2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
از گوشيم گرفتم امروز روز ١٣ انتقالم  لكه بينى هم دارم اما همنجور كه گفتم وقتى خودم را پاك مى ك ...

عزیزم نگران نباش طببعبه....

منم روز ۱۱-۱۲ لک دیدم.....

مبارکت باشه برو لذتتو ببر.....

آزتم بدی خیالت تخت تخته.....

پروژسترونتو بیشتر کرد درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=67022679]ممنونم عزیزدلم.دعا میکنم نی نی محکم بچسبه به دل مامانش.نگران نباش .تحربه ای ندارم اما اینجا خیلیا ای ...[/QUOTE]

ممنونم عزيزم 

ممنون از همه شما مهربونها كه به من روحيه مى ديد چون همدرديم

كاملا حال من را درك مى كنيد 

انشالله همگى به زودى مادر بشيم 

دعا كنيد اين لكه بينى فقط براى جايگزينى باشه 

انشالله عزيزم 🙏😘💗

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از گوشيم گرفتم امروز روز ١٣ انتقالم  لكه بينى هم دارم اما همنجور كه گفتم وقتى خودم را پاك مى ك ...

به نظر من هاله افتاده.ايشالا كه فردا با خبر خوش مى ياى تو گروه و دل ماهارو هم شاد مى كنى عزيزم🙏🏼🌸💕

[QUOTE=67022675]ممنون عزيزم دعام كن فردا ازمايش خون دارم [/QUOTEبا دل شکسته ام برات دعا میکنم ان شااللله فردا با دل شاد بیای خبر آزمایش مثبتت رو بدی

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
بى بى چكم را روكش روش را ورداشته بوديم الان روكش اش را گذاشتم دوستان  روز ١٣انتقالم هست از ظهر ...

مباااااااارک عزیزم بسلامتی انشاالله به خیر و سلامتی بغل بگیریشون.خداکنه دوقلو بشه.چه کیفی میده.

بازم تبریک گلم..برا هممون دعا کن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من دیروز انتقال دادم امروز زیر دلم درد میکنه.چرا؟؟

سلام دوستم خوبی.دیروز قرار بود با هم انتقال داشته باشیم ولی برا من جنین تشکیل نشد با دلی شکسته اومدم خونه..ولی از ته دلم برای مثبت شدن شما دعا میکنم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

[QUOTE=67023261]عزیزم نگران نباش طببعبه.... منم روز ۱۱-۱۲ لک دیدم..... مبارکت باشه برو لذتتو ببر..... آزتم بدی خی ...[/QUOTE]

انشالله انا جانم 

بعد لك بينى بى بى گذاشتم 

همين مثبت شدن اميدوارمون كرد 

لك ام هم از ظهر تا الان همون رنگ قهو اى 

اصلا روشن نشده خوبه به نظرت ؟

اره دو تا امپول پروژسترون زدم در يك سرنگ 

بقيه داروهام را استفاده مى كنم 

فقط گفت براى امروز چون پروژسترون زدى امروز نخور 

فردا هم ازمايش برم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بى بى چكم را روكش روش را ورداشته بوديم الان روكش اش را گذاشتم دوستان  روز ١٣انتقالم هست از ظهر ...

مباركه😍😍🎉🎊ديگه كاملا كه مشخصه باردارى🎊🎉

ايشالا فردا هم آزمايش مى دى و خيالت هم راحت مى شه ماها هم شاد مى شيم🙏🏼🙏🏼

من دیروز انتقال دادم امروز زیر دلم درد میکنه.چرا؟؟

عزیزجان

شما خودت میگی دیروز انتقال داشتی

جنین گذاشتن توی رحمت اونم به روش کاملا فیزیکی

و از الان چندتا رویان توی رحمت هست

من نگرانی شما و دوستان رو درک میکنم چون همه ما این مراحلو گذروندیم. اما لطفا بخاطر هر درد کوچیکی دنبال چراییِ اون درد نباشین و به این فکر کنین که از همین حالا جنین توی دلتون دارین و مثل قبل نیستین. پس اگر هم تغییری توی بدنتون دیدین نگران نشین و فقط به بودن اون رویان های کوچولوی توی دلتون فکر کنین

در ضمن من هم تا چند روز درد زیر دل داشتم و از یک هفته بعد تا روز ازمایش تمام علائم پریود داشتم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ