام به همه ی دوستای نازنینم مخصوصا مدیر درجه یک گروه 😊😊 رفتم امروز دومین بار تیتر دادم روز ۲۱ ام ...

سلام عزیزم

چه خبر خوبی.چقد مامان جدید داشتیم خداروشکر‌.امیدوارم نی نیتو با دل خوش بغل بگیری.برای ما منتظرا دعا کن💜

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ایشالله جواب میده نگران نباش....

ممنونم عزیزم.خیلیا مصرف کردن این قرصو و جواب گرفتن.کلا شنیدم پرولاکتین زود درمان میشه.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همه ی دوستای نازنینم مخصوصا مدیر درجه یک گروه 😊😊 رفتم امروز دومین بار تیتر دادم روز ۲۱ ام ...

مبارکت باشه خواهر انشالله همیشه خوش باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله عزيزم  فردا انشالله به خير بگذره 🙏🌸

میگذره میگذره اصلا به دلت بد راه نده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بر همه دوستان. خانم ها عاجزانه ازتون درخواست دارم که برای مادر من صلوات یا هر چی در توانتون هست بفرستید. فردا عمل دارند.پاشون بد جور شکسته باید عمل بشه.ولی اوضاع شخصیه مادرم خوب نیست. دیالیز و ادم لنف(حجیم شدن زیاد عضله که درد داره و دایره حرکت کم میشه.خلاصه یه بیماری نادره). مصرف وارفارین و دیابت و اینا.واسه همین عملشون سخته.

براش دعا کنید که بتونه بچه من را که 6 سال منتظرش بوده ببینه😢😢😢😢😢😢😢😢😢

آناجون دوستان یه سوال بپرسم؟ اینکه من بعد از ۴۸ ساعت بتا از ۱۱۷ شده ۵۰۳ زیاد نیست.یهو مول و بچه خ ...

نه عزیزم رشدش کاملا طبیعیه.....

عزیزم بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت دو برابر میشه حالا مال یکی هر ۲۴ ساعت یکی هر ۳۰ ساعت یکیم هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه پس نگران نباش اصلا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر همه دوستان. خانم ها عاجزانه ازتون درخواست دارم که برای مادر من صلوات یا هر چی در توانتون هست ...

انشالله که عملشون به خوبی پیش میره خواهری براشون دعا میکنم

نه عزیزم رشدش کاملا طبیعیه..... عزیزم بین ۲۴ الی ۴۸ ساعت دو برابر میشه حالا مال یکی هر ۲۴ ساعت یکی ...

آنا جون برا من که 3برابر شد دقیقا توی 48ساعت جریانش چیه؟

آناجون یه چیز بگم .... برای همون قضیه عفونتم که رفتم سونو شکمی ضخامت اندو رو نوشته ۱۷ میل . روز ۷ ا ...

عزیزم انتظار داری روز ۷ انتقالت ضخامت چند باشه؟

خوب وقتی ضخامت بین ۸ تا ۱۲ باشه تایم پانکچرو تعیین میکنن.....

حالا بالفرض جنینت سه روزه باشه هفت روزم برا انتقالت یعنی تو ده روز توقع نداری ضخامتت به ۱۷ برسه؟

من دیتیل نمیدونم اما به نظر من ۱۷ ضخامت بالایی برا ۷ انتقال نیست.....

اونم با پروژسترونایی که میزنیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com